×

Cum schimb parola rețelei Wi-Fi pe routerul de fibră optică ZTE F6600R?

 

  1. Conectează router-ul Orange la rețea prin Wi-Fi sau cablu
  2. Deschide un browser de internet (Chrome, Firefox, Edge etc), iar în bara de adrese scrie IP-ul interfeței routerului: 192.168.1.1 (îl găsești și pe eticheta de pe spatele router-ului) 
  3. Pentru a te loga în interfață, ai nevoie de credentialele de pe eticheta routerului, de la Web Username si Web Password, dacă acestea nu au fost schimbate. 
  4. Dacă este prima conectare pe interfață, ți se va cere sa schimbi parola. Este recomandat să o schimbi, însă poți apasa și pe Anulare pentru a omite acest pas. 
  5. Din pagina principală, selecrează linkul Setare WLAN din partea dreaptă 
  6. Apasă apoi pe meniul Configurare SSID WLAN unde vei vedea specificatiile retelei Wi-Fi. Aici poți introduce parola nouă, în câmpul Fraza de acces WPA

Pentru a vedea parola pe măsură ce o scrii, apasă pe iconița din dreapta câmpului, astfel încât să nu mai fie ascunse caracterele.

       7. Apoi, după ce ai scris parola pe care o dorești, apasă butonul Aplică pentru a se salva modificarea. Parola Wi-Fi va fi schimbată în urma acestei acțiuni și va trebui să te reconectezi la Wi-Fi cu noua parolă.

 

 

Ți-a fost de ajutor informația?
41 din 46 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne