×

Cum verific consumul pe cartela mea PrePay?

Poţi afla informaţii legate de creditul disponibil precum şi perioada de valabilitate a creditului sau minutelor aferente contului tău Prepay prin una dintre urmatoarele metode :

  • din contul tău My Orange, secţiunea Consum și facturi - Cronos. Aici găseşti informaţii legate de creditul disponibil precum şi perioada de valabilitate a resurselor disponibile și opțiunile active pe contul tău.
(vezi imaginea alăturată)
  • fie din aplicația My Orange (Android şi iOS)
  • sau apelează de pe telefonul tău mobil numărul scurt 333 sau *133# şi vei primi imediat un mesaj scris pe telefonul tău. Dacă te afli în străinătate, poți verifica consumul prin apel, gratuit la *133#.


Este important să ştii că, pentru a primi o informaţie actualizată despre traficul de internet disponibil, trebuie să închizi în prealabil sesiunea de date, pentru a se putea citi corect resursele rămase.

Serviciul Cronos - Credit Info este gratuit atât în perioada de activitate a contului, cat şi în perioada de graţie şi este disponibil atât pentru utilizatorii PrePay cât şi pentru utilizatorii abonamentului reîncărcabil. 

Ți-a fost de ajutor informația?
202 din 261 de persoane au considerat că acest articol a fost util

sus