×

Cum verific nivelul de acoperire într-o anumită zonă

Harta de acoperire pentru serviciile mobile Orange este actualizată constant, astfel încât să poţi să afli în orice moment informaţii despre nivelul de acoperire.

În plus, am inclus în harta de acoperire testele reale de viteză realízate de clienții noștri, și acum poți vedea care sunt zonele ce oferă cea mai bună experiență de navigare în rețea. 

Dacă folosești butonul de localizare sau cauți o anumită adresă de care ești interesat, vei vedea zona confirmată de clienți marcată într-un hexagon (vezi imagine).  
Dacă semnalul pe telefonul tău fluctuează sau dispare, recomandările noastre sunt:
  • închide şi redeschide telefonul şi selectează manual reţeaua, din meniul telefonului
  • introdu cartela SIM într-un alt telefon mobil sau o altă cartelă în telefonul pe care îl utilizezi. Vei putea astfel să afli dacă SIM-ul sau telefonul nu funcţionează corespunzător.     
În cazul în care cartela ta SIM şi telefonul tău funcţionează, dar observi că există disfunctionalităţi frecvente într-o anumită zonă sau perioadă de timp, te rugăm să ne semnalezi acest lucru şi să ne trimiţi un mesaj în care să ne oferi cât mai mai multe detalii.


 

 

Ți-a fost de ajutor informația?
132 din 194 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne