Câştiga un Samsung Galaxy S10 5G

Campania se desfăşoară în perioada 10 iunie – 31 august 2020
Poţi câştiga unul dintre cele 30 telefoane Samsung Galaxy S10 5G.
Eşti înscris în tragerea la sorţi dacă plăteşti factura sau reîncarci cartela din contul tău My Orange.
Consultă regulamentul campaniei aici .
Samsung s10 5G

100 GB bonus din My Orange

Campania se desfăşoară în perioada 10 iunie – 31 august 2020.
Bonusul poate fi activat pe numerele active de voce mobilă.
Clienţii PrePay şi abonaţii Orange persoane fizice pot solicita activarea bonusului.
Bonusul e valabil 30 de zile si se poate activa o singură dată pe lună.
Activează bonusul

Întrebări frecvente

Pentru înscrierea în campanie trebuie să faci una din acţiunile din lista de mai jos, din contul tău My Orange, iar numarul principal asociat contului tău va fi înscris automat în tragerea la sorți:

  • Reîncărcarea unui număr PrePay
  • Plata facturii de servicii

Campania se desfăşoară în perioada 10 iunie – 31 august 2020, după cum urmeaza:

  • Prima perioadă a Campaniei se va desfășura în perioada 10 iunie 2020- 9 iulie 2020, cu desemnare câștigător în 15 iulie 2020;
  • A doua perioadă a Campaniei se va desfășura în perioada în perioada 10 iulie 2020 – 3 august 2020, cu desemnare câștigător în 10 august 2020
  • A treia perioadă a Campaniei se va desfășura în perioada 4 august 2020 – 31 august 2020, cu desemnare câștigător în 7 septembrie 2020

La campanie poate participa orice persoană fizică, abonat Orange sau utilizator de cartelă Orange PrePay. Excepție fac clienții abonaţi persoane juridice, clienţii corporate și angajații Orange. Regulamentul campaniei se află aici.

În tragerea la sorți sunt înscrise numerele principale asociate contului My Orange (numărul principal este numărul asociat la crearea contului).

Premiile campaniei sunt 30 de telefoane Samsung Galaxy S10 5G, câte 10 premii pentru fiecare perioadă a Campaniei.

Tragerile la sorți pentru premii sunt programate pentru următoarele date: 15 iulie 2020, 10 august 2020 si 7 septembrie 2020.

Imaginea premiului este cu titlu de prezentare.

Bonusul poate fi activat de către clientii PrePay si de către abonatii Orange persoane fizice, de pe numerele active de voce mobilă. Bonusul poate fi activat prin accesarea paginii www.orange.ro/myaccount/reshape/faci-ce-faci-si-tot-castigi din My Orange, în perioada 10 iunie – 31 august 2020.
Utilizatorii de cartela PrePay si abonatii Orange persoane fizice pot alege numerele active de voce mobila pe care vor să activeze bonusul de 100 GB din contul My Orange. Astfel, bonusul va fi activat pe fiecare număr de telefon solicitat.

Bonusul se poate activa o singură data pe luna pe un număr activ de voce pentru utilizatorii de cartele PrePay si abonaţii Orange persoane fizice.

Este valabil timp de 30 zile pentru clienţii ce deţin un abonament Orange sau pentru clienţii SIM PrePay (poate fi consumat doar impreună cu o opţiune activă de minim 5 € credit).

Dacă abonamentul sau opţiunea Orange PrePay include trafic naţional cât şi roaming în SEE, bonusul se consumă şi în roaming în SEE, conform limitei de consum.

Bonusul nu e compatibil cu abonamentele de voce care beneficiază deja de internet nelimitat inclus.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus