Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Ai ales până acum

Total de plată

Pachet Supreme

47 lei/lună

în primele 6 luni

Configurează pachetul de servicii de internet și televiziune

Configurează pachetul de servicii de internet și televiziune

Alege pachetul de internet prin fibră și TV prin cablu

Alege pachetul de internet prin fibră și TV

Pachet Entry

 • 480 Mbps viteză download
 • 145 canale TV, din care 60 HD
 • Internet Box Wi-Fi 6 inclus
37 18.5 lei/lună
 • Netflix 3 luni cadou
 • HBO și Max 50% reducere

Pachet Extra

 • 940 Mbps viteză download
 • 168 canale TV, din care 76 HD
 • Internet Box Wi-Fi 6 inclus
63 31.5 lei/lună
 • Netflix 3 luni cadou
 • HBO și Max 50% reducere

Pachet Supreme

 • 940 Mbps viteză download
 • 168 canale TV, din care 76 HD
 • Internet Box Wi-Fi 6 inclus

 • Netflix Basic inclus
 • Pachet camere de supraveghere 1 €
94 47 lei/lună
 • Netflix Basic inclus
 • HBO și Max 50% reducere

Pachet Premiere

 • 2100 Mbps viteză download
 • 168 canale TV, din care 76 HD
 • Ultra Wi-Fi 6 Mesh primul inclus

 • Netflix Standard inclus
 • HBO și Max inclus
 • Samsung Smart TV 80 cm la 1 €
156 78 lei/lună
 • Netflix Standard inclus
 • Ultra Wi-Fi 6 Mesh primulinclus
 • HBO și Max inclus

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă în perioada 13 iunie 2024 - 26 august 2024, cu posibilitate de prelungire.

La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii ( cu internet prin fibra si televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achizitiona, în limita stocului disponbil, un device la prețul promoțional de 1 euro. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un device la 1 euro dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.

Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier.

Cu noul portofoliu de fibră de la Orange, ai la dispozitie 3 variante pentru a beneficia de acces la Netflix:

1.** Inclus in pachetul tău de servicii fixe.

Dacă activezi sau prelungești, cu contract pe 2 ani, pachetele de servicii cu internet prin fibră și televiziune prin cablu Supreme sau Premiere, beneficiezi de acces la Netflix inclus. Dacă activezi pachetul Supreme beneficiezi de Netflix Basic inclus, iar dacă activezi pachetul Premiere, beneficiezi de Netflix Standard inclus.

2.** Netflix cu 3 luni cadou

Dacă activezi sau prelungești pachetele cu fibră și TV prin cablu Entry sau Extra sau un abonament de voce mobilă de minim 15 euro/lună, devii eligibil pentru a beneficia de 100% reducere pentru accesul la Netflix, timp de 3 luni: prima, a șasea și a douăsprezecea din momentul activării. Poți alege orice variantă de Netflix: Netflix Basic (4.99 €/lună), Netflix Standard (9.9 €/lună) sau Netflix Premium (11.99 €/lună).
Dacă ești client Orange Romania Communications, poți activa promoția cu 3 luni cadou o dată cu contractul de activare sau prelungire a serviciilor. Dacă ești client Orange România, ai la dispoziție 60 de zile de la momentul activării sau prelungirii serviciilor pentru a-ți activa promoția din contul My Orange sau prin SMS.
Poți renunța la opțiunea Netflix oricând după prima lună sau poți modifica oricând tipul de abonament Netflix (ex: sa treci de la Basic la Standard), caz in care lunile cadou rămase se vor aplica pe noul abonament.

3.** Netflix cu plata în factura Orange

Dacă nu dorești să activezi sau să prelungești pachete de servicii fixe sau mobile, dar ai deja un serviciu Orange pe bază de abonament, poți opta pentru activarea accesului la Netflix (Basic, Standard sau Premium) cu plata în factura Orange.
Important!
Pentru toate variantele de mai sus este nevoie să asociezi contul tău Netflix, existent sau nou creat, cu oferta Orange. Poți face acest lucru urmând instrucțiunile de aici.

Dacă ai un pachet Supreme sau Premiere care include Netflix sau dacă beneficiezi de un abonament Netflix cu 3 luni cadou, pentru a te bucura de acces la conținutul Netflix ca parte din oferta Orange, trebuie să finalizezi procesul de activare Netflix. Pentru aceasta, trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX de pe orice număr de voce activat pe codul de abonat pe care se află pachetul Supreme sau Premiere sau abonamentul Netflix cu 3 luni cadou sau intră în contul My Orange pe care gestionezi acest cod de abonat și urmează pașii descriși mai jos pentru activarea contului tău Netflix.

 • autentifică-te in My Orange cu datele contului tău Orange de pe care gestionezi acest cod de client și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.
 • accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată Netflix dacă ai drepturi de admin
 • identifică numărul Orange pe care beneficiezi de Netflix și dă click pe butonul “Creează cont Netflix”
 • alege apoi numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a contului tău Netflix. Dacă beneficiezi de Netflix pe un abonament de voce, vei primi acest mesaj chiar pe numărul abonamentului de voce.

Ai la dispoziție 60 de zile de la semnarea contractului pentru a beneficia de unul din abonamentele Netflix Basic, Standard sau Premium cu 100% reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea opțiunii dorite. Prețul abonamentului este de 4.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Basic, de 9.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Standard, respectiv 11.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Premium. Poți beneficia de această promoție cât timp vei păstra pachetul cu internet prin fibră și televiziune prin cablu.

Pentru a te bucura de acces la Netflix la preț promoțional trebuie să parcurgi procesul de activare Netflix prin trimiterea unui SMS la 3520 cu textul NETFLIX BASIC, NETFLIX STANDARD sau NETFLIX PREMIUM de pe orice număr de voce activat pe codul de abonat pe care beneficiezi de promoție sau intrând în contul Orange de pe care gestionezi codul de abonat eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și urmează pașii descriși mai jos.

 • autentifică-te in My Orangecu datele contului tău Orange de pe care gestionezi codul de client eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont
 • accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată Netflix dacă ai drepturi de admin
 • selectează abonamentul marcat cu simbolul “Netflix 3 luni cadou”
 • alege abonamentul Netflix pentru care vei beneficia de reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea ofertei dorite
 • alege numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a ofertei Netflix

Dacă ai un pachet Supreme sau Premiere care include Netflix sau beneficiezi de un abonament Netflix cu 3 luni cadou, poți conecta rapid contul Netflix existent la oferta Orange care include acces la Netflix. Nu este nevoie să anulezi contul tău Netflix existent. Urmează instrucțiunile descrise la întrebarea anterioară pentru a conecta contul Netflix existent la oferta Orange care include Netflix sau care beneficiază de Netflix 3 luni cadou. După ce ai finalizat procesul de activare prezentat mai sus, nu vei mai fi facturat pe metoda de plată anterioară.

Important de știut: Dacă ai un cont Netflix pentru care plătești abonamentul prin Apple, trebuie să anulezi mai întâi abonamentul Netflix activat prin această metodă de plată. Dacă nu anulezi acest abonament, vei fi taxat în continuare de Apple.

Nu, trebuie să finalizezi procesul de activare așa cum este detaliat mai sus pentru a conecta un cont Netflix la oferta ta Orange. În caz contrar, Netflix nu are nicio modalitate de a asocia un cont Netflix cu oferta ta. Dacă ai un cont Netflix existent și ai activat un pachet Supreme sau Premiere care include Netflix sau ai activat un abonament Netflix cu 3 luni cadou, vei continua să fii taxat separat pentru contul tău Netflix până când finalizezi procesul de activare prezentat mai sus.

Nu, opțiunea extra abonați nu este disponibilă pentru niciunul dintre abonamentele Netflix din oferta Orange. Dacă ai activată opțiunea extra abonați pentru un cont Netflix existent pentru care deja plătești un abonament Netflix printr-o altă metodă de plată (card de credit sau de debit, de exemplu), opțiunea extra abonați va fi dezactivată atunci când vei conecta contul Netflix existent la abonamentul Netflix din oferta Orange.

Dacă ai activat un abonament Netflix din oferta Orange, poți schimba oricând tipul de abonament de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”, sau din contul tău My Orange, dacă accesezi secțiunea Netflix.

Dacă ai un pachet Supreme care include Netflix Basic poți trece oricând la abonamentul Netflix Standard pentru o diferență de preț de 4 euro sau la abonamentul Netflix Premium pentru o diferență de preț de 5.6 euro, în timpul perioadei contractuale a pachetului de servicii fixe, dacă accesezi secțiunea Netflix din contul tău Orange sau de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”.

Dacă ai un pachet Premiere care include Netflix Standard, poți trece oricând la abonamentul Netflix Premium pentru o diferență de preț de 1.6 euro, în timpul perioadei contractuale a pachetului de servicii fixe, dacă accesezi secțiunea Netflix din contul tău Orange sau de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”.

Dacă aveai o altă metodă de plată (card de credit sau de debit, de exemplu) înregistrată pentru contul tău Netflix, contul tău nu va fi dezactivat și Netflix va debita metoda anterioară de plată.

Dacă nu aveai nicio altă metodă de plată validă pentru contul tău Netflix, contul tău va fi suspendat. Pentru a continua să utilizezi Netflix, accesează www.netflix.com, secțiunea „Cont” și adaugă o nouă metodă de plată.

Dacă ai conectat din greșeală contul Netflix la oferta Orange care include Netflix sau care beneficiază de Netflix 3 luni cadou, te rugăm să contactezi serviciul clienți Netflix, pe www.help.netflix.com, și să comunici adresa de e-mail a contului Netflix care a fost conectat greșit la oferta Orange.

Dacă știi adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te abona la Netflix, accesează www.netflix.com/LoginHelp pentru a putea reseta parola.

Dacă nu știi adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te abona la Netflix sau crezi că ai introdus-o greșit, verifică dacă ești conectat la Netflix pe dispozitivul pe care l-ai folosit atunci când te-ai abonat la Netflix. Dacă reușești acest lucru, poți găsi și actualiza informațiile contului tău. Dacă ai nevoie de asistență suplimentară, contactează serviciul clienți Netflix pe www.help.netflix.com/ro

Verifică dacă mai ești autentificat pe dispozitivul pe care l-ai folosit pentru a conecta un cont Netflix, pentru că este posibil să poți accesa detaliile contului tău Netflix.

Dacă nu mai ești autentificat pe dispozitivul respectiv, accesează secțiunea Netflix din contul tău Orange de pe care gestionezi codul de abonat pe care beneficiezi de ofertă, selectează comanda “Parolă uitată” și vei fi redirecționat către o pagină de conectare Netflix cu adresa ta de e-mail pre-completată. De aici, te poți conecta la contul tău Netflix și vei putea actualiza adresa de e-mail, dacă este necesar acest lucru.

Netflix este disponibil pe multe dispozitive conectate la internet, cum ar fi set-top box-uri, televizoare inteligente, computere, console de jocuri, smartphone-uri și tablete. Pentru o listă completă, accesează www.devices.netflix.com

Da, poți viziona Netflix pe câte dispozitive compatibile dorești.

Poți gestiona detaliile contului tău Netflix pe www.netflix.com/Account, care include următoarele funcții:

 • Setează controlul parental
 • Ajustează setările de subtitrare
 • Actualizează informațiile de conectare Netflix
 • Schimbă setările de limbă
 • Gestionează profilurile Netflix
 • Gestionează setările de redare

Pentru asistență sau mai multe informații despre funcțiile Netflix, accesează www.help.netflix.com

Netflix colaborează cu furnizori de conținut, distribuitori, producători și creatori pentru a obține licențe pentru filme și emisiuni TV care să fie transmise prin serviciul Netflix. Dacă Netflix nu are conținut disponibil, poate fi din mai multe motive, cum ar fi faptul că drepturile de streaming nu pot fi disponibile pentru cumpărare sau pot fi deținute exclusiv de o altă companie.

Deși nu există un program stabilit pentru achiziționarea de conținut nou, Netflix adaugă în mod constant titluri noi pentru ca abonații săi să se bucure de un conținut cât mai variat.

Accesează www.help.netflix.com pentru asistență și opțiuni de contact.

La activarea pachetului de servicii fixe Premiere, cu contract pe 2 ani, ai inclusă opțiunea HBO și accesul la platforma Max, pe toată durata perioadei contractuale. La activarea sau prelungirea pachetelor Entry, Extra și Supreme, poți solicita activarea opțiunii HBO & Max la prețul promoțional de 8 lei/lună.

Opțiunea HBO & Max oferă acces la canalele HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD și la serviciul de video on demand Max. Pentru a putea accesa filmele și serialele on demand, ai nevoie de cont de Max. Pentru autentificare pe site-ul hbomax.com și în aplicația Max în cadrul acestei promoții, te rugăm să urmezi instrucțiunile de aici. Se aplică Termenii & Condițiile 18+. Această ofertă nu poate fi cumulată cu alte oferte Max.

O rețea mesh este un sistem interconectat de echipamente similare unui router, folosite pentru a crea o rețea Wi-Fi unică ce permite conexiuni extinse pe distanțe mai mari, prin pereți și alte obstacole care ar putea bloca semnalul Wi-Fi.

Dispozitivul Ultra Wi-Fi 6 Mesh este util dacă:

 • Ai o locuință cu o suprafață mai mare de 100 m pătrați, în formă de L sau cu etaj și dacă ai pereți groși
 • Ai observat zone fără semnal sau unde viteza în cadrul conexiunii Wi-Fi este mai mică
 • La rețeaua Wi-Fi se conectează un număr mare de device-uri

În funcție de specificul fiecărei locuințe, se pot instala de către tehnicienii Orange până la 3 dispozitive Ultra Wi-Fi 6 Mesh.

Poți opta pentru acces pe până la 4 televizoare pentru televiziunea prin cablu. Dacă vrei să urmărești programele TV pe mai mult de 4 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un echipament receiver sau CAM CI+, dar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 11 lei.

De asemenea, cu serviciul de televiziune prin cablu poți urmări până la 134 posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go și al site-ului tvgo.orange.ro, dacă ești client Orange România sau prin intermediul aplicației Orange TV Connect dacă ești client Orange Romania Communications. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Pentru recepționarea canalelor incluse în abonamentul tău de televiziune prin cablu este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CAM CI+. Canalele incluse în abonamentul tău pot fi recepționate fără receiver / card CI+ dacă televizorul deține un tuner încorporat care să poată decoda semnalul digital. Tehnicianul Orange va stabili, la instalarea serviciului, dacă este necesară instalarea echipamentului.

Dacă ai un abonament TV de la Orange România poți urmări canale TV incluse în abonamentul tău, filme și seriale pe telefon sau tabletă prin aplicația Orange TV Go, pe smart TV sau pe laptop pe tvgo.orange.ro.
Pentru aceasta, trebuie să asociezi abonamentul de televiziune cu un cont My Orange.
Vezi aici ce trebuie să faci pentru a realiza asocierea.

Dacă ai un abonament TV de la Orange Romania (Orange Romania Communications), poți urmări canale TV incluse în abonamentul tău dacă ai un cont alias pe care să l-ai asociat în My Orange Fix cu abonamentul tău TV. Vezi aici ce trebuie să faci pentru a realiza asocierea.

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5,2 lei/€.