Familie

Mai multe servicii, mai multe beneficii pentru mine

Orange Open 25

 • 6 luni gratuit pentru serviciile fixe
 • 100 GB net 4G bonus
Verifică acoperirea serviciilor Orange Home

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile de internet, televiziune și fix prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Sau află mai multe despre Orange Home la  0800 400 400

Orange Open: pachete recomandate fibră + TV + mobil

Cea mai bună ofertă este cea care ți se potrivește. Iar cu Orange Open ai un mix de servicii de voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu, toate într-un singur pachet pentru care primești beneficii suplimentare. Iar dacă ai nevoie de o altă combinație de abonamente decât cele recomandate, poți să-ți creezi propriul pachet Orange Open.

Orange Open 25

Home Net 500

Home Net 500

500 Mbps Download

250 Mbps Upload

Home TV prin cablu

Home TV prin cablu

Abonamentul Global

120 de canale din care 18 HD

TV Box HD inclus

Orange Me 14

Orange Me 14

Nelimitat minute și SMS naționale

3 GB trafic de internet național

300 minute internaționale

Net nelimitat câte o lună pentru fiecare an în retea

Reducere pentru fidelitate

6 luni gratuite la serviciile fixe
sau
Reducere pentru fidelitate: 10 €
pentru fiecare an petrecut până acum la Orange
6 luni gratuite la abonamentul Orange Smart Home

Huawei Y5II Black (Dual-SIM)

Huawey Y5 ||

15 €
prin Buy Back


32 €/lună

25 €/lună

Orange Open 41

Home Net 1000

Home Net 1000

1000 Mbps Download

500 Mbps Upload

Home TV prin cablu

Home TV prin cablu

Abonamentul Global

126 de canale din care 21 HD

TV Box HD inclus

Orange Me 30

Orange Me 31

Nelimitat minute și SMS și în roaming în SEE naționale

9 GB trafic de internet național și în roaming în SEE*

600 minute internaționale

Net nelimitat câte o lună pentru fiecare an în retea

Reducere pentru fidelitate

6 luni gratuite la serviciile fixe
sau
Reducere pentru fidelitate: 10 €
pentru fiecare an petrecut până acum la Orange
24 luni gratuite la abonamentul Orange Smart Home

Samsung Galaxy A3 2017

Samsung Galaxy A3 2016

29 €

53 €/lună

41 €/lună

Prețurile includ TVA. Oferta este valabilă până la 29 Iunie 2017, cu posibilitate de prelungire. Oferta este disponibilă pentru abonații Orange în cazul prelungirii contractului de voce mobilă pe un abonament din oferta curentă, începând cu Orange Me 14, cumulat cu activarea abonamentelor Orange Home Net 500 și Orange Home TV Global pe 24 luni. Gratuitatea se acordă în primele 6 luni contractuale pentru serviciile fixe Orange Home. Reducerea pentru fidelitate se poate folosi la achiziția de telefoane, tablete sau accesorii. Bonusul de 100 GB internet 4G se alocă o singură dată și este valabil pe întreaga perioadă contractuală.
Cele 6 luni, respectiv 24 de luni gratuite pentru abonamentul Orange Smart Home se aplică în cazul semnării contractului pe 24 de luni și la activarea pachetului Orange Open 25/Orange Open 41 în combinațiile descrise în ofertă.
Reducerea de fidelitate se poate aloca o singura data pentru fiecare cod de abonat.

 • Movie Go Unlimited inclus – acces la peste 500 de filme şi episoade din cele mai îndrăgite seriale
 • 1 GB trafic de internet pe care poţi să-l consumi ȋn aplicaţia Orange TV GO sau pe site-ul tvgo.orange.ro, pentru a urmări canalele disponibile online şi incluse ȋn abonamentul tău

Smart TV Samsung M5672 in rate începând cu 6 EUR /lună

 • Activează unul din pachetele recomandate Orange Home
 • Alege un smart TV Samsung la una din cele 3 diagonale disponibile la ofertă şi ȋl poţi cumpăra ȋn 6, 12, 18 sau 24 de rate, cu plata direct pe factura Orange

Mai mult

Samsung M5672
 • Tizen OS
 • full LED HD Hyper Real
 • Rezolutie 1920 x 1080
 • Procesor QuadCore

Configurează-ți propriul pachet Orange Open

Dacă ai nevoie de alte resurse în pachetul tău Orange Open decât cele recomandate, poți alege ce abonamente să conțină pachetul tău, însă nu uita că acesta trebuie să conțină:

 • Un abonament Orange Me de cel puțin 14 €
 • Un abonament Home Net 500 sau Home Net 1000
 • Abonamentul de televiziune prin cablu Global

Pachetele Orange Open pot fi activate pe o perioadă de minim 24 de luni.

Beneficiile pachetelor Orange Open

Indiferent dacă alegi unul din pachetele Open recomandate sau îți creezi propriul pachet, la activarea acestuia beneficiezi de:

 • Reducere pentru fidelitate: 10 € pentru fiecare an petrecut până acum la Orange.
  Astfel, dacă la crearea pachetului Orange Open ești clientul nostru de 8 ani, primești un bonus de 80 € pe care îl poți folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii.
 • 6 luni gratuite
 • Minute naționale nelimitate
 • O singură factură pentru toate serviciile tale
 • Un singur număr de contact la serviciul clienți - 300

Verifică disponibilitatea serviciilor fixe la adresa ta

Află mai multe despre serviciile mobile și fixe de la Orange
și combină-le așa cum vrei, pentru mai multe beneficii:

Orange Me

Orange Me

Păstrezi legătura cu toți prietenii tăi și navighezi pe net la cele mai mari viteze.

Mai mult

Orange Home Net

Orange Home Net

Ai internet fix prin fibră optică pentru acasă ca să navighezi la cele mai mari viteze.

Mai mult

Orange Home TV

Orange Home TV

Ai o gamă variată de canale TV naționale și internaționale accesibile prin cablu.

Mai mult

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 7 iulie – 31 august 2017 și este disponibilă pentru clienții din majoritatea orașelor din România.

Rata de 6 €/lună include bonusul de 200€ acordat pentru abonaţii care au 20 de ani de vechime în reţeaua Orange. Bonusul acordă câte 10€ pentru fiecare an în reţeaua Orange şi este condiţionat de existenţa unui abonament de voce sau internet de minimum 7€ şi de achiziţionarea serviciilor Orange Home Net si Orange Home TV prin cablu, pe 2 ani. Poţi opta pentru plata smart TV-ului în rate dacă ești abonat Orange de cel puțin 12 luni, nu ai înregistrat datorii până acum, iar valoarea lunară a abonamentului tău este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care vrei să optezi. Pentru aceste verificări, vino în orice magazin Orange.

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău.
Prin Movie Go Unlimited, beneficiul inclus în oferta ta TV, ai acces la peste 500 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro, folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat
Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin cablu

 • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la Serviciul Clienți TV 300 sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go.
 • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la Serviciul Clienți TV 300 sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go.

Traficul de internet inclus în aplicaţia Orange TV Go, primit odată cu activarea abonamentului Orange Home TV prin cablu, poate fi folosit la vizionarea canalelor în Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV pe un cont online Orange care să fie creat cu un număr de telefon de voce sau de date de pe același cod de abonat.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcţiona în acelaşi timp.

Dacă activezi sau îți prelungești acum numărul pe un abonament de voce mobilă din oferta curentă și vrei să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV pe 24 de luni, primești automat reducerea la taxa lunară aferentă pachetului Orange Open creat. În plus, te răsplătim pentru fidelitate: după instalarea serviciilor fixe primești bonus 10 € pentru fiecare an petrecut până acum alături de noi, bonus pe care îl poți folosi la achiziția de telefoane, tablete sau accesorii.

La activarea unui pachet Orange Open primești câte 10 € bonus pentru fiecare an petrecut în rețeaua noastră. De exemplu, dacă ești client Orange de 8 ani, primești în total un bonus de 80 €. Acest bonus poate fi folosit la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii. El se va aloca după instalarea serviciilor fixe din pachet și îl vei putea folosi la achiziția de accesorii sau terminale, în magazinele Orange și online.

Verifică condițiile ofertei Net nelimitat câte o lună pentru fiecare an în rețea: https://www.orange.ro/oferta-de-primavara/

Da, pachetul Orange Open este compatibil cu celelalte pachete. În cazul în care îndeplinești condițiile de creare a pachetelor Orange Share sau Orange Family, vei beneficia de următoarele avantaje:

 • Bonus 50% mai mult trafic de date pentru abonamentele Orange Net în cazul în care alegi să combini abonamentul de voce din pachetul Orange Open cu unul de internet mobil. În plus, poți folosi traficul inclus în abonamente pe toate dispozitivele tale: telefon, tabletă, wearable sau modem. Click aici pentru detalii.
 • Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce mobilă, dacă ai cel puțin două abonamente de voce Orange Me și mai adaugi un serviciu Orange. În plus, ai telefoane și tablete la 0 € și beneficii suplimentare în funcție de noul serviciu adăugat. Mai multe detalii aici.

sus