Comunic cu prietenii așa cum îmi place

Chat Messages

Descoperă noul Chat Messages de la Orange. De acum, conversațiile cu cei dragi devin mai distractive prin share de poze, fișiere audio, video sau stickere.

Ce este noul Chat Messages?

Tutorial video

Compatibilitate:

Descarcă aplicaţia Android Messages

Cum activez Chat Messages?

Serviciul Chat Messages se activează automat, împreună cu numărul tău de telefon și îl poți folosi indiferent dacă ești abonat Orange sau client Orange PrePay.
Ai nevoie doar de un telefon compatibil cu serviciul.

Cât costă?

Chat Messages este un serviciu exclusiv pentru clienții Orange, iar activarea lui este gratuită.

  • Pentru utilizarea acestuia ești taxat pentru traficul de date consumat conform planului tău tarifar.
  • Trimiterea sau primirea de mesaje Chat Messages nu este tarifată.
  • Dacă interlocutorul tău nu are un telefon compatibil pentru Chat Messages sau funcția nu este activată, mesajele tale se transmit ca mesaj text/SMS în cazul textului scris sau MMS în cazul conținutului multimedia și vei fi tarifat conform planului tău tarifar.
  • Dacă ai mesaje scrise sau multimedia incluse în cartela PrePay sau în abonamentul Orange, Chat Messages va consuma din aceste beneficii. Dacă nu ai astfel de beneficii incluse, vei fi taxat conform tarifării standard de SMS/ MMS - detalii

Termeni și condiții

Pentru a putea utiliza serviciul Chat Messages de la Orange îți recomandăm să citești și să fii de acord cu Termenii și condițiile de utilizare ale serviciului

Întrebări frecvente

Da, prin rețeaua mobilă, daca ai incluse resurse de internet în roaming sau dacă te conectezi la o rețea Wi-Fi.

Prin Android Messages, dacă tu încerci să trimiti mesaj catre un prieten, dar nu ești conectat la internet 3G/4G sau WiFi, atunci aplicația va trimite automat SMS către prietenul tău (în cazul mesajelor ce conțin doar text) sau MMS (în cazul mesajelor ce conțin imagini, stickere, gif-uri, etc.). Dacă tu ești conectat la internet 3G/4G sau Wi-Fi, dar prietenul tău nu este conectat la internet, atunci aplicația va trimite de asemenea SMS/MMS.
Prin Samsung Messages, dacă tu incerci să trimiți mesaj către un prieten, dar nu ești conectat la internet prin 3G/4G sau WiFi atunci aplicația va trimite automat SMS către prietenul tău (în cazul mesajelor ce conțin doar text) sau MMS (în cazul mesajelor ce conțin imagini, stickere, gif-uri, etc.). Dacă tu ești conectat la internet 3G/4G sau Wi-Fi, dar prietenul tău nu este conectat la internet, atunci aplicația va trimite mesajul prin Chat Messages. Prietenul tău nu va primi mesajul imediat, ci în momentul în care se va conecta la internet prin 3G/4G sau WiFi. Mesajele trimise prin Chat Messages și neprimite de prietenul tău vor astepta timp de 30 de zile pentru ca prietenul tău sa se conecteze la internet. După expirarea celor 30 de zile ele vor fi șterse in mod automat.

Atunci când Chat Messages detectează faptul că poți conversa cu prietenii prin funcția Chat Messages, acesta va afișa « Mesaj chat ». Atunci când nu ești înregistrat la niciun serviciu de date și poti trimite doar SMS, îți va afișa « Mesaj text ».

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus