×

Ce se întâmplă când trimit un mesaj către un prieten prin Chat Messages?

Prin Android Messages:

  • Dacă tu încerci să trimiti mesaj catre un prieten, dar nu ești conectat la internet 3G/4G sau WiFi, atunci aplicația va trimite automat SMS către prietenul tău (în cazul mesajelor ce conțin doar text) sau MMS (în cazul mesajelor ce conțin imagini, stickere, gif-uri, etc.).
  • Dacă tu ești conectat la internet 3G/4G sau Wi-Fi, dar prietenul tău nu este conectat la internet, atunci aplicația va trimite de asemenea SMS/MMS.

Prin Samsung Messages: 

  • Dacă tu incerci să trimiți mesaj către un prieten, dar nu ești conectat la internet prin 3G/4G sau WiFi atunci aplicația va trimite automat SMS către prietenul tău (în cazul mesajelor ce conțin doar text) sau MMS (în cazul mesajelor ce conțin imagini, stickere, gif-uri, etc.).
  • Dacă tu ești conectat la internet 3G/4G sau Wi-Fi, dar prietenul tău nu este conectat la internet, atunci aplicația va trimite mesajul prin Chat Messages. Prietenul tău nu va primi mesajul imediat, ci în momentul în care se va conecta la internet prin 3G/4G sau WiFi. Mesajele trimise prin Chat Messages și neprimite de prietenul tău vor astepta timp de 30 de zile pentru ca prietenul tău sa se conecteze la internet. După expirarea celor 30 de zile ele vor fi șterse in mod automat.
Ți-a fost de ajutor informația?
39 din 41 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne