Vreau să pot vorbi la telefon și de la concert

HD Voice

  • HD Voice
  • Sunet clar
  • Zgomot de fundal redus

Uneori, este aproape imposibil să ai o conversație la telefon când ești la concert, pe stradă, la cumpărături sau în orice alt loc zgomotos.

Cu funcția HD Voice sunetul se aude foarte clar și natural, zgomotul de fundal este mult redus, iar tu te bucuri de conversația cu cei dragi la o calitate impecabilă a sunetului.

Beneficii

Datorită clarității sunetului de care beneficiezi la fiecare convorbire telefonică, funcția HD Voice este ideală pentru conferințele telefonice. În plus, te poți bucura de toate aceste avantaje fără costuri suplimentare. Trebuie doar ca tu și interlocutorul tău să aveți telefoane 3G sau 4G, compatibile HD Voice.

Iar din 22 octombrie 2012 te bucuri de sunet HD la fiecare convorbire și pentru apelurile internaționale între România și Republica Moldova.

Cât costă?

Cât costă?

Serviciul HD Voice este disponibil gratuit tuturor clienților Orange.

Cum activez HD Voice?

Cum activez HD Voice?

Pentru a efectua un apel de voce HD, nu este nevoie de activare, trebuie doar ca ambii interlocutori să aibă un telefon 3G sau 4G compatibil HD.

Întrebări frecvente

HD Voice este o funcționalitate hardware a telefonului, prin urmare un upgrade de software nu ar putea aduce această funcționalitate pe un telefon incompatibil.

Serviciul este disponibil tuturor clienților Orange, atât PrePay, cât și abonați. Accesul este automat; și nu este nevoie de o setare anume în meniul telefonului. Este necesar doar ca cei doi interlocutori să aibă telefoane compatibile 3G sau 4G (funcția HD Voice se poate verifica în manualul cu specificații tehnice al telefonului). Apelurile către sau de la 2G nu funcționează cu funcția HD Voice.

Efectuarea unui apel HD Voice se realizează la fel ca cea a unui apel normal, fără să fie nevoie să selectezi o anumită funcție în telefon. Trebuie doar să te afli în aria de acoperire 3G și să aveți un telefon compatibil cu HD, atât tu, cât și cel cu care vorbești.

HD Voice (High Definition Voice – sunet high definition) este o funcție a telefonului care îmbunătățește mult calitatea apelului și elimină zgomotul din fundalul unei conversații. Aceasta folosește tehnologia AMR – WB, care mărește gama de fecvență audio din rețelele de telecomunicații. Ascultă aici diferența.

Telefoane recomandate

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus