Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Oferta pentru clienții loiali

Rețeaua #1 pentru tot ce ne ține ȋmpreună

Oferta pentru clienții loiali

Rețeaua #1 pentru tot ce ne ține ȋmpreună

Alege abonament fără telefon

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 18 iunie – 19 august 2024, cu posibilitate de prelungire.

Oferta de portare si migrare de la cartela PrePay la abonament, fără telefon, este valabilă în perioada 11 iunie – 19 august 2024 online și în magazinele Orange.

Opțiunea Max îți oferă acces la serviciul Max Basic cu publicitate pe telefon, tabletă, computer sau smart TV. Taxa lunară este de 3€ (TVA inclus) și ai 50% reducere cu abonamentele Fun și Smart Plus de minimum 11€, pe perioada păstrării abonamentului.

Activează-ți opțiunea din contul My Orange sau trimite SMS gratuit la 321 cu textul MAX. Detalii aici.

Trimite un SMS gratuit la 321 cu textul STOP MAX.

Oferta include bonus dublu date pentru abonamentele Fun 6 și Fun 9 și este valabilă pentru contracte pe 2 ani, la reînnoirea unui abonament aflat în afara perioadei minime contractuale sau la portarea numărului din altă rețea. Exclusiv online, bonusul este valabil și la activarea unui abonament nou din oferta curentă sau la migrarea de la cartelă PrePay la abonament.

Dacă activezi sau prelungești pe 2 ani un abonament de voce mobilă de minim 15 euro/lună sau pachetele cu fibră și TV prin cablu Entry sau Extra devii eligibil pentru a beneficia de 100% reducere pentru accesul la Netflix, timp de 3 luni: prima, a șasea și a douăsprezecea din momentul activării. Poți alege orice variantă de Netflix: Netflix Basic (4.99 €/lună), Netflix Standard (9.9 €/lună) sau Netflix Premium (11.99 €/lună).

Dacă ești client Orange (Orange Romania Communications), poți activa promoția cu 3 luni cadou o dată cu contractul de activare sau prelungire a serviciilor. Dacă ești client Orange România, ai la dispoziție 60 de zile de la momentul activării sau prelungirii serviciilor pentru a-ți activa promoția din contul My Orange sau prin SMS.

Poți renunța la opțiunea Netflix oricând după prima lună sau poți modifica oricând tipul de abonament Netflix (ex: să treci de la Basic la Standard), caz în care lunile cadou rămase se vor aplica pe noul abonament.

Ai la dispoziție 60 de zile de la semnarea contractului pentru a beneficia de unul din abonamentele Netflix Basic, Standard sau Premium cu 100% reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea opțiunii dorite. Prețul abonamentului este de 4.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Basic, de 9.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Standard, respectiv 11.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Premium. Poți beneficia de această promoție cât timp vei păstra vei păstra serviciul de voce mobilă eligibil.Oferta Netflix 3 luni cadou este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.

Pentru a te bucura de acces la Netflix la preț promoțional trebuie să parcurgi procesul de activare Netflix prin trimiterea unui SMS la 3520 cu textul NETFLIX BASIC, NETFLIX STANDARD sau NETFLIX PREMIUM de pe numărul de abonament de voce pe care beneficiezi de promoție sau intrând în contul Orange de pe care gestionezi codul de abonat eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și urmează pașii descriși mai jos.

 • Autentifică-te in My Orange cu datele contului de pe care gestionezi codul de client eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont
 • Accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată, dacă ai drepturi de admin
 • Selectează abonamentul marcat cu simbolul “Netflix 3 luni cadou”
 • Alege abonamentul Netflix pentru care vei beneficia de reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea ofertei dorite
 • Alege numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a ofertei Netflix

Dacă ai un abonament Netflix cu 3 luni cadou, pentru a te bucura de acces la conținutul Netflix ca parte din oferta Orange, trebuie să finalizezi procesul de activare Netflix. Pentru aceasta, trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX de pe numărul abonamentului de voce pe care beneficiezi de oferta Netflix sau intră în contul My Orange de pe care gestionezi acest abonament și urmează pașii descriși mai jos pentru activarea contului tău Netflix.

 • Autentifică-te in My Orange cu datele contului de pe care gestionezi acest cod de client și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.
 • Accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată Netflix dacă ai drepturi de admin
 • Identifică numărul Orange pe care beneficiezi de Netflix și dă click pe butonul “Creează cont Netflix”
 • Dacă beneficiezi de Netflix pe un abonament de voce, vei primi acest mesaj chiar pe numărul abonamentului de voce.

Dacă ai activat un abonament Netflix din oferta Orange, poți conecta rapid contul Netflix existent la oferta Orange care include acces la Netflix. Nu este nevoie să anulezi contul tău Netflix existent. Urmează instrucțiunile descrise la întrebarea anterioară pentru a conecta contul Netflix existent la abonamentul Netflix din oferta Orange. După ce ai finalizat procesul de activare prezentat mai sus, nu vei mai fi facturat pe metoda de plată anterioară.
Important de știut: Dacă ai un cont Netflix pentru care plătești abonamentul prin Apple, trebuie să anulezi mai întâi abonamentul Netflix activat prin Apple. Dacă nu anulezi abonamentul plătit prin această metodă, vei fi taxat în continuare de Apple.

Nu, trebuie să finalizezi procesul de activare așa cum este detaliat mai sus pentru a conecta un cont Netflix la abonamentul Netflix din oferta Orange. În caz contrar, Netflix nu are nicio modalitate de a asocia un cont Netflix cu oferta ta. Dacă ai un cont Netflix existent și ai un abonament Netflix din oferta Orange, vei continua să fii taxat separat pentru contul tău Netflix până când finalizezi procesul de activare prezentat mai sus.

Nu, opțiunea extra abonați nu este disponibilă pentru niciunul dintre abonamentele Netflix din oferta Orange. Dacă ai activată opțiunea extra abonați pentru un cont Netflix existent pentru care deja plătești un abonament Netflix printr-o altă metodă de plată (card de credit sau de debit, de exemplu), opțiunea extra abonați va fi dezactivată atunci când vei conecta contul Netflix existent la abonamentul Netflix din oferta Orange.

Dacă ai un abonament Netflix din oferta Orange, poți schimba oricând tipul de abonament de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”, sau din contul tău My Orange, dacă accesezi secțiunea Netflix.

Dacă aveai o altă metodă de plată (card de credit sau de debit, de exemplu) înregistrată pentru contul tău Netflix, contul tău nu va fi dezactivat și Netflix va debita metoda anterioară de plată.

Dacă nu aveai nicio altă metodă de plată validă pentru contul tău Netflix, contul tău va fi suspendat. Pentru a continua să utilizezi Netflix, accesează www.netflix.com, secțiunea „Cont” și adăugă o nouă metodă de plată.

Dacă ai conectat din greșeală contul Netflix la abonamentul Netflix din oferta Orange, te rugăm să contactezi serviciul clienți Netflix, pe www.help.netflix.com, și să comunici adresa de e-mail a contului Netflix care a fost conectat greșit la oferta Orange.

Dacă știi adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te abona la Netflix, accesează www.netflix.com/LoginHelp pentru a putea reseta parola.

Dacă nu știi adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te abona la Netflix sau crezi că ai introdus-o greșit, verifică dacă ești conectat la Netflix pe dispozitivul pe care l-ai folosit atunci când te-ai abonat la Netflix. Dacă reușești acest lucru, poți găsi și actualiza informațiile contului tău. Dacă ai nevoie de asistență suplimentară, contactează serviciul clienți Netflix pe www.help.netflix.com/ro

Verifică dacă încă ești autentificat pe dispozitivul pe care l-ai folosit pentru a conecta un cont Netflix, pentru că este posibil să poți accesa detaliile contului tău Netflix.

Dacă nu mai ești autentificat pe dispozitivul respectiv, accesează secțiunea Netflix din contul tău Orange de pe care gestionezi codul de abonat pe care beneficiezi de ofertă, selectează comanda “Parolă uitată” și vei fi redirecționat către o pagină de conectare Netflix cu adresa ta de e-mail pre-completată. De aici, te poți conecta la contul tău Netflix și vei putea actualiza adresa de e-mail, dacă este necesar acest lucru.

Netflix este disponibil pe multe dispozitive conectate la internet, cum ar fi set-top box-uri, televizoare inteligente, computere, console de jocuri, smartphone-uri și tablete. Pentru o listă completă, accesează www.devices.netflix.com

Campania „Oferta SIMO” se desfășoară în perioada 18.06-19.08.2024, exclusiv pe orange.ro și poate fi prelungită. Beneficiile acordate prin prezenta campanie nu se cumulează cu beneficiile acordate prin alte oferte/campanii si se aplică pentru toate cele 24 de luni de contract.

Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Fun 6, Fun 9, Fun 11, Smart Plus 15 şi Smart Plus 25 pentru achiziția unui contract cu abonament pentru 24 de luni, cu trecerea de pe Orange PrePay. Reducerea de 50% se aplică pe toată perioada contractuală. Oferta de 50% discount este valabilă la trecerea de pe cartela Orange PrePay, cu vechime de minim 6 luni, la abonament fără telefon, cu contract 24 de luni.

Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Fun 6, Fun 9, Fun 11, Smart Plus 15 şi Smart Plus 25 pentru achiziția unui contract cu abonament pentru 24 de luni, cu portare din alta retea, exclusiv online. Reducerea de 50% se aplică pe toată perioada contractuală, cu contract 24 de luni.

Oferta cu discount 20% se aplică abonamentelor fără telefon Fun 9, Fun 11, Smart Plus 15 şi Smart Plus 25 pentru prelungirea unui contract pentru 24 de luni, exclusiv online, si se aplică clienților care sunt în afara perioadei minime contractuale. Reducerea se aplică pe toată perioada contractuală.

Ofertele nu sunt disponibile pentru abonații cu contracte încheiate pe 6 sau 12 luni, care au perioada contractuală a numărului pentru care se dorește prelungirea încă activă (mai mică de 6 sau 12 luni).Ofertele nu sunt disponibilă pentru abonații care au în prezent abonamente Business Mobile.

Beneficiile din ofertă nu se cumulează cu beneficiile alocate prin alte oferte. Prin acceptarea ofertei, clientul renunță la beneficiile din oferta deținută anterior, acestea încetând la momentul intrării în vigoare a noii oferte.

Se aplică criteriile de eligibilitate și este posibil ca unii clienți să nu fie eligibili pentru a beneficia de această ofertă, dar fără a se limita la acestea, dacă nu se află în perioada de reînnoire a contractului, sau factura ultimelor luni este mai scumpă decât oferta promoțională.

Comanda/comenzile plasate de client care nu pot fi onorate din motive obiective (e.g. erori tehnice punctuale ce pot apărea la plasarea unei comenzi etc.) vor fi anulate, fără drept la despăgubiri și fără altă formalitate, clientul fiind notificat prin SMS și/sau e-mail.

Folosirea unor metode care sunt create pentru a produce un avantaj nedrept altor potențial cumpărători dă dreptul Orange România de a retrage dreptul la achiziția de produse din prezenta campanie, fără drept de compensare și fără obligație de preaviz. Prin urmare, în cazul în care Orange România are indicii asupra faptului că un potențial cumpărător se angajează sau încearcă să se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit în campanie, inclusiv, dar fără a se limita la angajarea în orice activitate sau orice manipulare a acesteia, Orange România este îndreptățit să ia măsurile adecvate și va avea dreptul să anuleze comenzile plasate de potențialul cumpărător indiferent de rezultatul încercării.

Te poți bucura de 2€ reducere pe unul dintre abonamentele de voce Fun/Smart Plus din oferta curentă în următoarele condiții:

 • Activezi sau migrezi pe 24 luni minimum 2 abonamente de voce Fun/Smart Plus și reducerea de 2€ se acordă pe abonamentele de voce mobilă menționate
 • Activezi sau migrezi pe 24 de luni minimum 1 abonament de voce Fun/Smart Plus și un abonament de internet fix și TV, reducerea de 2€ se acordă pe abonamentele de voce mobilă menționate
 • Reducerea de 2€ este valabilă dacă pe contul tău sunt menținute active cele două abonamente de voce mobilă sau abonamentele de voce mobilă și internet fix și TV. Dacă nu se mai îndeplinesc condițiile, reducerea de 2€ se dezactivează. Astfel, abonamentul de voce Fun/Smart Plus va avea costul standard.

Reducerea de 2€ nu se cumulează cu alte oferte cu reducere pentru același număr de telefon.

Oferta este disponibilă pentru clienți persoane fizice.

Oferta pentru abonamentul Fun 11 include bonus internet nelimitat național și este valabilă pentru contracte pe 2 ani, la reînnoirea unui abonament aflat în afara perioadei minime contractuale sau activarea unui abonament nou din oferta curentă.

Oferta de portare fără telefon, disponibilă online aici și în magazinele Orange, este valabilă la portarea numărului din altă rețea, fără telefon, cu contract pe 2 ani. Termeni și condiții campanie exclusiv online „Oferta SIMO” aici.

Oferta fără telefon, disponibila online aici si in magazinele Orange, este valabilă la trecerea de pe cartela Orange PrePay, cu vechime de minim 6 luni, la abonament, fără telefon, cu contract pe 2 ani. Termeni și condiții campanie exclusiv online „Oferta SIMO” aici.

Resursele de internet naționale pot fi folosite în roaming în Spațiul Economic European în limita de consum de date în roaming SEE permisă de art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286, aceasta fiind calculată în funcție de valoarea abonamentului detinut, dupa formula: 2x Tariful abonamentului in Euro fara TVA / Tariful reglementat pentru date in roaming cu ridicata (1,55 Euro/GB), dar fără a depăși beneficiile de internet național disponibile (inclusiv bonusuri).
AbonamentFun 6Fun 9Fun 11Smart Plus 15Smart Plus 25
Limita maximă
din abonament și bonusuri
6,50 GB9,75 GB11,93 GB16,26 GB27,10 GB
AbonamentLimita maximă din abonament și bonusuri
Fun 66,50 GB
Fun 99,75 GB
Fun 1111,93 GB
Smart Plus 1516.26 GB
Smart Plus 2021,68 GB
Smart Plus 2527,10 GB

În situația în care numărul de telefon beneficiază de reducere la tariful de abonament, limita de consum date în roaming SEE se calculează în funcție de tariful redus al abonamentului. Poți afla limita pentru abonamentul tău prin apel la serviciul Cronos din My Orange - secțiunea Cronos și la *100# ramura Roaming, iar limita pe care o mai ai disponibilă prin apel la serviciul Cronos.

Toate abonamentele activate după data de 3 aprilie 2019, pe persoană fizică, au serviciul roaming în SEE activat, iar beneficiile naționale incluse în abonament pot fi folosite și în țările din SEE.

Abonamentele Fun 11, Smart Plus 15 și Smart Plus 25 beneficiază de trafic de internet inclus valabil și în rețeaua 5G+/5G, dacă ai un telefon compatibil. Viteza maximă estimată de transfer în rețeaua 5G+/5G este de 1500 Mbps pentru download și 160 Mbps pentru upload. Vezi orașele cu acoperire 5G+/5G aici.
Viteza maximă estimată de transfer 5G+/4G+/3G+ este de 1500/355,6/38,04 Mbps pentru download și 160/47,5/5,04 Mbps pentru upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu cea maximă estimată.
În rețeaua 5G, pentru abonamentul Fun 9, viteza maximă estimată pentru download este de până la 500 Mbps, iar viteza pentru upload de până la 100 Mbps.
Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Abonamentul Smart Plus 25 include:

 • 100 minute pentru apeluri efectuate sau primite și SMS-uri
 • 1 GB trafic de internet în roaming
 • tările în care poți folosi aceste resurse sunt: Australia, China, Elveția, Israel, Moldova, Statele Unite ale Americii, Thailanda și Turcia

Oferta valabilă exclusiv pentru clienții Orange România.

Pentru a folosi resursele în roaming, solicită înainte de a pleca în străinătate activarea serviciului roaming pentru toate țările.
Află mai multe detalii despre serviciul roaming aici.

Serviciul Number Share pentru clienții Orange România: poți folosi același număr pe smartphone-ul tău iPhone ,Samsung sau Huawei, dar și pe smartwatch-ul compatibil.
Pentru fiecare ceas asociat abonamentului tău Smart Plus 25 activat pe 24 de luni ai 100% discount lunar pentru serviciul Number Share timp de 24 de luni, apoi vei fi tarifat cu 2 €/lună (TVA inclus). Promoția se aplică la activarea serviciului Number Share în aplicațiile dedicate pentru Samsung, iOS si HarmonyOS, după caz, folosind datele de autentificare din My Orange. Vei putea dezactiva oricând serviciul în mod gratuit, din aplicația dedicată, apăsând butonul “Închidere”.
Promoția cu activarea gratuită a serviciului Number Share în cazul abonamentului Smart Plus 25 este valabilă la activarea serviciului în aplicațiile dedicate Galaxy Wearable, HuaweiHealth si Apple Watch, pentru smartwatch-urile Samsung , Huawei sau Apple.

Serviciul Number Share este disponibil exclusiv pentru clienții Orange România.

Pentru abonamentele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard sunt disponibile: aici. Minutele internaționale incluse în abonament pot fi folosite către rețele fixe și mobile din următoarele țări ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația (fix), Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum și în SUA și Canada, cu excepția prefixelor afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe .

După terminarea beneficiilor incluse în abonament, vei fi taxat astfel:

 • 0,20 €/minut pentru apelurile în orice rețea națională
 • 1 €/ 250 MB internet național
 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tariful de date în roaming SEE este 0.0018445/MB si 1.8445/GB

Tarifele includ TVA.

În cazul abonamentelor cu acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE), după consumarea beneficiilor incluse în abonament, se vor aplica tarifele standard de roaming voce și internet conform țării vizitate.

Pentru clientii Orange România, apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele sunt tarifate din primul minut. La toate abonamentele Orange, apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în rețea nu sunt tarifate.

Serviciul de redirecționare apeluri și apelurile tip conferință nu sunt disponibile în roaming.

Prețurile telefoanelor cumpărate împreună cu un abonament Orange variază în funcție de perioada contractuală aleasă.

Cu abonamentele Orange poți alege un telefon nou, pe care îl poți plăti cu rate direct pe factura Orange în condiții de eligibilitate și cu cardul de credit Orange Money.

Abonamentele pot fi înlocuite în perioada minimă contractuală doar cu alte abonamente cu valoare egală sau mai mare.

Abonamentele fără acces la roaming pot trece la abonamente cu acces la roaming în SEE în orice moment, prin apel la 300 - Serviciul Clienți sau prin folosirea contului online Orange .

Cu abonamentele din oferta Orange Romania mai mici de 10 € ai acces la minim 25 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, Aleph News, Aleph Business, Antena 3, B1 TV, Favorit, Etno, Național TV, Prima TV, Orange Info, Kiss TV, Cinemaraton HD, România TV, Realitatea Plus, National 24 Plus, Look Sport+ HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Magic TV, Rock TV, Speranța TV, Smart TV, Profit.ro, Taraf, Trinitas, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internațional și VTV.
Dacă ai un abonament Orange de minimum 10 €, ai în plus acces în aplicația Orange TV Go la canalele PRO: PRO TV HD, PRO X HD, PRO CINEMA, PRO 2 HD și PRO GOLD. Canalele PRO pot fi vizionate doar pe telefon și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go de către clienții care au un abonament de voce sau date mobile, dar nu pot fi vizionate pe site-ul tvgo.orange.ro sau pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast.
Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.
Cu opțiunea Movie Go Unlimited din Orange TV Go, inclusă în abonamentele Orange de minimum 10 €, ai acces la sute de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange.ro. La sfârșitul perioadei contractuale, opțiunea Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Iată ce trebuie să faci pentru a viziona prin Orange TV Go canalele și filmele incluse în abonamentul tău:

 • Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau accesează site-ul tvgo.orange.ro
 • Creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange pe My Orange
 • Conectează-te în aplicația Orange TV Go direct cu numărul de telefon al abonamentului Orange sau pe site-ul tvgo.orange.ro cu datele contului Orange creat cu numărul de abonament

Traficul efectuat în Orange TV Go se consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.
Găsești informații despre sistemele de operare compatibile cu aplicația Orange TV Go aici.

Dacă ești client Orange Romania (Orange Romania Communications), pentru a avea acces la conținut în Orange TV Go, ai nevoie de ai un cont alias pe care să îl asociezi în My Orange Fix cu abonamentul tău care include acces la canale TV. Vezi aici ce trebuie să faci pentru a realiza asocierea.

Traficul efectuat în Orange TV Go se consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile cu aplicația Orange TV Go aici.

Din 3 aprilie 2017, oferta Orange cuprinde:

 • Pachete de servicii fără acces la roaming: beneficiile incluse pot fi utilizate doar la nivel național, pentru comunicare inițiată și terminată în rețelele operatorilor din România. Excepție fac beneficiile internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.
 • Pachete de servicii cu acces la roaming în SEE: beneficiile naționale incluse (minute, SMS, MB) pot fi folosite și pentru comunicare în roaming inițiată și terminată în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European. Excepție fac beneficiile internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.
 • Aceste pachete sunt în conformitate cu Regulamentul UE nr. 531/2012 și cu Regulamentul de aplicare nr. 2016/2286, iar Orange România este îndreptățită să cunoască locul de reședință sau legăturile stabile ale Clientului cu Teritoriul, putând în acest sens să solicite Clientului informații și/sau documente necesare prin orice mijloace de comunicare accesibile acestuia. Clientul va fi obligat să transmită către Orange România informațiile și/sau documentele solicitate în termen de cel mult 3 zile.
 • SEE reprezintă Spațiul Economic European, compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia
 • După consumarea resurselor incluse în abonament se vor aplica tarifele standard de roaming voce & internet conform țării vizitate
 • Abonamentele cu acces la roaming în SEE au activat serviciul roaming în Spațiul Economic European. Pentru a beneficia de roaming și în restul lumii, înainte de a pleca din țară apelează numărul 300 - Serviciul Clienți și activează serviciul roaming pentru perioada dorită. În funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

Daca ești client Orange România, vino în orice magazin Orange cu telefonul vechi sau tableta și vei primi un voucher pe care îl poți folosi la cumpărarea unui nou device. Vezi conditiile programului și ce tip de Buy-Back ți se potrivește aici.

Programul Buy-Back nu este disponibil pentru clienții Orange (Orange Romania Communications).