Rămân conectat oriunde mă duc
 • 11 GB pe telefon si tableta
 • 200 GB bonus

Orange Share

Ia-ți telefonul LG K4 prin abonamentul Orange Me 14 împreună cu tableta Samsung Galaxy Tab A 7” prin abonamentul Orange Net 15 și primești 11 GB de net share pe telefon și tabletă, 200 GB de net bonus, nelimitat minute și SMS. Traficul bonus este de 100 GB pe fiecare abonament in parte, valabil 24 de luni si se consuma individual.

Beneficii

Combină un abonament de voce împreună cu unul de internet și ai bonus 50% trafic de date pentru abonamentele Orange Net. Și pentru ca tu să ai și mai multă libertate de mișcare, poți folosi traficul de internet inclus în abonamente pe toate dispozitivele tale: telefon, tabletă, wearable sau modem.

 

Vreau o iarnă
de poveste

Mai mult

Întrebări frecvente

Pentru a crea un pachet Orange Share este nevoie de un singur abonament de voce și cel puțin 1 abonament de internet. Un abonament de internet nu poate face parte din mai multe pachete Orange Share în același timp. Nu pot fi incluse în Orange Share: abonamentele Orange Me din ofertele Junior și abonamentele din Configuratorul Orange Young.

Asocierea abonamentelor de voce și internet poate fi facută oricând. În momentul asocierii, traficul de internet neconsumat disponibil pe fiecare abonament va fi pus în comun și va putea fi consumat de oricare din abonamentele din grup.

Poți face modificări asupra grupului (desființarea grupului sau scoaterea anumitor abonamente de internet din grup) doar începând cu următoarea dată de facturare.

Vei putea utiliza traficul de internet la vitezele maxime specifice fiecărui abonament parte a grupului.

Traficul inclus în Orange Share este național. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar.
Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

După utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat conform tarifului specific al abonamentelor care fac parte din grup. Dacă este activă opțiunea Cost Control, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet neutilizat nu se reportează.

Traficul de internet în roaming este tarifat în funcție de opțiunea de internet activă și țara în care te afli.

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește contractul de furnizare a serviciilor
 • Află despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România - detalii despre deblocare
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
  (iv) De la data instalării Echipamentului DTH (Direct to Home) la Locație

Oferta este disponibilă în perioada 22 noiembrie 2016 - 28 martie 2017, cu posibilitate de prelungire.

sus