Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cat ma costa activarea serviciului Roaming?

In functie de vechimea contului tau Orange, iti poti activa serviciul Roaming in urmatoarele conditii:    
  1. - daca vechimea contului tau este mai mare de 6 luni, poti beneficia gratuit de activarea serviciului Roaming; nu trebuie decat sa ne anunti ca doresti acest serviciu
  2. - daca vechimea contului tau este mai mica de 6 luni, se va solicita pentru activare un avans de:
  • 75 de euro pentru primul numar
  • 40 de euro pentru al doilea numar
  • 20 de euro pentru fiecare din urmatoarele numere pentru care intentionezi sa folosesti serviciul Roaming
 

Conditiile de activare de mai sus se pot modifica in functie de valoarea si istoricul platilor anterior efectuate; pentru detalii suna, gratuit, inainte de a parasi tara la Serviciul Clienti la numarul 411 (pentru persoane fizice) sau 456 (pentru persoane juridice).

Poti apela si la 450 (apel taxabil cu tarif in retea).

  Observatii:  

Activarea serviciului Roaming se face in functie de vechimea contului tau in reteaua Orange, respectiv in baza istoricului financiar existent pe acest cont, la data solicitarii.

 

Drept urmare, daca doresti activarea serviciului Roaming pentru un numar activat sau cesionat de curand, acest lucru este posibil, fara nicio plata in avans, doar daca exista in contul tau cel putin un numar activ cu o vechime mai mare de 6 luni in retea si daca exista pe cont si un istoric bun de plata.

Raspuns din: 23-06-2010
Voturi:

sus