×

Cum pot să trec de la abonament la cartelă PrePay

Pentru a trece de la un abonament la cartela PrePay, trebuie să soliciți rezilierea contractului de abonament, în calitate de titular al abonamentului. 

Dacă :

  • perioada contractuală s-a incheiat, rezilierea este gratuită:
  • perioada contractuală nu s-a incheiat, va trebui să achiti valoarea despăgubirilor aferente beneficiilor primite, așa cum sunt acestea evidențiate în contract.               

Suma exactă îți va fi comunicată de către reprezentantul Orange care va prelua cererea ta de reziliere şi ți se va emite o factură proformă, pe baza căreia vei putea efectua plata.

Cererea de reziliere se poate trimite prin intermediul secțiunii de Contact și trebuie să conțină mențiunea de păstrare a numărului de telefon pe cartelă PrePay și acordul de plată a sumei de 5 euro (fără TVA) care, ulterior, se va transforma în credit la activarea cartelei.

Este important să știi că activarea cartelei PrePay se poate face doar dacă toate facturile au fost achitate, inclusiv ultima factură care va conține suma de 5 euro menționată mai sus.

Ți-a fost de ajutor informația?
660 din 706 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne