×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Servicii Orange
  5. Servicii fixe
  6. Alte aplicații Orange
  7. Arhivă
  8. Testări telefoane

Arhivă Accesarea continutului multimedia cu Windows Phone 8

3763 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa accesezi continutul multimedia pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

 

Un smartphone nu este un simplu telefon, ci are o multime de functii care iti fac viata mai frumoasa. Una dintre acestea este sectiunea dedicata continutului multimedia, de unde poti accesa melodiile, postul radio sau videoclipurile preferate.

Pentru a o accesa, apasa butonul "Muzica+Video" din ecranul principal. Player-ul audio/video este simplu si intuitiv. Gliseaza spre stanga sau dreapta si selecteaza melodiile sau videoclipurile din sectiunea colectie sau istoric.

Tot aici gasesti si aplicatiile media instalate pe smartphone-ul tau, de exemplu Deezer sau YouTube. Iar ca sa pornesti o melodie sau un videoclip, selecteaz-o si apasa butonul "play".

Pentru a transfera muzica pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8, este de ajuns sa conectezi telefonul la un computer si acesta il va vedea ca pe un dispozitiv portabil de stocare. Selecteaza melodiile pe care vrei sa le transferi din computer, apoi da click pe My Computer/Windows Phone/Phone/Music. In folderul "Music" copiaza melodiile selectate cu ajutorul functiei "paste".

Acum ai melodiile preferate pe telefon si le poti asculta oricand si oriunde. Le gasesti ordonate alfabetic in sectiunea "Muzica" din "Muzica+Video".

Daca iti place sa faci fotografii pe care sa le impartasesti cunoscutilor prin MMS, e-mail sau Facebook, iata ce pasi trebuie sa urmezi:
- Gliseaza spre stanga ecranul principal si selecteaza optiunea "Camera foto".
- Fa poza apasand oriunde pe ecran si apoi gliseaza spre dreapta sau revino la ecranul principal pentru a intra in galeria Fotografii.
- Alege poza pe care doresti s-o impartasesti, apasa butonul de meniu "..." (3 puncte), selecteaza optiunea "partajati" si alege metoda de trimitere:
- Daca vrei s-o trimiti prin e-mail, alege "Mail" din lista, iar telefonul pregateste un e-mail cu poza gata atasata. Completeaza adresa si eventual un mesaj si apasa butonul de trimitere. Ti se cere confirmare de trimitere in cazul in care nu completezi subiectul. Apasa "trimiteti".
- Daca selectezi Facebook, poza se deschide intr-un ecran separat. Adauga comentariile tale si la final apasa butonul de trimitere.
- Daca vrei s-o trimiti prin MMS, alege "Mesagerie", iar telefonul pregateste un mesaj MMS cu poza aleasa. Introdu numarul de telefon si un mesaj, daca vrei, apoi apasa butonul de trimitere.

Astfel, e foarte simplu sa te relaxezi sau sa pastrezi legatura cu cei dragi, cu ajutorul telefonului tau inteligent cu sistem de operare Windows Phone.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
 

Share tutorial:

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi