×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Servicii Orange
  5. Servicii fixe
  6. Alte aplicații Orange
  7. Arhivă
  8. Testări telefoane

Arhivă Setarea conexiunii la internet pe Windows Phone 8

2707 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa setezi conexiunea la internet pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

 

Pentru a te conecta la internet prin reteaua Orange, gliseaza spre stanga ecranul principal, deruleaza pana la meniul "Setari" si selecteaza-l. Alege "Retea celulara" si verifica daca la "Conexiuni de date" este preselectata optiunea "activata". Daca nu este deja activata, selecteaz-o. Revino in "Setari" si alege campul "punct de acces". Aici verifica daca este introdusa si activa reteaua Orange RO pentru a obtine setarile corecte. De regula telefonul vine cu setarile deja facute. Gata, acum ai tot ce-ti trebuie pentru a naviga pe net prin reteaua Orange. Cum faci asta? Din meniul principal, apasa butonul cu sigla browserului Internet Explorer.

Daca doresti sa te conectezi la o retea Wi-Fi, urmeaza pasii: In meniul "Setari" selecteaza "Wi-Fi" si in campul "retele Wi-Fi" comuta butonul pe "activat" . Mai jos vor aparea retelele Wi-Fi disponibile in zona. Alege reteaua la care doresti sa te conectezi, introdu parola daca aceasta este securizata, apasa butonul "Trimiteti" si asteapta pana apare "Conectat" sub numele ei. Acum poti naviga prin reteaua pe care ai ales-o.
Nu uita ca tot traficul de internet efectuat de persoanele care se conecteaza la personal hotspot-ul tau va fi taxat pe numarul tau, conform pachetului pe care il ai activat.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
 

Share tutorial: