×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Servicii Orange
  5. Servicii fixe
  6. Alte aplicații Orange
  7. Arhivă
  8. Testări telefoane

Arhivă Setarea contului de e-mail pe Windows Phone 8

2739 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa iti setezi contul de e-mail pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

Iti poti seta contul foarte usor si rapid, astfel:

Gliseaza spre stanga ecranul principal, deruleaza pana jos si selecteaza meniul "Setari". Acceseaza "e-mail+conturi" si apasa "adauga un cont". Alege tipul contului tau de e-mail, introdu adresa de e-mail si parola si apasa "sign in". E-mailul tau este acum setat si ar trebui deja sa primesti notificari. Pentru a-ti verifica Inboxul, revino la meniul principal cu tasta "Windows", intra in casuta ta de e-mail si vei vedea mesajele primite.

Daca vrei sa stergi un cont de e-mail de pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8, intra in meniul "Setari" si acceseaza "e-mail+conturi". Tine degetul apasat pe contul pe care doresti sa-l stergi pana se deschide o fereastra cu optiunile "sincronizati" si "stergeti". Selecteaza "stergeti" si confirma apasand din nou "stergeti". Astfel, contul tau de e-mail a fost sters.

Nu uita ca aplicatia de e-mail consuma trafic pentru actualizarea, citirea sau trimiterea de e-mailuri. Acest trafic va fi taxat conform pachetului pe care il ai activat.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
 

Share tutorial: