×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Orange Money
  5. Servicii Orange
  6. Servicii fixe
  7. Alte aplicații Orange
  8. Testări telefoane
  9. Arhivă

Arhivă Setarea contului de e-mail pe Windows Phone 8

2208 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa iti setezi contul de e-mail pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

Iti poti seta contul foarte usor si rapid, astfel:

Gliseaza spre stanga ecranul principal, deruleaza pana jos si selecteaza meniul "Setari". Acceseaza "e-mail+conturi" si apasa "adauga un cont". Alege tipul contului tau de e-mail, introdu adresa de e-mail si parola si apasa "sign in". E-mailul tau este acum setat si ar trebui deja sa primesti notificari. Pentru a-ti verifica Inboxul, revino la meniul principal cu tasta "Windows", intra in casuta ta de e-mail si vei vedea mesajele primite.

Daca vrei sa stergi un cont de e-mail de pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8, intra in meniul "Setari" si acceseaza "e-mail+conturi". Tine degetul apasat pe contul pe care doresti sa-l stergi pana se deschide o fereastra cu optiunile "sincronizati" si "stergeti". Selecteaza "stergeti" si confirma apasand din nou "stergeti". Astfel, contul tau de e-mail a fost sters.

Nu uita ca aplicatia de e-mail consuma trafic pentru actualizarea, citirea sau trimiterea de e-mailuri. Acest trafic va fi taxat conform pachetului pe care il ai activat.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
 

Share tutorial:

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi