×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Servicii Orange
  5. Servicii fixe
  6. Alte aplicații Orange
  7. Arhivă
  8. Testări telefoane

Arhivă Setarea limbii si adaugarea contactelor pe Windows Phone 8

4051 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa setezi meniul in limba romana si sa adaugi contacte pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

 

Pentru setarea limbii, gliseaza spre stanga ecranul principal si selecteaza meniul "Setari". Alege optiunea "language + region" si selecteaza din lista limba romana, dupa care apasa "restart phone" pentru a salva modificarile. Astfel iti vei putea folosi telefonul in limba materna sau in oricare limba preferata de tine.
Daca vrei sa adaugi pe cineva in agenda telefonica si sa salvezi acel contact, astfel incat sa il poti transfera si in alte telefoane, pasii sunt simpli: in ecranul principal, apasa tasta "Persoane", dupa care butonul "+" de adaugare si alege contul de e-mail in care vei salva noul contact. Introdu numele, numarul de telefon si alte informatii disponibile si apasa butonul "discheta" pentru a salva pe rand fiecare camp completat. Gata, contactul a fost creat! Acum ai contactul salvat atat in telefon, cat si in contul de e-mail, astfel incat sa il poti transfera oricand pe alt telefon.
Daca vrei sa stergi un contact din agenda telefonica, intra in sectiunea "Persoane", tine degetul apasat pe contactul respectiv pana se deschide o lista de optiuni din care alege "stergeti". Confirma stergerea apasand din nou "stergeti". Astfel, contactul a fost sters.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
 

Share tutorial:

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi