×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Orange Money
  5. Servicii Orange
  6. Servicii fixe
  7. Alte aplicații Orange
  8. Testări telefoane
  9. Arhivă

Arhivă Cum instalez aplicații pe un smartphone BlackBerry?

1142 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa instalezi aplicatii pe smartphone-ul tau BlackBerry

 

Pentru a instala orice aplicatie, ai nevoie de un cont BlackBerry ID, pe care il poti crea atunci cand accesezi prima data marketul de aplicatii, BlackBerry World.
Acest Blackberry ID te ajuta atat la descarcarea aplicatiilor, cat si la utilizarea BlackBerry Messenger, aplicatia prin care comunici prin mesaje scrise cu alti utilizatori de BlackBerry.
Iata care sunt pasii pentru crearea unui cont:
Intra in meniul telefonului si apasa iconul dedicat "BlackBerry World". Alege o aplicatie gratuita, de exemplu Deezer si apasa butonul "Descarca". Vei fi redirectionat catre pagina de creare sau autentificare BlackBerry ID. Daca ai deja un cont si doresti sa il accesezi, apasa butonul "Conectare", introdu datele de autentificare, apoi apasa ok pentru conectarea la BlackBerry ID.
Pentru a crea un BlackBerry ID nou, apasa butonul "Creare nou" si completeaza numele, prenumele si adresa ta de e-mail care va fi si numele de utilizator cu care te vei loga de fiecare data. Apoi seteaza o parola pentru acest cont. Aceasta trebuie sa aiba cel putin o litera mare, litere mici si cifre. Reintrodu parola pentru confirmare. Mai departe completeaza un set intrebare-raspuns pentru recuperarea parolei si bifeaza daca doresti sa primesti informatii despre produsele BlackBerry. La final apasa "Inregistrare" - butonul central, din partea de jos a ecranului.
Dupa crearea contului, poti descarca aplicatii din BlackBerry World astfel: intra in BlackBerry World. Alege aplicatia pe care vrei s-o descarci si apasa butonul "Descarcare".
In partea de sus va aparea o bara de stare care iti arata marimea totala a aplicatiei si cat s-a descarcat pana la momentul respectiv. Dupa descarcare, aplicatia va incepe automat instalarea. Acest moment este notificat printr-un nou mesaj in partea de sus a ecranului "Instalare".
La final, aplicatia te poate notifica automat ca doreste sa acceseze anumite informatii de pe telefon. Apasa "Acceptare".
Vei regasi iconita aplicatiei nou instalate in meniul telefonului. Prima accesare e posibil sa dureze cateva minute pana se initializeaza sistemul de fisiere.
Nu uita ca vei fi tarifat pentru traficul efectuat de aplicatie si de instalarea acesteia conform pachetului pe care il ai activat.
Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.

Share tutorial:

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi