×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Orange Money
  5. Servicii Orange
  6. Servicii fixe
  7. Alte aplicații Orange
  8. Testări telefoane
  9. Arhivă

Arhivă Cum setez contul de e-mail pe BlackBerry?

1143 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa-ti setezi contul de e-mail pe smartphone-ul tau BlackBerry

 

Seteaza-ti contul foarte usor si rapid, direct din meniul principal:
Intra in Meniu, alege "Setari", "Conturi", apoi "E-mail, calendar si contacte". Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul din dreapta sus, "Urmatorul". Introdu parola si apasa din nou "Urmatorul".
Asteapta pana se acceseaza contul. Vei vedea optiunile de sincronizare a informatiilor din contul de e-mail, pe telefon. Pentru o utilizare eficienta a smartphone-ului tau, iti recomandam sa faci toate sincronizarile puse la dispozitie: e-mail, calendar, contacte. Apasa butonul "Finalizare" si asteapta salvarea si verificarea datelor sincronizate. Gata, acum ai e-mailurile si pe telefon, le gasesti in BlackBerry Hub.
Daca vrei sa stergi din telefon un cont de e-mail pe care nu il mai folosesti, pasii sunt urmatorii:
Din Meniu, intra in "Setari", "Conturi" si selecteaza contul dorit. Mentine apasat degetul pe el pana apare fereastra "Editare cont". Aici apasa butonul de jos "Stergere". In ecranul urmator ti se cere o confirmare finala. Alege "Stergere" pentru a continua sau "Anulare" daca te-ai razgandit si nu mai doresti stergerea contului de e-mail. Repeta operatiunea si pentru conturile de calendar si contacte asociate contului respectiv de e-mail.
Nu uita ca aplicatia de e-mail consuma trafic pentru actualizarea, citirea sau trimiterea de e-mailuri. Acest trafic va fi tarifat conform pachetului pe care il ai activat.
Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
 

Share tutorial:

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi