×

Cum introduc modulul CI+ 1.3 în televizorul meu? (TV prin cablu)

Modulul CI+ vine la pachet cu un card de vizionare TV, autorizat de Orange, care, odată cuplat în modulul CI+, îți oferă acces la programele criptate.

Acest modul este compatibil doar cu televizoarele certificate CI+ (poți verifica în manualul de utilizare al televizorului dacă acesta este compatibil cu modul CI+). 

Pentru instalare, urmează pașii de mai jos:

  1. Introdu cardul de vizionare TV primit modulul CI+, cu pinii de contact în sus și orientați spre partea frontală a acestuia, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.
  2. Introdu corect modulul CI+ în slotul corespunzător al televizorului tău. Dacă acesta este introdus corect, pe ecranul televizorului vor fi afișate informații despre inițializarea CICAM și va apărea mesajul ”Începe autentificarea”.
  3. Așteaptă afișarea mesajului ”Autentificare finalizată” înainte de a utiliza televizorul. Procesul de autentificare poate dura câteva minute de la prima introducere a modulului în televizor.

Ți-a fost de ajutor informația?
6 din 7 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne