Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Lasă-ne datele de contact și te sunăm în maximum 48h, pentru oferta dedicată.

Lasă-ne datele de contact și te sunăm în maximum 48h, pentru oferta dedicată.

Lasă-ne datele de contact și te sunăm în maximum 48h, pentru oferta dedicată.

Contact

Pentru mici întreprinzători

Abonamente Orange Pro

Când ai propria afacere, vrei să comunici rapid cu toți partenerii și să reacționezi rapid la oportunități. Descoperă noile abonamente Orange Pro dedicate micilor întreprinzători și microîntreprinderilor și alege telefonul potrivit activității tale.

Vezi oferta exclusiv online Beneficiile s-au modificat

În urma analizei Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® obținute pentru operatorii români în Q1-Q2 (ianuarie – iunie) 2021, a reieșit că utilizatorii Orange România se bucură de serviciile celei mai bune rețele mobile din țară, beneficiind de cea mai rapidă rețea fixă și mobilă, dar și de cea mai mare acoperire mobilă. În completarea acestor premii, Orange România este desemnată și cea mai rapidă rețea 5G conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru media vitezelor 5G de download din România, în Q2 2021. Consumul de internet în roaming SEE este limitat în conformitate cu prevederile art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică pentru consumul internetului inclus în abonament sau în bonusuri. Consumul beneficiilor din abonament (minute, SMS, MB) este reglementat de politica de utilizare rezonabilă a Serviciilor de Roaming SEE și este supus Regulamentului UE nr. 531/2012.

Telefoane

Artboard
Orange Love
fibră + TV + voce mobilă

Ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce.

Orange
Family

Pachete cu abonamente de voce și internet pentru micii întreprinzători.

Oferta
de portare

Trafic bonus și extra reduceri la telefoane.

Orange
Share

Folosești traficul inclus
pe toate dispozitivele tale.

Servicii

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă pentru persoane juridice, mici întreprinzători și microîntreprinderi, în magazinele Orange. Oferta este disponibilă doar pentru clienții Orange, nu este disponibilă și pentru clienții Orange Romania Communications.

Oferta pentru abonamentul 10 include bonus internet nelimitat și este valabilă pentru contracte pe 2 ani, la reînnoirea unui abonament aflat în afara perioadei minime contractuale sau activarea unui abonament nou din oferta curentă, în perioada 12 februarie - 18 aprilie 2024.

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, mici întreprinzători și microîntreprinderi până la data de 18 aprilie 2024, cu posibilitate de prelungire. Oferta este disponibilă doar pentru clienții Orange, nu este disponibilă și pentru clienții Orange Romania Communications.

Cu serviciul Number Share poți folosi același număr de telefon pe un smartphone iPhone sau Samsung, dar și pe un smartwatch compatibil. Pentru fiecare ceas asociat abonamentului tău Orange Pro 20 sau Orange Pro 25 activat pe 24 de luni ai 100% discount lunar pentru serviciul Number Share timp de 24 de luni, apoi vei fi tarifat cu 2 €/lună (TVA inclus). Activarea serviciului Number Share se realizează în orice Orange shop sau prin intermediul persoanei dedicate, pentru alocarea pe smartwatch a unui profil eSIM. Ulterior activării este necesară asocierea ceasului cu telefonul prin intermediul aplicațiilor dedicate Samsung sau iOS, pentru a realiza descărcarea profilului pe ceas. Dezactivarea serviciului Number Share pentru smartwatch-ul compatibil se poate efectua doar în Orange shop sau de către persoana dedicată contului tău. Promoția cu 24 de luni gratuite pentru serviciul Number Share asociat unui abonament Orange Pro 20 sau Orange Pro 25 este valabilă în cazul smartwatch-urilor Samsung sau Apple. În cazul smartwatch-ului Huawei Watch 3 serviciul Number Share este 2 euro/lună.

Serviciul Number Share este disponibil exclusiv pentru clienții Orange România.

Abonamentele Orange Pro 10, Orange Pro 12, Orange Pro 15, Orange Pro 20 și Orange Pro 25 beneficiază de trafic de internet inclus valabil și în rețeaua 5G+/5G, dacă ai un telefon compatibil. Viteza maximă estimată de transfer în rețeaua 5G+/5G este de 1500 Mbps pentru download și 160 Mbps pentru upload. Vezi orașele cu acoperire 5G+/5G aici.
Viteza maximă estimată de transfer 5G+/4G+/3G+ este de 1500/355,6/38,04 Mbps pentru download și 160/47,5/5,04 Mbps pentru upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu cea maximă estimată.
În rețeaua 5G, pentru abonamentul Orange Pro 8, viteza maximă estimată pentru download este de până la 500 Mbps, iar viteza pentru upload de până la 100 Mbps.
Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Abonamentele Orange Pro au acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) și oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE. Excepție fac resursele internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.

Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Orange Pro luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Poți folosi minutele internaționale pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din țări ale Uniunii Europene, SUA și Canada, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a numerelor cu prefixele afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe-abonamente/

Din 1 ianuarie 2021, Marea Britanie și Gibraltar au iesit din Spațiul Economic European, conform acordului de retragere. Astfel, Marea Britanie și Gibraltar se alfa acum în zona 2 de tarifare pentru serviciul roaming. Noile tarife promotionale, valabile până pe 15 septembrie 2024, vor fi (cu TVA): apel local si SEE efectuat si primit 0,119 €/min, apel in tari non-SEE 1,547 €/min, SMS/MMS 0,119 €/min si trafic de date 0,0119 €/MB. Detalii aici.
Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. La activarea abonamentului acestea se alocă proporțional cu numărul de zile dintre data activării și prima dată de facturare.
Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni, iar taríful aferent îl poți consulta aici.
Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

Oferta bonus dublu date inclus este disponibilă online pana la data de 18 aprilie 2024, cu posibilitate de prelungire, la activarea unui nou abonament Orange Pro 8 sau Orange Pro 10 pe 24 luni, sau reînnoirea abonamentelor aflate în afara perioadei minime contractuale de către clienții cu vechime de minimum 12 luni în rețea, din My Orange sau magazinul online.

Abonamentul Orange Pro 25 include:

 • 100 minute pentru apeluri efectuate sau primite și SMS-uri
 • 1 GB trafic de internet în roaming
 • tările în care poți folosi aceste resurse sunt: Australia, China, Elveția, Israel, Moldova, Statele Unite ale Americii, Thailanda și Turcia

Oferta valabilă exclusiv pentru clienții Orange România.

Pentru a folosi resursele în roaming, solicită înainte de a pleca în străinătate activarea serviciului roaming pentru toate țările.
Află mai multe detalii despre serviciul roaming aici.

Limita de utilizare rezonabilă a serviciilor în roaming se aplică pentru consumul resurselor de date incluse în abonamentul Orange Pro, calculându-se inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii.

AbonamentOrange Pro 10Orange Pro 12Orange Pro 15Orange Pro 20Orange Pro 25
Limita maximă
din abonament și bonusuri
12.9 GB15.49 GB19.36 GB25.81 GB32.26 GB
AbonamentLimita maximă din abonament și bonusuri
Orange Pro 1010 GB
Orange Pro 1212 GB
Orange Pro 1515 GB
Orange Pro 2020 GB
Orange Pro 2525 GB

După terminarea beneficiilor incluse în abonament, vei fi taxat astfel:

 • 0,20 €/minut pentru apelurile în orice rețea națională
 • 1 €/ 250 MB internet național
 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tariful de date în roaming SEE este 0,001845 euro/MB

Tarifele includ TVA.

În cazul abonamentelor cu acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE), după consumarea beneficiilor incluse în abonament, se vor aplica tarifele standard de roaming voce și internet conform țării vizitate.

Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele sunt tarifate din primul minut. La toate abonamentele Orange, apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în rețea nu sunt tarifate.

Serviciul de redirecționare apeluri și apelurile tip conferință nu sunt disponibile în roaming.

Traficul efectuat în Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, este nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai internet disponibil în abonament.

Abonamentele Orange Pro sunt pachete de servicii cu acces la roaming în SEE și au activat acest serviciu pentru Spațiul Economic European.
Pentru a beneficia de roaming și în restul lumii, înainte de a pleca din țară apelează 300 (Serviciul Clienți Business) și activează serviciul roaming pentru perioada dorită. În funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

Prețurile telefoanelor din ofertă sunt valabile la contractele încheiate pe 2 ani, la reînnoirea abonamentului sau la activarea unuia nou în cazul clienților existenți, cu o vechime de minim 12 luni în rețea, sau la portarea abonamentului din altă rețea în cazul clienților noi. În plus, la portarea numărului afacerii tale la un abonament Orange Pro beneficiezi și de o reducere suplimentară.
Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România.

Orange TV Go și Asigurare pentru telefon se oferă bonus, în funcție de abonamentul ales.
Traficul efectuat în Orange TV Go si Movie Go Unlimited consumă din traficul de internet disponibil în abonament, după epuizarea acestuia se aplică tariful standard.
Cu Orange TV Go vezi o selecție de canale TV și sute de filme, oriunde ai fi, pe telefon sau tabletă cu aplicația Orange TV Go disponibilă pentru Android și iOS sau pe calculator/laptop prin tvgo.orange.ro.

Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Iată ce trebuie să faci pentru a viziona prin Orange TV Go canalele și filmele incluse în abonamentul tău:

 • Creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange pe My Orange
 • Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro
 • Conectează-te în aplicație sau pe site cu datele de autentificare ale contului tău Orange. De asemenea, în aplicația Orange TV Go te poți autentifica direct cu numărul de telefon al abonamentului tău Orange.

Cu opțiunea Movie Go Unlimited din Orange TV Go, inclusă în abonamentele Orange de minimum 10 €, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange ro, folosind datele contului My Orange creat cu numărul corespunzător abonamentului Orange. La sfârșitul perioadei contractuale, opțiunea Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Cu abonamentele Orange mai mici de 10 € ai acces la 26 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Antena 3, Orange Info, Kiss TV, RomâniaTV, N24 Plus, Look TV HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD Look Plus HD, Magic TV, Rock TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. Dacă ai un abonament Orange mai mare sau egal cu 10 €, ai în plus acces în aplicația Orange TV Go la canalele PRO: PRO TV HD, PRO X HD, PRO CINEMA, PRO 2 HD, PRO GOLD și PRO TV INTERNAȚIONAL. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Traficul efectuat în Orange TV Go și Movie Go Unlimited consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile cu aplicația Orange TV Go aici.

Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uz personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea conținutului la dispoziția publicului, de către abonații care au un abonament Orange.

Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Abonamentele Orange Pro sunt disponibile atât pentru clienții persoane juridice care încheie un contract pe 1 sau 2 ani, cât și pentru clienții existenți, în condiții speciale, în funcție de valoarea abonamentului actual, valoarea medie a facturii lunare sau perioada rămasă din durata contractuală. Abonamentul Orange Pro 8 este disponibil si pentru contract pe 6 luni.

Dacă ești deja client Orange, poți afla detalii despre condițiile ofertei prin apel gratuit de pe numărul tău Orange la 300, Serviciul Clienți Business, sau în orice magazin Orange. În perioada minimă contractuală abonamentul ales nu poate fi înlocuit cu un altul de o valoare mai mică.

Abonamentele Orange Pro 20 și Orange Pro 25 beneficiază de trafic de internet inclus valabil și în rețeaua 5G, dacă ai un telefon compatibil. Viteza maximă estimată de transfer în rețeaua 5G este de 1200 Mbps pentru download și 100 Mbps pentru upload. Vezi orașele cu acoperire 5G aici.
Viteza maximă estimată de transfer 5G/4G+/3G+ este de 1200/355,6/38,04 Mbps pentru download și 100/47,5/5,04 Mbps pentru upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu cea maximă estimată.

Din 3 aprilie 2017, oferta Orange cuprinde:

 • Pachete de servicii fără acces la roaming: beneficiile incluse pot fi utilizate doar la nivel național, pentru comunicare inițiată și terminată în rețelele operatorilor din România. Excepție fac beneficiile internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.
 • Pachete de servicii cu acces la roaming în SEE: beneficiile naționale incluse (minute, SMS, MB) pot fi folosite și pentru comunicare în roaming inițiată și terminată în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European. Excepție fac beneficiile internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.
 • Aceste pachete sunt în conformitate cu Regulamentul UE nr. 531/2012 și cu Regulamentul de aplicare nr. 2016/2286, iar Orange România este îndreptățită să cunoască locul de reședință sau legăturile stabile ale Clientului cu Teritoriul, putând în acest sens să solicite Clientului informații și/sau documente necesare prin orice mijloace de comunicare accesibile acestuia. Clientul va fi obligat să transmită către Orange România informațiile și/sau documentele solicitate în termen de cel mult 3 zile.
 • SEE reprezintă Spațiul Economic European, compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia
 • După consumarea resurselor incluse în abonament se vor aplica tarifele standard de roaming voce & internet conform țării vizitate
 • Abonamentele cu acces la roaming în SEE au activat serviciul roaming în Spațiul Economic European. Pentru a beneficia de roaming și în restul lumii, înainte de a pleca din țară apelează numărul 300 - Serviciul Clienți și activează serviciul roaming pentru perioada dorită. În funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00