Clever taxi

Din 4 octombrie 2012 poți comanda cel mai apropiat taxi din doar câteva clickuri, folosind aplicația Clever Taxi pentru mobil.

Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația, iar cele mai cunoscute companii de taxi vor fi la dispoziția ta oricând, la orice oră. Dacă ai deja aplicația instalată, este suficient să îi faci un update pentru a avea acces la funcționalitatea de plată a cursei direct prin mobil, în orașele Brașov, București, Cluj–Napoca și Timișoara.

Beneficii

Nu este nevoie să știi unde te afli deoarece aplicația îți detectează adresa exactă, chiar și numărul străzii, pentru a asigura un răspuns cât mai rapid din partea șoferilor. Poți seta chiar și opțiuni preferențiale: mașină cu aer condiționat, loc pentru extra bagaje, călătorie împreună cu un animal de companie sau cursă care necesită rovinietă. Înainte de a chema un taxi, selectează modalitatea de plată: cash sau direct din aplicație, prin SMS sau card bancar. Plata prin SMS este disponibilă numai pentru clienții Orange, iar tariful prin SMS conține prețul cursei și valoarea bacșișului, precum și costurile aferente procesării plății prin SMS.

În funcție de opțiunile selectate, începe procesul de căutare automată și aplicația detectează cel mai apropiat taxi. Poți să îți alegi șoferul preferat, îl urmărești pe hartă până ajunge la tine, comunici direct cu acesta prin chat sau apel, iar prin sistemul de recenzii și feedback, ai mereu informații actualizate despre șoferi.

Clever Taxi a onorat peste 12.000.000 de comenzi în 9 orașe din România: Brașov, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

De unde pot descărca aplicația?

Cât costă aplicația Clever Taxi?

Aplicația este gratuită, însă traficul de internet efectuat pentru descărcarea ei se taxează conform planului tarifar activ.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus