Distracția se măsoară în Funny Bits

Vino la Orange Hotspot în Predeal și strânge Funny Bits în My Orange.

Funny Bit este prima unitate de măsură a distracției. Vino la evenimentele Orange, distrează-te și adună cât mai mulți. Transformă-i apoi în beneficii în My Orange.

Cum participi

  • Descarcă aplicația My Orange. .
  • Când participi la un eveniment, deschide aplicația My Orange (secțiunea Funny Bits) și pornește locația și pedometrul.
  • Prin numărul de pași pe care îi parcurgi acolo, strangi Funny Bits pe care ii transformi apoi in beneficii pentru tine (1 pas = 1 Funny Bit). Spor la distracție!

Beneficii

Cu Funny Bits acumulați, poți să te bucuri de următoarele beneficii:

Pentru mai multe detalii verifică termeni și condiții.

Întrebări frecvente

Promoția se desfășoară în perioada 5 iulie 2018 – 28 februarie 2019.

La campanie se poate înscrie orice persoană fizică sau juridică, abonat Orange sau utilizator de cartelă Orange PrePay care participă la unul dintre evenimentele înscrise în campanie.

Pentru a participa la campanie trebuie urmați pașii următori:

  • 1. Mergi la unul dintre evenimentele Orange înscrise în campanie: Neversea - 5-8 iulie 2018, Color Run Mamaia – 28 iulie 2018, Untold - 2-5 august 2018, Summer Well - 11-12 august 2018, Color Run Cluj – 1 septembrie 2018, Color Run Bucuresti – 8 septembrie 2018, Les Films de Cannes a Bucarest – octombrie 2018, Orange Hotspot - 1 ianuarie - 24 februarie 2019.
  • 2. Autentifică-te cu contul tău existent sau creează-ți un cont în aplicația My Orange (iOS sau Android).
  • 3. Accesează secțiunea Funny Bits din My Orange și pornește locația și pedometrul.
  • 4. Prin numărul de pași pe care îi parcurgi la evenimentele de mai sus, strângi Funny Bits pe care îi transformi apoi în beneficii pentru tine. Funny Bits pot fi strânși doar atunci când evenimentul este în curs și te afli în locul în care acesta se desfășoară. Îți poti alege însă oricând unul dintre beneficiile disponibile. Timpul de actualizare al numărului de Funny Bits strânși va diferi în funcție de sistemul de operare al dispozitivului de pe care se face înregistrarea pașilor sau a kilometrilor.

sus