Tot ce ai nevoie pentru
școala digitală

Instrumente performante, trafic de internet suficient pentru fiecare clasă
+ extra opțiuni pentru situații școlare și interacțiune online

Oferta portare
  • Share

Dotare digitală pentru fiecare școală

La Orange Business suntem pregătiți să susținem digitalizarea școlilor prin soluții moderne de învățare-predare, adaptate nevoilor fiecărei instituții de învățământ în parte. Astfel, elevii pot continua școala în siguranță, explorând tehnologia la adevăratul potențial.

Opțiuni pentru digitalizarea școlii tale:
Ofertă standard accesată prin fonduri europene

Conformă cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 144 /2020, publicate în Monitorul Oficial în data de 25 august 2020.

Vezi detalii
Ofertă personalizată accesată prin fonduri proprii

Conține o soluție completă pentru evidența școlară și interacțiune online la cel mai înalt nivel.

Infomații utile despre soluția de școală digitală achiziționată din fonduri europene.
 

Află detalii

Pentru a afla detalii despre ofertele pentru digitalizarea școlilor lasă-ne datele de contact.
Te vom suna în maximum 1 zi lucrătoare.
Contact
Ofertă standard accesată din fonduri europene

Prin această ofertă, fiecare elev este echipat cu tabletă cu acces la internet în cea mai bună reţea mobilă. Pachetul a fost special gândit pentru a corespunde specificațiilor din cadrul Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 144 /2020, publicată în Monitorul Oficial în data de 25 august 2020.

Oferta conține:
Oferta personalizată, accesată din fonduri proprii

Conceptul de școală digitală propus de Orange Business este alcătuit dintr-un ecosistem complex de soluții, echipamente și aplicații securizate, care permit profesorilor un mod de predare interactiv, precum și accesul elevilor la un conţinut atractiv (manual şi librărie multimedia). Părinții pot accesa online situația școlară a copiilor și comunica în mod direct cu profesorii.

Platforme de
management educațional

Platformele de management educaționale, puse la dispoziția școlilor de către Orange Business includ manuale și librărie multimedia interactive și personalizate, accesibile prin portalul dedicat, de oriunde. În plus, acestea pun la dispoziția tuturor factorilor implicați în actul educațional catalogul electronic în care pot fi înregistrate notele, absențele și progresul elevilor. Mai mult decât atât, toți utilizatorii au acces online la orar, iar mediile sunt calculate automat. Totul are scopul de a crește transparența actului educațional, iar activitățile școlare și comunicarea cu elevii și părinții sunt eficientizate.

Soluții de colaborare
Microsoft

Cu aplicațiile de colaborare și productivitate Office, orele sunt transformate în conferințe video, iar tabla și caietele devin digitale. Elevii pot lucra în echipă și colabora chiar și atunci când nu se află fizic în aceeași sală de clasă. Documentele și setările aplicațiilor sunt în siguranță și se sincronizează între dispozitivele utilizate. Pachetele Office 365 oferă acces la aplicațiile Office, spațiu de stocare online și acces securizat.

Instrumente
performante de învățare

Poți alege dintr-o gamă variată de laptopuri și tablete practice, care să eficientizeze predarea și să răspundă nevoilor fiecărei școli sau clase.

Training specializat

În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru utilizarea platformei de management educational aleasă, specialiștii noștri îți asigură un portofoliu complet de servicii de consultanță și integrare, de la configurare, training pentru profesori, elevi și părinți, până la suport post vânzare.

Abonamente dedicate
de internet

Alături de dispozitive electronice sau separat de acestea, poate fi achiziționat acces la Internet prin intermediul cartelelor SIM cu traficul necesar de conectivitate în cea mai rapidă rețea mobilă din țară. Avem o gamă variată de abonamente de internet, la viteze 4G și 4G+, astfel încât elevii, părinții, profesorii și alți reprezentanți ai școlii și ai autorităților să interacționeze rapid și să poată trimite și primi cu ușurință documentele și informațiile de care au nevoie.

Gestionarea eficientă
a dispozitivelor

Prin soluția de Mobile Device Management, tabletele școlii puse la dispoziția elevilor și profesorilor pot fi configurate în mod automat, de la distanță (aplicații, funcții de sistem, accesibilitate). Astfel, echipamentele vor avea rol strict educațional, iar riscurile la care pot fi expuși elevii prin accesarea informațiilor și conținutului divers pe internet sunt minimizate.

Întrebări frecvente

Finanțarea, din fonduri europene nerambursabile, este reglementată de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 144 /2020, publicată în Monitorul Oficial în data de 25 august 2020. Pentru a afla toate detaliile cu privire la program, calendarul depunerilor, eligibilitate, îți recomandăm să accesezi pagina https://mfe.gov.ro/calendar/e-educatie-apelul-2-dedicat-tabletelor-scolare-si-echipamentelor-dispozitivelor-it-pentru-activitatea-didactica/.

Cerințele tehnice minime ale echipamentelor mobile IT de tip tablete pentru uz școlar au fost stabilite de Ministerul Educației și Cercetării și sunt incluse în ghidul solicitantului aprobat prin ordinul ministrului fondurilor europene și sunt publicat pe site-ul MFE la adresa https://mfe.gov.ro/calendar/e-educatie-apelul-2-dedicat-tabletelor-scolare-si-echipamentelor-dispozitivelor-it-pentru-activitatea-didactica/. Tableta oferită de Orange Business prin programul fonduri europene răspunde tuturor specificațiilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 144 /2020.

Da, acest lucru este posibil începând cu 1 august 2020, conform prevederilor Ordonanței de Urgență 144/2020. Achiziționarea de echipamente din domeniul tehnologiei informației – IT mobile, respectiv tablete pentru uz școlar cu acces la internet, precum și a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice se poate face de către autoritățile publice locale și/sau unitățile școlare, cu respectarea prevederilor legale privind achizițiile publice și cu încadrarea în creditele de angajament și bugetare aprobate conform legii, înainte de depunerea cererilor de finanțare pentru a obține decontarea din fonduri externe nerambursabile.

Conform ghidului solicitantului, contractele se pot încheia pe minimum 24 luni.

Conform ghidului solicitantului, pentru decontarea plății sunt eligibile facturile care conțin contravaloarea echipamentului și costul abonamentului de internet pentru întreaga perioadă contractată.

Prin soluția de Mobile Device Management, dispozitivele școlii pot fi administrate simultan dintr-o interfață web, de la distanță. Poți configura aplicațiile unitar sau pe grupuri, poți aplica politici de securitate și limita traficul de date efectuat. Soluția poate fi achiziționată din fonduri proprii, pe bază de abonament lunar.

Soluțiile Microsoft integrate în oferta Orange Business includ suita de aplicații Office și poți opta pentru pachetul potrivit și îl puteți achiziționa din fonduri propriii. Documentele și setările aplicațiilor sunt în siguranță și se sincronizează între diferitele dispozitive utilizate indiferent de pachetul achiziționat sau dispozitivele utilizate și oferă spațiu de stocare online si acces securizat.
contact Created with Sketch.
Vrei să afli mai multe despre soluțiile pentru școli digitale sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii