Servicii fixe personalizate pentru sedii conectate

Conectivitate fixă pentru birouri în pas cu tehnologia

Sedii conectate
  • Share

La Orange Business susținem business-urile mature sau în creștere prin conectarea sediilor cu soluții flexibile, adaptate oricăror nevoi. Îți oferim pachete flexibile de conectivitate, pe care le poți configura așa cum ai nevoie, pentru a reacționa rapid la dinamica pieței și a răspunde așteptărilor clienților si angajaților tăi.

Pe lângă serviciile de date fixe de mare viteză garantată contractual, am integrat în pachete convergente serviciul de voce fixă cu centrală telefonică virtuală, internet Wi-Fi și un sistem complet pentru securitatea datelor companiei și ale clienților tăi.

Dedicated Internet Access

Soluție dedicată de conectivitate la internet de mare viteză, garantată contractual.

Business Talk Lounge

Soluție de telefonie fixă pentru managementul tuturor apelurilor, cu PBX virtual, găzduit în cloud.

Business Wi-Fi

Acoperire Wi-Fi securizată în interiorul și în afara sediului, pentru clienţi și angajaţi.

Business Internet Security

Sistem complet de securizare a conexiunilor de internet, găzduit în cloud.

Soluțiile Orange pot fi personalizate şi includ în abonamentul lunar toate echipamentele de care ai nevoie pe parcursul utilizării lor. Totul pe aceeași infrastructură, pe aceeași factură, cu un singur punct de contact.

Dedicated Internet Access

Serviciul Dedicated Internet Access (DIA) asigură companiei tale o conexiune rapidă, permanentă și sigură la internet, cu lățimi de bandă simetrică garantată de până la 500 Mbps și tehnologii MPLS de prioritizare a traficului de date. În funcție de locație și nevoile specifice de business, soluția poate fi implementată prin fibră optică sau tehnologii radio.

Mai mult detalii

Business Talk

Soluția de telefonie fixă de la Orange Business include funcționalitățile de voce fixă disponibile până acum prin centrale telefonice şi resurse pe fiecare destinație de apel, cu posibilitate de monitorizare și control în timp real al acestora. Cu Business Talk, afacerea ta beneficiază de soluția optimă de comunicare cu clienții.

Mai mult detalii

Business Wi-Fi

Deschiderea rețelei Wi-Fi către clienții care îți vizitează sediul şi către angajaţi va fi percepută ca un serviciu cu valoare adăugată și o dovadă a grijii pentru aceștia. Cu soluţia Business Wi-Fi, gestionezi simplu și rapid accesul la intranet și internet pentru dispozitivele voastre sau ale vizitatorilor.

Mai mult detalii

Business Internet Security

Soluția Business Internet Security protejează informațiile transmise pe internet, precum și datele companiei, ale angajaților și vizitatorilor tăi, de atacurile cibernetice, atunci când aceștia accesează internetul. Traficul de date tranzitează infrastructura din centrele de date Orange și este curățat de viruși, malware și semnături malițioase înainte să ajungă în rețeaua companiei tale și pe echipamentele angajaților, fie că este vorba despre mobil, laptop sau alte dispozitive.

Mai mult detalii

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice din România, până la 31 august 2021, cu posibilitatea de prelungire.

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii noi sau reînnoite în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200