Cu cât mai multe servicii,cu atât mai multe beneficii

Soluții complete fix-mobil pentru productivitate și colaborare

Oferte cu beneficii flexibile
  • Share

Propria soluție de servicii fixe și mobile, cu beneficii extra tot mai mari

Orange Business Services îți oferă tot ce ai nevoie pentru ca echipa ta să colaboreze și să interacționeze cu clienții oricând, oriunde, pe orice dispozitiv. Iar acum, fiecare serviciu vine la pachet cu beneficii tot mai mari pentru compania ta.

Adaugă la serviciile de voce mobilă și conexiunile fixe pentru birou un serviciu de telefonie fixă, productivitate și colaborare sau securitate cibernetică și beneficiezi de extra-beneficii tot mai mari, cu fiecare serviciu ales.

Inovația bazată pe tehnologie nu doar va crea contexte noi de cumpărare, experiențe memorabile de utilizare și diferențiere, ci va fi cea care va asigura succesul comercianților în următorii ani.

Totul pe o singură factură, cu un singur punct de contact pentru serviciile complete pe care ți le oferim.

Voce și date mobile

Pachete Business Mobile cu resurse variate și smartphone-uri la prețuri speciale

Internet fix ultra-rapid

Soluții de conectare de mare viteză pentru sediile tale, indiferent de locație

Soluții de colaborare

Servicii de productivitate și colaborare Microsoft integrate în soluțiile Orange

Voce fixă cu centrală virtuală

Telefonie fixă și funcționalități avansate pentru voce fix-mobil, cu 0 investiții în echipamente

Soluție de securitate cibernetică

Sistem complet de securizare a conexiunilor de internet

Beneficii mai mari cu fiecare serviciu ales

Resurse bonus, reduceri la abonament, luni gratuite sau funcționalități suplimentare, în funcție de serviciul adăugat

Pentru a configura soluția personalizată pentru compania ta și pentru detalii despre beneficiile oferite contactează echipa dedicată

Voce și date mobile

Îmbunătățește mobilitatea angajaților tăi cu Business Mobile - abonamente de voce și date mobile cu resurse naționale, internaționale, în roaming SEE sau roaming Restul Lumii adaptate nevoilor de comunicare ale fiecărui utilizator. Fie că numerele de mobil ale afacerii tale sunt la Orange sau încă nu, poți opta pentru unul dintre cele 6 abonamente disponibile, cu sau fără telefon inclus.

Mai mult

Internet fix ultra-rapid

Fie că ai un magazin online sau doar comunici și accesezi informație digitală de business, ai aceeași experiență de navigare prin oricare dintre soluțiile avansate de conectare: fibră optică, rețeaua LTE-TDD, dedicată conexiunilor fixe pentru companii, sau conexiuni fixe peste 4G. Alege serviciul potrivit în funcție de nevoile echipei și locația sediului tău.

Office Net

Acces la internet prin fibră optică, plus soluții și licențe Microsoft Office 365 și Windows 10 for Business. Ai un router Wi-Fi inclus la care poți conecta simultan orice calculator sau laptop, prin cablu sau wireless, și până la două telefoane fixe sau faxuri.

Mai mult

Dedicated Internet Access

Asiguri o conexiune rapidă, permanentă și sigură la internet, cu lățime de bandă simetrică și garantată. Serviciul este livrat la cheie, toate echipamentele și suportul de care ai nevoie pe parcursul utilizării acestei soluții fiind incluse în abonamentul lunar.

Mai mult

IP-VPN

Asiguri o conexiune rapidă, permanentă și sigură la internet, cu lățime de bandă simetrică și garantată. Serviciul este livrat la cheie, toate echipamentele și suportul de care ai nevoie pe parcursul utilizării acestei soluții fiind incluse în abonamentul lunar.

Mai mult

În zonele în care nu este disponibilă infrastructura prin fibră optică, serviciul Office Net poate fi instalat prin noua tehnologie LTE TDD. Pe baza acesteia, Orange a dezvoltat o rețea radio dedicată conexiunilor fixe pentru companii, care permite viteze maxime teoretice de 100 Mbps download / 20 Mbps upload.

Mai mult

Soluții de colaborare

Prin intermediul soluțiilor de colaborare și productivitate Microsoft Office 365, angajații tăi sunt mai eficienți, rămân conectați la resursele companiei oriunde s-ar afla și pot lucra în echipă de oriunde.

Pachetele Office 365 îți oferă acces la aplicațiile Office cu care ești familiarizat (atât pentru calculator, cât și pentru smartphone), spațiu de stocare online, conferințe video și acces securizat la intranetul companiei. Serviciile sunt oferite în cloud, astfel că documentele tale și setările aplicațiilor sunt în siguranță și se sincronizează între diferitele dispozitive utilizate.

Excel
Outlook
Word
PowerPoint
Teams
SharePoint
OneDrive
Publisher
Access
Exchange

Pentru implementarea soluțiilor Office 365, îți oferim Servicii Profesionale, incluzând configurarea inițială, migrarea căsuțelor de e-mail curente și crearea de liste de distribuție. Promoțional, beneficiezi de configurare inițială gratuită pentru primele 50 de căsuțe de mail.

Mai mult

Voce fixă cu centrală virtuală

Cu abonamentele de telefonie fixă Business Talk Lounge, clienții tăi au mereu la dispoziție un mod prin care pot lua rapid legătura cu tine. Fie că ai nevoie de o linie individuală sau utilizezi mai multe numere fixe într-o locație, găsești tehnologia și pachetele de resurse potrivite.

În plus, prin activarea serviciului Business One Voice, ai la dispoziție toate funcționalitățile unei centrale telefonice, gratuit, fără a mai fi nevoie să investești în echipamente, licențe, mentenanță și training-uri. Soluția este oferită în cloud, fiind găzduită și administrată de Orange. Printre numeroasele funcționalități avansate de care dispui, ai:

  • Transfer automat al apelurilor primite între mai multe numere fixe sau mobile, după criterii predefinite (grup de hunt liniar / circular / uniform / simultan), pentru ca niciun apel să nu rămână fără răspuns
  • IVR personalizat printr-o interfață online ușor de folosit, pentru ca fiecare apel să ajungă imediat la persoana potrivită
  • Număr unic fix-mobil, astfel încât apelurile pe numărul fix te vor găsi automat chiar și atunci când ești plecat de la birou
  • Apelare pe extensii, pe baza unui plan privat de numerotaţie definit pentru apeluri rapide între angajaţi
  • Cost Control, funcționalitate prin care stabilești limite de consum pentru serviciile de voce și SMS, pe destinații naționale sau roaming SEE, la nivel de utilizator

Mai mult

Soluție de securitate cibernetică

Soluția Business Internet Security protejează informațiile transmise pe internet, precum și datele companiei, ale angajaților și vizitatorilor tăi, de atacurile cibernetice, atunci când aceștia accesează internetul. Traficul de date tranzitează infrastructura din centrele de date Orange și este curățat de viruși, malware și semnături malițioase înainte să ajungă în rețeaua companiei tale și pe echipamentele angajaților, fie că este vorba despre mobil, laptop sau alte dispozitive.

Mai mult

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice din România, până la 31 ianuarie 2021, cu posibilitatea de prelungire.

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii noi sau reînnoite în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.
contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus