Colaborare și spații de lucru

Munca în echipă devine mai ușoară cu instrumente de colaborare și productivitate

  • Share

Datorită internaționalizării producției, comerțului și migrației forței de muncă în interiorul și exteriorul țării, modul în care oamenii lucrează s-a schimbat. Prin intermediul tehnologiilor digitale, clienții, angajații, furnizorii și partenerii de afaceri pot să comunice și să se întâlnească, fără să se deplaseze, oricând e nevoie, de oriunde, de pe orice dispozitiv. Soluțiile Orange Business sunt personalizate pentru fiecare tip de afacere pentru a asigura flexibilitatea și autonomia specifice proceselor de lucru, în condiții de siguranță deplină.

Provocarea de business: îmbunătățirea colaborării între echipe și proceselor de co-inovare, prin schimbul de date relevante

68% dintre companii

îmbunătățesc eficiența muncii prin adoptarea tehnologiilor de comunicații unificate

Sursa: IDC

Fiecare organizație este, înainte de toate, alcătuită din oameni. Interacțiunile sunt naturale și fac parte din procesele de lucru ale fiecărei companii. Crearea unor contexte de business pentru interacțiunile dintre angajați prin implementarea de rețele sociale de către companie încurajează angajații să împărtășească cu ceilalți experiențele, cunoștințele, ideile și planurile. În timp, informațiile oferite de fiecare angajat ajută echipele din care fac parte să se dezvolte ca întreg.
În plus, implementarea de canale de comunicare și conferință prin voce, video, transfer de documente și date și integrarea de instrumente de productivitate și lucru colaborativ în procesele de lucru curente simplifică munca fiecărui angajat, crește eficiența și performanța echipelor și elimină risipa de timp.

Ecosistem integrat de gestiune a informațiilor digitale

Transformarea instrumentelor și spațiilor de lucru pentru a stimula creativitatea echipelor

Diferențiere

Împreună, de oriunde

Comunicațiile prin voce și date, fixe și mobile, împreună cu aplicații de conferință și generare colaborativă de documente și idei, fac posibil lucrul în echipă indiferent unde s-ar afla membrii săi. În acest fel, crește semnificativ flexibilitatea cu care pot fi alocate resursele cele mai potrivite fiecărui proiect, fără a mai fi necesare costuri de transport sau relocare.

premium-vip

Angajații mai fericiți sunt mai eficienți

Într-un mediu urban tot mai aglomerat, care necesită timp crescut pentru deplasarea între casă și birou, îmbinarea optimă a vieții private cu cea profesională devine esențială pentru sănătatea mediului de lucru. Instrumentele de colaborare de la distanță prin canale de comunicații securizate fac posibile implementarea programului flexibil de lucru sau adoptarea lucrului de acasă, fără ca eficiența sau siguranța informațiilor să aibă de suferit. Dimpotrivă, satisfacția angajaților va crește, concomitent cu utilizarea mai eficientă a timpului alocat muncii.

Eficiență

Eficiență crescută

Eficiența întâlnirilor, schimbul facil de idei, simplificarea modului în care documentele sunt create și aprobate, precum și optimizarea procesul de luare a deciziilor sunt posibile prin adoptarea unei abordări agile în alocarea echipelor în funcție de specificul de proiect, prin implementarea în spațiile de lucru a dispozitivelor digitale pentru co-creație și inovare și prin utilizarea aplicațiilor de productivitate.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200