Soluții pentru companii

Un ecosistem integrat de soluții IT&C pentru utilizarea datelor pentru transformarea digitală a companiei tale

Soluții pentru companii

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum Orange Business Services. Colectăm, transportăm, protejăm, stocăm, procesăm și analizăm datele companiei tale pentru ca business-ul tău să fie de neoprit.

Datele: cea mai valoroasă resursă a companiilor de mâine

Business Intelligence pe tot parcursul Data Journey

Colectare

Senzori și rețele dedicate IoT

Transport

Rețele inteligente de date, fixe și mobile

Stocare și procesare

Infrastructură de stocare și computing în cloud

Analiză

Data analytics și vizualizare, machine learning și AI

Colaborare și spații de lucru

Comunicații unificate, cloudificare și hibridizare

Protecție

Protecție completă a informațiilor digitale din companie

Consultanță și integrare IT

De la planificare până la asistență tehnică sau post-vânzare

Care este parcursul datelor?

Primul pas îl reprezintă identificarea și colectarea datelor prin intermediul tehnologiilor adecvate pentru a susține obiectivele companiei.

Datele colectate de la senzori și dispozitive sunt transportate prin intermediul rețelelor fixe și mobile, asigurându-le integritatea și protecția împotriva atacurilor cibernetice pe toată durata călătoriei lor.

Urmează apoi stocarea și arhivarea în infrastructura cloud sau infrastructura proprie a clienților, în cele mai bune condiții de securitate și cu respectarea strictă a reglementărilor și regulilor de acces. Astfel, informațiile pot fi accesate de oriunde, oricând, în siguranță.

Datele colectate devin cu adevărat valoroase doar după ce sunt procesate, analizate în timp real sau prin evoluție istorică și, coroborate cu factori de influență și date din surse terțe, sunt transpuse în informații de business acționabile.

Întregul proces de business intelligence și datele analizate îmbracă forme variate, în funcție de departamentul ce le utilizează. Astfel, poți obține o analiză a profilelor de clienți, pe baza cărora se pot dezvolta noi produse sau modalități inovative de interacțiune. Sau poți beneficia de rapoarte de activitate pe fluxuri operaționale, pe baza cărora să eficientizezi alocarea de resurse. Chiar și dispozitivele pot fi analizate și poți primi alerte în timp real despre starea de funcționare a echipamentelor, sau rapoarte de uzură pentru componentele din liniile de producție. Toate aceste date pot fi accesate de angajații tăi și utilizate în spații de lucru, în mod colaborativ, pentru eficientizarea modului de lucru sau pentru inovare și dezvoltarea afacerii.

Pe tot parcursul acesti proces îți suntem alături atât prin soluțiile pe care le oferim, cât și prin servicii de consultanță și integrare, indiferent de complexitatea proiectului. Înțelegem provocările și răspundem întrebărilor pe care le-ai putea avea astfel încât să îți atingi obiectivele de business.

10X

Este creșterea într-o singură decadă a volumului de date generat anual în sfera cibernetică globală, de la 16.1 zettabytes în 2016 la 163 zettabytes în 2025.

Sursa: IDC

Transformarea digitală a crescut semnificativ utilizarea mediului online în afaceri, de la aplicații la dispozitive conectate. Volumul de informații digitale disponibile a explodat și suntem doar la începutul unei schimbări de paradigmă în business.

O a doua etapă a transformării digitale pune datele în mijlocul transformării modelelor de business. Datele sunt utilizate pentru a cunoaște mai bine clienții și a anticipa evoluția pieței, pentru a schimba modelul de business în timp ce este optimizată alocarea resurselor.

60%

Este procentul de date din sfera cibernetică generate de companii în 2025, față de doar 30% în 2015.

Sursa: IDC

Modelele de business se adaptează la Internetul companiilor

Orange Business Services a dezvoltat un ecosistem integrat de soluții IT&C și parteneriate cu lideri tehnologici prin care susține companiile. Astfel, afacerea ta va fi pregătită pentru economia celei de- al treia etape de dezvoltare a internetului: Internetul companiilor, unde datele și modul în care sunt valorizate joacă cel mai important rol.

Internetul companiilor nu conectează doar oamenii între ei, ci conectează oameni, echipamente, obiecte, sisteme tehnologice și fluxuri operaționale. Se bazează pe integrarea senzorilor care generează date în orice dispozitiv electronic, date care sunt agregate și folosite pentru automatizări și analize despre profile de clienți, procese de lucru și tendințe de piață.

Aceste procese folosesc algoritmi de machine learning și inteligența artificială pentru optimizarea procesului de luare a deciziilor de business.

Inovațiile tehnologice transformă rolurile tradiționale pe care le au departamentele din cadrul companiilor. Departamentele IT capătă un rol strategic în evoluția companiei. Departamentele HR dezvoltă noi competențe pentru recrutarea unor profile de angajați și competențe care până acum 5 ani nu existau. Iar departamentele de marketing conduc schimbarea relației cu clienții printr-un dialog permanent omni-canal și a modului în care noile produse și servicii sunt create prin hiper-personalizare.

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus