Roaming

Bagajele sunt pregătite.
La fel și opțiunile de roaming.

Bucură-te de opțiuni de roaming fără perioadă minimă contractuală

Roaming

Bagajele sunt pregătite.
La fel și opțiunile de roaming.

Bucură-te de opțiuni de roaming fără perioadă minimă contractuală, pe care le poți folosi doar atunci când ai nevoie.
Selectează oferta de roaming potrivită pentru călătoria ta în afara Spațiului Economic European și descoperă țările incluse:

Opțiuni
cu resurse de date

Valabilitate 15 zile

Opțiuni
cu resurse de date

Valabilitate 24 ore

Opțiuni
cu resurse de voce*

Valabilitate 24 ore

*se pot consuma pentru apeluri primite sau pentru apeluri efectuate (local sau catre România) sau pentru sms-uri trimise. Apelurile efectuate către alte destinații vor fi tarifate conform tarifelor standard de roaming.

Întrebări frecvente

Opțiunea de date o poți activa oricând, din țară sau când ești în roaming, deoarece traficul inclus și taxa aferentă opțiunii se vor declanșa automat la primul eveniment de date în roaming într-una din țările incluse în opțiune.

De exemplu: dacă plănuiești să călătorești peste o lună în Turcia, poți activa acum o opțiune Essential, urmând ca traficul de date și taxa de opțiune să se declanșeze automat la primul eveniment de consum de date în Turcia.

Pentru opțiunea de voce îți recomandăm activarea imediat după ce te înregistrezi în roaming într-una dintre țările în care este valabilă, resursele și taxa de opțiune declânșandu-se în momentul activării acesteia.

Atât timp cât opțiunea de date rămâne activă pe numărul tău, după ce consumi tot traficul inclus ori după ce expiră perioada de valabilitate a acestuia, dacă continui sa faci sesiuni de date în roaming într-una dintre țările unde este valabilă, ea se va reactiva automat. Și vei primi un nou pachet de date cu o nouă taxă conform ofertei (listate mai sus) și cu o nouă valabilitate a traficului de 24 de ore sau de 15 zile, în funcție de opțiunea aleasă.

Opțiunile cu resurse de voce se vor dezactiva automat în momentul expirării valabilității resurselor sau la consumarea lor, dacă consumul se intâmplă înainte de expirarea perioadei de valabilitate. Pentru a beneficia din nou de resurse trebuie să activezi încă o dată opțiunea, activarea declanșând o nouă taxă și un nou pachet de resurse pe o nouă perioadă de valabilitate de 24 de ore.

Atât opțiunile de date cât și opṭiunile de voce le poṭi activa prin una din modalităṭile de mai jos:

  • Accesează Contul Meu, secțiunea Abonamente și Opțiuni disponibilă doar pentru utilizatorii cu rol de Administrator sau Manager.
  • Apelează Serviciul Relații Clienți, gratuit la numărul 300 (sau la +40374300300, taxat ca apel efectuat din roaming, dacă ești deja în afara României).

Important:

Dacă ai primit un SMS de confirmare, opțiunea a fost activată cu succes. Este important să folosești resursele incluse doar după primirea SMS-ul de confirmare.

În cazul în care nu ai primit SMS-ul de confirmare pentru activarea opțiunii, îți recomandăm să suni la numărul 300 pentru verificarea situației.

Pentru opțiunile de date de tip Daily Data, resursele sunt valabile 24 de ore din momentul declanșării primului eveniment de date în roaming într-una dintre țările în care este valabilă opțiunea. La reactivarea automată și declanșarea unui nou pachet de date, aceasta va avea o nouă valabilitate de 24 de ore din momentul declanșării.

Pentru opțiunile de date de tip Journey sau Essential, resursele sunt valabile 15 zile din momentul declanșării primului eveniment de date în roaming într-una dintre țările în care este valabilă opțiunea. La reactivarea automată și declanșarea unui nou pachet de date, acesta va avea o nouă valabilitate de 15 zile din momentul declanșării.

Pentru opțiunile voce de tip Daily Voice, resursele sunt valabile 24 de ore din momentul activării opțiunii. La activarea unei noi opțiuni după consumul resurselor incluse sau după expirarea celor 24 de ore, resursele nou activate vor avea o nouă valabilitate de 24 de ore din momentul activării.

Atât pentru opțiunile de voce, cât și pentru cele de date, resursele incluse nu sunt reportabile și nici proratabile.

Asigură-te că ai acces la Serviciul de Roaming pentru călătorii în Restul Lumii, printr-una dintre aceste metode:

  • Accesează Contul Meu, secțiunea Abonamente și Opțiuni disponibilă doar pentru utilizatorii cu rol de Administrator sau Manager.
  • Apelează Serviciul Relații Clienți, gratuit la numărul 300 (sau la +40374300300, taxat ca apel efectuat din roaming, dacă ești deja în afara României).