Soluții pentru companii

Experiența duală de operator și integrator
pentru un ecosistem IT&C complet

Soluții pentru companii

Soluții pentru companii

Orange Business vă ajută să vă transformați industriile, să vă reimaginați serviciile, să creați un impact pozitiv și sa descoperiți puterea datelor ca o resursă uimitoare și de încredere. De la conectivitate, internetul obiectelor și cloud până la inteligența artificială (AI), dezvoltarea de aplicații și securitatea cibernetică, Orange Business ajută companiile în fiecare etapă a gestionării datelor.

Transformarea digitală a businessului tău

Digitalizarea companiilor este un proces care a fost accelerat în ultimii ani. Biroul de oriunde, propulsat de adopția soluțiilor de conectivitate pentru angajați, mutarea afacerilor în cloud, digitalizarea industriilor, generează un volum impresionant de date. Aceste date trebuie securizate și folosite pentru a genera profit.

Noile tehnologii au transformat mediul de business și continua să o facă. Pentru a te ajuta să adopți soluțiile potrivite afacerii tale, Orange Business este la dispoziția ta cu specialiști, soluții și un ecosistem de parteneri de-a lungul întregului data journey pentru a transforma datele generate într-o resursă utilă și de încredere care să genereze impact pozitiv în compania ta.

Proiectează-ți afacerea cu soluțiile noastre

Colectare

Colectăm datele printr-o rețea de senzori și rețele dedicate IoT.

Primul pas în Data Journey este colectarea datelor, iar cel mai eficient mod de a face asta este prin IoT (Internetul obiectelor conectate). Prin dispozitive conectate la rețele dedicate IoT sau 5G, poți crea rapid valoare pentru afacerea ta.

Conectare

Transportă datele rapid și în siguranță, la locul potrivit cu ajutorul conexiunilor de date fixe și mobile.

Stocare și procesare

O analiză optimă a datelor este posibilă doar dacă datele sunt stocate în mod corespunzător și procesate. O platformă sigură pentru date este esențială.

Analiză

Volumele imense de date brute la care businessul tău are acces reprezintă un potențial enorm de generare de valoare folosind soluțiile potrivite de analiză.

Colaborare

Cu aplicațiile și dispozitivele potrivite, angajații pot să lucreze de oriunde în siguranță, să colaboreze între ei și să răspundă nevoilor clienților în timp real.

Securitate cibernetică

Odată cu transformarea digitala și apariția unor noi modele de business, organizațiile devin dependente de date. Transferul, accesarea și stocarea datelor trebuie să fie realizate în medii sigure.

Consultanță și integrare

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener de încredere. Specialiștii noștri înțeleg nevoile tale de business și te ajută să obții beneficii reale din utilizarea soluțiilor pe care le implementezi.

Datele: cea mai valoroasă resursă a companiilor de mâine

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200