Cum activez sau dezactivez serviciul Roaming


Important

  • În cazul în care ai serviciul roaming activat și te afli într-o zonă de graniță, îți recomandăm să selectezi manual rețeaua Orange, pentru a evita înregistrarea telefonului într-o rețea din țara vecină, din cauza fluctuațiilor de semnal. În plus, poți dezactiva oricând manual serviciul roaming prin apel la 300 sau la *100#, ramura Roaming. În acest caz, nu vei mai putea consuma resursele naționale pentru apeluri și trafic în roaming.
  • Dacă ai nevoie să te deplasezi în țări din afara Spațiului Economic European (de exemplu în SUA), asigură-te că ai un abonament cu acces la roaming în SEE pentru a putea beneficia de serviciul roaming și în alte colțuri ale lumii.            

Condițiile de acces la serviciul roaming în restul lumii sunt:

  • Acces gratuit – dacă ești client Orange de cel puțin 6 luni
  • Acces după achitarea unui avans - dacă ai mai puțin de 6 luni 


Serviciul Roaming poate fi acordat pentru o perioadă limitată sau permanent, iar orice modificare se face doar la cererea/cu acordul titularului de abonament. Dacă ai un abonament cu acces naţional şi îţi dorești un abonamentele cu roaming inclus în Spaţiul Economic European, îl poți schimba oricând cu unul din portofoliul nou de abonamente Orange Me. Detalii poți afla aici.

 

Ți-a fost de ajutor informația de mai sus? 247 din 421 de persoane au considerat că acest articol a fost util
Nu ai găsit ce căutai?
Caută în FAQ
Contactează-ne