×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Orange Money
  5. Servicii Orange
  6. Servicii fixe
  7. Alte aplicații Orange
  8. Testări telefoane
  9. Arhivă

Arhivă Cum se folosesc aplicatiile multimedia pentru BlackBerry 10?

1204 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa folosesti aplicatiile multimedia ale smartphone-ului tau BlackBerry cu sistem de operare BlackBerry 10

 

Pentru a trimite fotografii sau filme prietenilor tai prin intermediul MMS-ului, intra in "Imagini" din meniul telefonului, selecteaza fotografia si apasa butonul "Partajare". Din lista cu variante de trimitere, alege "Mesaje text". Introdu in campul "Catre" numarul de telefon catre care vrei sa trimiti MMS-ul si un mesaj, apoi apasa butonul "Trimitere".

Poti trimite imaginile si prin Facebook, Twitter, BlackBerry Messenger sau alte aplicatii. Pentru asta, urmeaza pasii anteriori: intra in "Imagini" din meniul principal, selecteaza fotografia si apasa butonul "Partajare".

Apoi alege cum vrei sa trimiti imaginea: prin Blackberry Messanger, Facebook sau Twitter. De exemplu Facebook, apoi apasa butonul "Postare". Asta e tot. Nu uita ca aplicatiile de BlackBerry Messanger, Facebook, Twitter si altele consuma trafic pentru actualizarea, citirea sau trimiterea imaginilor. Acest trafic va fi tarifat conform pachetului pe care il ai activat.

 

Cum sa transferi muzica pe smartphone-ul BlackBerry

 

Pentru a transfera muzica preferata pe smartphone-ul tau BlackBerry, instaleaza pe calculator softul BlackBerry Link, descarcat de pe site-ul oficial BlackBerry si conecteaza telefonul la PC. Porneste BlackBerry Link si completeaza datele contului tau Blackberry ID: nume utilizator si parola, apoi apasa butonul "Conectare". Acum telefonul este conectat la PC, iar in My Computer il vei vedea ca pe un dispozitiv extern. Da click pe el.

In fereastra urmatoare vei vedea toate fisierele telefonului; da dublu click pe dosarul numit "music". Alege-ti apoi muzica pe care vrei s-o transferi din calculator si copiaz-o (prin copy-paste) in dosarul "music".

Acum ai melodiile preferate pe telefon si le poti asculta oricand si oriunde. Le gasesti in "Manager fisiere", dosarul "Music".

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
 

Share tutorial:

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi