×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Orange Money
  5. Servicii Orange
  6. Servicii fixe
  7. Alte aplicații Orange
  8. Testări telefoane
  9. Arhivă

Arhivă Setarea conexiunii la internet pentru BlackBerry

1161 vizualizări 16 Decembrie 2020

Cum sa setezi conexiunea la internet pe smarphone-ul tau BlackBerry

 

Este foarte usor sa te conectezi la internet prin reteaua Orange sau prin Wi-Fi. Iata care sunt pasii:

Intra in Meniu, alege "Setari" si selecteaza "Conexiuni la retea". Daca vrei sa te conectezi prin reteaua Orange, alege "Retea mobila". Apoi asigura-te ca optiunile "Retea mobila" si "Servicii de date" sunt pornite. De obicei telefonul vine cu aceste setari deja facute.

Daca vrei sa eviti traficul de internet in roaming si costurile aferente, poti sa dezactivezi datele in roaming astfel: apasa pe campul situat sub optiunea "Servicii de date in roaming" si alege "Oprit".

Acum esti conectat la internet si poti naviga prin reteaua Orange pe paginile dorite. Cum faci asta? Din meniul principal acceseaza iconul Browser.

Nu uita ca traficul de internet pentru navigare web va fi taxat conform pachetului pe care il ai activat.

Daca doresti sa te conectezi la o retea Wi-Fi, Intra in "Meniu", alege "Setari", apoi "Conexiuni la retea" si apasa butonul Wi-Fi. Implicit, Wi-Fi-ul este oprit. Activeaza-l prin comutarea butonului pe pornit. Alege reteaua la care doresti sa te conectezi, introdu parola daca aceasta este securizata, apasa butonul "Conectare" si asteapta pana apare "Conectat" sub numele ei.

Pentru a te asigura ca te-ai conectat la o retea Wi-Fi, verifica daca apare simbolul Wi-Fi in partea dreapta sus a ecranului, langa liniile de semnal al retelei. Acum esti conectat la internet prin Wi-Fi si poti naviga pe net accesand browserul telefonului din meniul principal.

Poti activa mai rapid functia Wi-Fi glisand meniul in partea de sus si apasand iconul Wi-Fi.

Daca salvezi reteaua Wi-Fi la care te-ai conectat, telefonul o va recunoaste si in viitor se va conecta automat la aceasta cand te vei afla in aria ei de acoperire si ai serviciul Wi-Fi pornit.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.

Share tutorial:

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi