×

Orange Love
Fibră + TV
HBO & HBO GO incluse 6 luni

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
9€ /lună

Internet prin fibră

rocket

Cel mai rapid internet prin fibră, cu viteze de până la 940 Mbps.

TV prin cablu

Group 3 Created with Sketch.

Până la 130 de canale incluse și acces la cele mai importante competiții sportive pe canalele Look.

Pachet device-uri smart Xiaomi de la 6€ /lună

Cântar inteligent Mi Body Composition 2, aspirator Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, purificator de aer Mi Air 3H

Vezi detalii Verifică acoperirea
Pentru oferta locală de servicii click aici.

control-center Sau sună la call 0800 400 400

Orange Love
Fibră + TV + device-uri la prețuri speciale

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
9€ /lună
Vezi detalii Pentru oferta locală de servicii click aici.

control-center Sau sună la call 0800 400 400
gif

Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, esti rasplatit pentru anii petrecuti in retea. Ai 10€ reducere pentru fiecare an la Orange, bonus pe care il poti folosi pentru a cumpara device-uri pentru cei dragi.

Vezi detalii

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

cu noul router Internet Box 1000
 • Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă

 • Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei Wi-Fi 5G 4 × 4 MIMO

 • Ai un port USB 2.0 prin care poți conecta un stick USB sau o imprimantă

 • Accesezi conținutul memoriei USB de pe orice device conectat la router

 • Printezi cu ușurință de pe orice device contectat la rețeaua Wi-Fi a routerului, prin funcția Print sharing based on SAMBA

Router internet box 1000

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv
 

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult

1000 Mbps

940 Mbps - viteză maximă de download
(Router Wi-Fi inclus)

Verifică acoperirea serviciului de internet prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la call 0800 400 400 .

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange
te va contacta în maxim o zi lucrătoare.

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 4 februarie și 22 martie 2021, cu posibilitatea de prelungire.

 • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale Orange PrePay cu o vechime minima de 12 luni un abonament de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
 • Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 euro, împreună cu serviciul de internet prin fibră și cel de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni

Poți include în pachetul Orange Love:
 • Orice abonament de internet prin fibră
 • Orice abonament de televiziune prin cablu
 • Orice abonament de voce mobilă Fun / Smart de minim 8 €

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobila. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi serviciile Fibră și TV prin cablu(abonamentele Explore și Global) pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoarea mai mare sau egală cu 7 euro/ lună. Bonusul ia în considerare câte 5 euro/an vechime pentru activarea abonamentului Fibră 500 și câte 10 euro/an vechime pentru activarea abonamentului Fibră 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 euro. Aceste beneficiu poate fi folosit pentru achiziția de device-uri și accesorii.

Ofertă valabilă până la 22 martie 2021 cu posibilitate de prelungire, pentru clienții cu o vechime de minimum 18 luni care activează serviciile Fibră și TV prin cablu prin cablu, pe 2 ani, împreună cu prelungirea unui abonament de voce mobilă Fun / Smart. Prețul promoțional al device-urilor include o reducere până la 200 € bonus de vechime, care oferă câte 10 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la achiziția Orange Fibra 1000, calculat la o vechime de maximum 20 ani. Bonusul de vechime se poate aloca o singură dată. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

 • Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minim 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră
 • Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Oferta este valabilă până la 22 martie 2021 cu posibilitate de prelungire.

Este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200€, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul ia în considerare câte 5 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibra 500 ṣi câte 10 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibra 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.

Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.

Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.

Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.

Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Fibra și TV prin cablu, abonamentele Explore si Global, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO sau poți alege să o dezactivezi. Pachetul HBO conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD și acces la platforma HBO GO.

sus