Sună la
0800 400 400
Suna la 0800 400 400

All you need is

Client nou

Pachetele Orange Love cu net și TV prin cablu, pentru clienții noi

Vino cu numărul tău de mobil la Orange și poți beneficia de oferta Orange Love. Alege pentru mobilul tău un abonament Orange Me Start, de la 7 €/lună, și adaugă la acesta cel mai rapid internet prin fibră optică (conform statisticilor Netograf pentru semestrul 1 2018), cu viteze de 1 Gbps, și abonamentul de televiziune prin fibră cu până la 129 de canale. Totul pe o singură factură. În plus, ai acces inclus timp de 12 luni la HBO și HBO GO, la timp pentru cel mai așteptat serial al momentului.

Pachet premium

19 €/lună

Preț în lei: 90 lei/lună
Net prin fibră
până la 1 Gbps
?
Orange Me Start 9
40 GB internet nelimitat national
Abonamentul Orange Me Start de la 7 €/lună
?
Abonamentul Global bonus cu până la 129 canale incluse
plus cele mai tari competiții de fotbal: Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 și Cupa României pe Look Sport HD și Look Plus TV
?
HBO și HBO GO acces inclus 6 luni
Cu Orange Love, ești acum mai aproape de filmele și serialele tale preferate din HBO GO.
?

PlayStation Slim 500GB

preț de la
99
Verifică acoperirea

Ia-ți pachete Orange Love și ai 6 luni acces la HBO și HBO GO

Cu Orange, ești acum mai aproape de filmele și serialele tale preferate din HBO GO. Ia-ți pachetele Orange Love și ai 6 luni optiunea HBO gratuit, plus acces la HBO GO.

Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 și Cupa Romaniei sunt acum pe canalele Look cu pachetele Orange Love

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Vezi și Orange Love cu internet fix 4G și TV prin satelit.
Vezi detalii

Vezi tot ce vrei și acasă, și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult

Întrebări frecvente

Vino la Orange, alege un abonament Orange Me pentru numărul tău de mobil și activează un abonament de internet prin fibră de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni, și beneficiezi de oferta Orange Love, cu serviciul de televiziune prin cablu oferit gratuit.

Oferta este vaalabila intre 10 iunie- 31 iulie 2019, cu posibilitatea de prelungire.

Abonamentul de internet prin fibră Orange Home Net sau Office Net îți oferă acces la serviciul Orange Cloud. Pentru a beneficia de acesta, trebuie să:

  • Instalezi aplicația Orange Cloud pe tableta sau smartphone-ul tău din Play Store, App Store sau Microsoft Store
  • Descarci pe calculatorul tău Orange Cloud pentru Windows sau Mac, apoi să instalezi aplicația pe acesta
  • Te autentifici în Orange Cloud cu datele contului tău online Orange. Dacă nu ai deja cont, îți poți crea unui acum
  • Asociezi serviciul de Cloud cu opțiunea activă pe abonamentul Orange Home Net sau Office Net în contul tău online Orange, secțiunea Orange Cloud

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Poți include în pachetul Orange Love:

  • orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
  • orice abonament de televiziune prin fibră
  • orice abonament de voce mobilă Orange Me, indiferent de valoare

Bonusul dublu trafic de internet se acordă doar pe abonamentele Orange Me de minim 7 euro (TVA inclus) lansate începând cu 11 aprilie 2016, activate sau prelungite pe 24 luni în perioada ofertei.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet și televiziune prin fibră optică se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:

  • Apeluri naționale nelimitate
  • 100 GB bonus pe care să-i folosiți toți la comun pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family. Dacă unul din abonamentele de voce din cadrul ofertei Orange Family este un abonament flexibil Orange Me, atunci acesta va primi un bonus individual de 10 GB/lună.

Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 euro, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 7 din oferta Senior poate fi inclus în oferta Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.

Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 20 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 100 GB la comun, disponibili lunar

Mai multe detalii despre oferta Orange Family aici.

Bonusul lunar în valoare de 30 GB internet pe mobil se acordă clienților care își portează un număr în rețeaua Orange sau trec de la cartelă Orange PrePay la abonament.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus