Sună la
0800 400 400
Suna la 0800 400 400

All you need is

Abonat Orange

Pachetele Orange Love cu net și TV prin fibră, pentru clienții Orange

Ai un abonament de voce mobila la Orange? Cu pachetele Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibra si TV prin cablu +voce mobila intr-un singur pachet, la un prêt avantajos. In plus, ai acces inclus la HBO si HBO Go timp de 6 luni ca sa te bucuri de cele mai spectaculoase filme si seriale.

Pachet premium

12 €/lună

Preț în lei: 57 lei/lună
Net prin fibră
până la 1 Gbps
?
Până la 200€ reducere la telefoane și accesorii
plus abonamentele de la 7 €/lună
?
Abonamentul Global cu până la 131 canale incluse
plus cele mai tari competiții de fotbal: Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 și Cupa României pe Look Sport HD și Look Plus TV
?
HBO și HBO GO acces inclus 6 luni
Cu Orange Love, ești acum mai aproape de filmele și serialele tale preferate.
?

PlayStation Slim 500GB

preț de la
99
Verifică acoperirea

Liga Campionilor, Europa League si Cupa Romaniei sunt disponibile pe canalele Look cu pachetele Orange Love

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Ai câte 10 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

preț de la
0

JVC Smart TV

LED 4K UltraHD
3840x2160 px
Wi-Fi integrat

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
99

LG Smart TV

Display: LED Full HD
HyperReal: 1920x1080
Quad-Core

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
99

PlayStation 4 500GB

Procesor x86-64 AMD "Jaguar", 8 nuclee
Capacitate de stocare 500GB
Controller Dualshock 4 inclus

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
239

Samsung Smart TV

LED 4 UltraHD
HyperReal: 3840x2160
Procesor: Quad-Core

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

De ce Orange Love

Vezi în filmulețele de mai jos care este părerea clienților despre Orange Love și care sunt beneficiile de care se bucură prin activarea acestor pachete.

Întrebări frecvente

Oferta este valabila intre 10 iunie - 31 iulie 2019, cu posibilitatea de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de 200 € corespunzător unei vechimi în rețea de 20 de ani. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net 1000 și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Adaugă abonamentului tău de voce mobilă și un abonament de internet prin fibră de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni, și beneficiezi de oferta Orange Love, cu serviciul de televiziune prin cablu oferit gratuit

Oferta este disponibila intre 10 iunie- 31 iulie 2019, cu posibilitatea de prelungire.

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Poți include în pachetul Orange Love:

  • orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
  • orice abonament de televiziune prin fibră
  • orice abonament de voce mobilă Orange Me, indiferent de valoare

Bonusul dublu trafic de internet se acordă doar pe abonamentele Orange Me de minim 7 euro (TVA inclus) lansate începând cu 11 aprilie 2016, activate sau prelungite pe 24 luni în perioada ofertei.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet și televiziune prin fibră optică se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:

  • Apeluri naționale nelimitate
  • 50 GB bonus pe care să-i folosiți toți la comun pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 50 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family. Dacă unul din abonamentele de voce din cadrul ofertei Orange Family este un abonament flexibil Orange Me, atunci acesta va primi un bonus individual de 10 GB/lună.

Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 euro, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 7 din oferta Senior poate fi inclus în oferta Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.

Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 20 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 50 GB la comun, disponibili lunar

Mai multe detalii despre oferta Orange Family aici.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV Global sau Explore pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Acest beneficiu oferă câte 10 euro reducere la telefoane și accesorii pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange.

Oferta cu acces inclus la HBO si HBO GO este disponibilă pentru clienții care activează, între 4 aprilie și 6 mai 2019, un pachet Orange Love pe 24 de luni care conține și abonamentul Global. Opțiunea HBO se activează automat și se dezactivează la cerere. După cele 12 luni, dacă nu a fost dezactivată, opțiunea se va tarifa cu 3 euro pe lună (TVA inclus).

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus