Orange Love

fibră + TV + Netflix inclus

Orange Love
fibră + TV + Netflix inclus

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la 8€ /luna

Până la 200 € reducere pentru device-uri

Primești câte 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea, iar cu acest bonus îți poți cumpăra telefonul dorit. În plus, ai abonamente de voce începând de la 8 €/lună.

Mai mult

Ia-ți pachetele
Orange Love
și ai Netflix
inclus 3 luni

Mai mult

Termenii și condițiile de utilizare a serviciului Netflix se găsesc aici.

Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 10 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.  

rate de la
0/lună

Lenovo TAB M10

Ecran: 10.1 inchi IPS HD
Memorie interna: 32 GB
Sunet: stereo

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
11/lună

Lenovo V130

Windows 10 Home
15,6” cu antireflexie
2,3 GHz, i3 7th generation

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
24.5
/lună

HP 450 G6

15,6” cu antireflexie
i5 a 8-a generatie
256 GB SSD

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
39/lună

HP 830 G6

13,3” cu antireflexie IPS
i7 a 8-a generatie
1.33 kg

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
45/lună

Apple MacBook Air 13 2019

13.3” Retina
I5 a 8- a generatie
Pana la 12 ore autonomie

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
72/lună

Apple MacBook Pro13 2018

13.3” Retina True Tone“
i5 a 8-a generatie
Touch ID, Touch Bar

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
1/lună

TCL Smart TV

LED FullHD
1920x1080
Procesor: Dual Core

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
8/lună

Samsung Smart TV

LED 4K UltraHD
3840x2160
Procesor: Quad Core
Gama 2019

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
99

PlayStation 500GB

Procesor x86-64 AMD "Jaguar", 8 nuclee
Capacitate de stocare 500GB
Controller Dualshock 4 inclus

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Liga Campionilor, Europa League și Cupa României sunt disponibile pe canalele Look cu pachetele Orange Love.

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult
1000 Mbps

1 Gbps - viteză maximă de download

Verifică acoperirea serviciilor de internet, televiziune și fix prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la 0800 400 400.

Verifică acoperirea
   Sau sună la 0800 400 400

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange te va contacta în o zi lucrătoare.

E bine de stiut

Oferta Netflix este valabila pana la 31 octombrie 2019, iar activarea celor 3 luni de acces inclus trebuie facuta pana la 31 ianuarie 2020. Beneficiul acesta se va acorda in contul Netflix sub forma unui credit in valoare de 29.97 euro, echivalentul a 3 luni de abonament Netflix Standard de 9.99 euro.

Creditul alocat poate fi folosit si pentru celelalte abonamente Netflix, insa perioada de valabilitate a ofertei se va modifica. Creditul alocat in cadrul ofertei Netflix nu poate fi utilizat in alte scopuri decat cele detaliate in sectiunea "Intrebari frecvente", sectiune ce se gaseste pe pagina orange.ro/love.

Aceasta oferta poate fi activata doar pe teritoriul Romaniei. Netflix isi rezerva drepturile de a modifica preturile optiunilor sale. Termenii si conditiile de utilizare a serviciului Netflix se gasesc la: netflix.com/termofuse.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibila între 21 august - 31 octombrie 2019, cu posibilitate de prelungire.

 • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale Orange PrePay un abonament de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
 • Activează un abonament de voce mobilă Orange Me Start de minim 8 euro împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de TV prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni

Poți include în pachetul Orange Love:

 • Orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
 • Orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
 • Orice abonament de voce mobilă Orange Me de minim 8 euro

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV Global sau Explore pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 8 euro/lună. Acest beneficiu oferă, o singură dată, câte 10 euro reducere la telefoane și accesorii pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange.

Oferta este valabilă între 21 august - 31 octombrie 2019, cu posibilitate de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maxim 20 de ani. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentele Explore și Global, pe 2 ani.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:

 • Apeluri naționale nelimitate
 • 100 GB bonus pe care să-i folosiți toți, la comun, pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family.

Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 euro, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 8 din oferta Senior poate fi inclus în Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.

Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 50 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 100 GB la comun, disponibili lunar.

Mai multe detalii despre Orange Family aici.

Te poți bucura de această ofertă dacă ai cel puțin un abonament de voce mobilă și activezi până la data de 31 octombrie 2019:

 • un abonament de televiziune prin cablu Explore sau Global și un abonament de internet fix Home Net 100, Home Net 500 sau Home Net 1000
 • un abonament de televiziune prin satelit World HD sau Family HD împreună cu un abonament de internet fix 4G Home Net 4G 12 sau Home Net 4G 16

Accesează linkul următor www.orange.ro/myaccount/reshape/netflix și urmează pașii descriși. Va trebui să te autentifici cu datele contului tău Orange, dar asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.

Selectează abonamentul TV marcat cu simbolul cadou si continuă către site-ul Netflix. Vei ajunge într-o pagină în care va trebui fie să îți creezi un cont nou Netflix, fie să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.

În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 29.97 euro, echivalentul a 3 luni de abonament Netflix Standard de 9.99 euro.

În cazul în care dorești să activezi un alt abonament Netflix (Basic de 7.99 euro sau Premium de 11.99 euro), creditul alocat se va consuma mai târziu sau mai repede, în funcție de abonamentul ales.

Astfel, dacă activezi abonamentul Premium de 11.99 euro, vei beneficia de fapt de 2 luni și 15 de zile de gratuitate. După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix activ, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției, altfel vei fi tarifat pe factura abonamentului de TV selectat din My Orange.

Dacă nu ai mai avut până acum un abonament Netflix, serviciul se va activa după ce ai urmat pașii descriși în My Orange, ți-ai creat contul Netflix pe www.netflix.com și ai primit un e-mail de confirmare.

Dacă ți-ai activat contul Netflix prin My Orange, după consumarea creditului de 29,97 euro alocat în ofertă, abonamentul Netflix va fi taxat pe factura abonamentului de televiziune selectat în My Orange și marcat cu simbolul cadou. Cu 7 zile înainte de expirarea ofertei, vei primi de la Netflix pe e-mail o notificare în acest sens.

Dacă aveai deja un cont Netflix activ, vei reveni la modalitatea de plată anterioară ofertei cu 3 luni de acces inclus la Netflix.

Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea “Date de facturare” / “Billing details”.

Da, poți beneficia de acces inclus la Netflix timp de 3 luni și dacă ai deja un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 29.97 euro din care va fi scazută contravaloarea abonamentului tău Netflix.

După consumarea creditului alocat prin ofertă, vei reveni la modalitatea anterioară de plată.

Creditul rămas neconsumat va fi păstrat în contul tău Netflix până la reactivarea unui nou abonament Netflix.

Poți dezactiva abonamentul Netflix de pe site-ul netflix.com, alegând ramura Cont > Anulează abonamentul din contul tău Netflix.

Dacă ți-ai creat contul Netflix pornind din My Orange, poți dezactiva abonamentul Netflix și prin următoarele metode:

 • din My Orange pe web, din caseta Netflix afișată în contul tău. Dă click pe aceasta, iar în pagina care se va deschide identifică abonamentul pe factura căruia plătești pentru Netflix. Dă click pe […} și alege “Dezactivează Netflix”.
 • din aplicația My Orange, secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “Dezactivează Netflix”.

Dacă ai uitat parola, accesează site-ul netflix.com pentru resetarea ei.

Dacă ți-ai creat contul Netflix pornind din My Orange și dacă ai uitat adresa de e-mail folosită la crearea contului Netflix sau consideri că ai folosit o adresă greșită:

 • autentifică-te în My Orange, identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “Parolă uitată”
 • intră în aplicația My Orange, la secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe factura căruia ești taxat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “ Parolă uitată”.

Pentru a deveni administrator pe contul My Orange este necesar să introduci parola Orange.

Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

 • ale seriei cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
 • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre ce este parola Orange și cum o poți schimba.

Îți poți schimba tipul de abonament din contul tău Netflix accesând site-ul netflix.com. Alege acolo Cont > Schimbarea abonamentului.

La schimbarea titularului de contract noul titular va putea beneficia și el de oferta cu acces inclus la Netflix timp, dacă își activează contul până la data de 31 ianuarie 2020.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus