Orange Love
fibră + TV + HBO inclus

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
8€
/lună

Internet prin fibră

rocket

Cel mai rapid internet prin fibră, cu viteze de până la 940 Mbps.

TV prin cablu

Group 3 Created with Sketch.

Până la 131 de canale incluse și acces la cele mai importante competiții sportive pe canalele Look.

+

Incluse 6 luni

Filme, seriale si documentare pentru toate gusturile, pentru cele mai cool seri petrecute împreună.

Vezi detalii
Pentru oferta locala de servicii click aici.

control-center Sau sună la call 0800 400 400

Orange Love
fibră + TV + HBO inclus

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
8€
/lună
Vezi detalii Pentru oferta locala de servicii click aici.

control-center Sau sună la call 0800 400 400
gif

Până la 200 € reducere pentru device-uri și accesorii

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 10 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Vezi detalii

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

cu noul router Internet Box 1000
 • Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă

 • Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei Wi-Fi5G 3 × 3 MIMO

 • Ai un port USB 2.0 prin care poți conecta un stick USB sau o imprimantă

 • Accesezi conținutul memoriei USB de pe orice device conectat la router

 • Printezi cu ușurință de pe orice device contectat la rețeaua Wi-Fi a routerului, prin funcția Print sharing based on SAMBA

Router internet box 1000

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv
 

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult

1000 Mbps

940 Mbps - viteză maximă de download
(Router Wi-Fi inclus)

Verifică acoperirea serviciilor de internet, televiziune și fix prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la call 0800 400 400 .

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange
te va contacta în maxim o zi lucrătoare.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă între 2 aprilie și 2 iunie 2020, cu posibilitate de prelungire.
 • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale Orange PrePay un abonament de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
 • Activează un abonament de voce mobilă Orange Me Start de minimum 8 euro, împreună cu serviciul de internet prin fibră și cel de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni
Poți include în pachetul Orange Love:
 • Orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
 • Orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
 • Orice abonament de voce mobilă Orange Me de minim 8 €
Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.
Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.
Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.
Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.
Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi serviciile Orange Home Net și Orange Home TV (abonamentele Explore sau Global) pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 10 euro/ an de vechime. Bonusul de 200€ e calculat pentru o vechime de 20 de ani în rețea. Acest beneficiu este oferit o singură dată și poate fi folosit pentru achiziția de telefoane și accesorii.

Oferta este valabilă între 4 februarie și 16 martie 2020, cu posibilitate de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200€, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul ia în considerare câte 10 euro/an de vechime, la achiziționarea Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentele Explore si Global. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:
 • Apeluri naționale nelimitate
 • 100 GB bonus pe care să-i folosiți toți, la comun, pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family.
Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 €, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 8 din oferta Senior poate fi inclus în Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.
Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 50 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 100 GB la comun, disponibili lunar.
Mai multe detalii despre Orange Family aici.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus