Orange Love

Fix Net 4G + TV

Pachete cu internet fix 4G și TV prin satelit

Orange Love
Pentru detalii sună la
Orange Love 0800 400 400

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv
Orange Love prin fibra
Vezi și Orange Love cu internet și TV prin fibră.

Vezi tot ce vrei și acasă, și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult
Oferta de portare
Oferta de portare

Telefoane la preturi speciale si bonusuri de internet.

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 17 noiembrie 2020 și 12 ianuarie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Cu Orange Love beneficiezi de tarife speciale la abonamentele Orange Fix Net 4G și TV prin satelit, la contractele întocmite pe 24 de luni. În plus, dacă alegi abonamentele de televiziune prin satelit World HD și Family HD ai acces la cele mai importante competiții sportive disponibile pe canalele Look.

Beneficiile se acordă doar dacă pe cont este activ un pachet format din cele 3 tipuri de servicii: voce mobilă, internet fix 4G și televiziune prin satelit.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă cel puțin unul din abonamentele care participă la ofertă a fost activat sau prelungit pe o perioadă minimă contractuală de 12/24 de luni, în perioada de valabilitate a ofertei ofertei

Beneficiile Orange Love sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Poți include în pachetul Orange Love:
  • orice abonament de internet fix 4G
  • orice abonament de televiziune prin satelit
  • orice abonament de voce mobilă Orange Fun/Smart, indiferent de valoarea acestuia

Promoția de trafic nelimitat se acordă la activarea pe 24 de luni a abonamentului Fix Net 10 4G. Promoția se acordă abonamentelor contractate pe 24 de luni în perioada 17 noiembrie 2020 – 12 ianuarie 2021. Promoția se păstrează atâta timp cât serviciul rămâne activ și nu se fac modificări asupra abonamentului contractat. În caz contrar, traficul nelimitat se pierde.

Cu Orange Love, te poți bucura de acces inclus la opțiunea MAXPAK timp de 12 luni dacă activezi serviciile Fix Net 4G și TV prin satelit, abonamentele World HD sau Family HD, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii MAXPAK la prețul de 5 €/lună sau poți alege să o dezactivezi.

Pachetul MAXPAK conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD și HBO GO.

sus