×

Orange Love

Fix Net 4G + TV

Pachete cu internet fix 4G și TV prin satelit

Orange Love
Pentru detalii sună la
Orange Love 0800 400 400

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv
Orange Love prin fibra
Vezi și Orange Love cu internet și TV prin fibră.

Vezi tot ce vrei și acasă, și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult
Oferta de portare
Oferta de portare

Telefoane la preturi speciale si bonusuri de internet.

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 04 februarie 2021 și 22 martie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Cu Orange Love beneficiezi de tarife speciale la abonamentele Orange Fix Net 4G și TV prin satelit, la contractele întocmite pe 24 de luni. În plus, dacă alegi abonamentele de televiziune prin satelit World HD și Family HD ai acces la cele mai importante competiții sportive disponibile pe canalele Look.

Beneficiile se acordă doar dacă pe cont este activ un pachet format din cele 3 tipuri de servicii: voce mobilă, internet fix 4G și televiziune prin satelit.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă cel puțin unul din abonamentele care participă la ofertă a fost activat sau prelungit pe o perioadă minimă contractuală de 12/24 de luni, în perioada de valabilitate a ofertei ofertei

Beneficiile Orange Love sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Poți include în pachetul Orange Love:
  • orice abonament de internet fix 4G
  • orice abonament de televiziune prin satelit
  • orice abonament de voce mobilă Orange Fun/Smart, indiferent de valoarea acestuia

Activează un abonament de internet fix între 04 februarie 2021 – 22 martie 2021 și vei beneficia de trafic nelimitat 4G. Oferta presupune activarea sau resemnarea unui abonament Fix Net 4G 10 pe 24 de luni. Oferta este limitată la un număr maxim de 3 abonamente. Oferta se poate activa doar până la 22 martie 2021, iar traficul nelimitat va fi disponibil cât timp abonamentul de internet activat va fi păstrat în condițiile în care a fost achiziționat. Orice modificare asupra abonamentului va atrage pierderea promoției.

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Fix Net 4G și TV prin satelit World HD sau Family HD, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO și HBO GO la prețul de 3 €/lună sau poți alege să o dezactivezi.

sus