Orange Love

Fix Net 4G + TV

Pachete cu internet fix 4G și TV prin satelit

Orange Love
Pentru detalii sună la
Orange Love 0800 400 400

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv

Beneficii suplimentare pentru întreaga familie

100 GB lunar pentru toată familia
2 euro reducere la abonamentele noi Orange Me Start

Intră în My Orange

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 17 noiembrie 2020 și 12 ianuarie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează.

Adaugă abonamentului tău de voce mobilă un abonament de internet fix 4G și un abonament de televiziune prin satelit pe o perioadă de 24 de luni, si beneficiezi de reducere 3 euro la internet si reducere de 3 euro la televiziunea prin satelit.

Oferta este valabilă între 17 noiembrie 2020 și 12 ianuarie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Poți include în pachetul Orange Love:
  • orice abonament de internet fix 4G
  • orice abonament de televiziune prin satelit
  • orice abonament de voce mobilă Orange Fun/Smart, indiferent de valoarea acestuia
Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet și televiziune prin satelit se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.
Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Promoția de trafic nelimitat se acordă la activarea pe 24 de luni a abonamentului Fix Net 10 4G. Promoția se acordă abonamentelor contractate pe 24 de luni în perioada 17 noiembrie 2020 și 12 ianuarie 2021. Promoția se păstrează atâta timp cât serviciul rămâne activ și nu se fac modificări asupra abonamentului contractat. În caz contrar, traficul nelimitat se pierde.

Cu Orange Love, te poți bucura de acces inclus la opțiunea MAXPAK timp de 12 luni dacă activezi serviciile Fix Net 4G și TV prin satelit, abonamentele World HD sau Family HD, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii MAXPAK la prețul de 5 €/lună sau poți alege să o dezactivezi.

Pachetul MAXPAK conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD și HBO GO.

sus