50 GB bonus
cu o optiune PrePay de minimum 5 € credit

Împreună am oferit net școlilor din mediul rural
Împreună am dus internetul in școlile de la sate. Fiecare dintre cele 20 de școli a fost echipată cu câte 5 routere si 5 abonamente de internet valabile 12 luni.
Apasă pe hartă pentru a vedea școlile incluse în program și află aici mai multe despre acestea și despre programele noastre de educație digitală.

Școala Gimnazială
Strugari
Elevii au înțeles că internetul și platformele educaționale nu înlocuiesc învățarea, ci doar ușurează înțelegerea unor noțiuni, facilitează foarte mult colaborarea dintre ei, prin crearea unui mediu colaborativ și îi pot ajuta să găsească mult mai ușor informații pentru a realiza anumite sarcini de lucru.
Dir. Mirela Rotariu
Dir. Mirela Rotariu

Școala Gimnazială "Nicolae Drăganu"
Zagra
Prin realizarea de ore de predare și evaluare cu ajutorul calculatorului și al internetului elevul are posibilitatea de a participa mult mai activ la orele de curs, fiind mai interesat pentru că profesorul s-a preocupat să găsească o ,,limbă ‘’ comună pentru a comunica.
Dir. Prof. Feldrihan Viorel
Dir. Prof. Feldrihan Viorel

Școala Gimnazială
Comuna Dudești
Atunci când utilizează tehnologia digitală, elevii dobândesc noi abilități, devin mai încrezători și mai dornici să exploreze lucruri noi. Internetul este un instrument de lucru din ce în ce mai utilizat într-un mediu de învățământ calitativ, care să corespundă noilor tendințe pedagogice și intereselor copiilor.
Dir. Georgeta Soare
Dir. Georgeta Soare

Școala Gimnazială
Comuna Costești
Cum internetul este prezent zilnic în viața elevilor noștri, consider că acest lucru poate reprezenta o oportunitate pentru noi, cadrele didactice, de a-l folosi ca pe un instrument la clasă, în procesul de predare-învățare-evaluare. Astfel, le putem facilita elevilor noștri accesul la diverse platforme digitale, le putem oferi o sursă vastă de documentare, determinându-i să aplice ceea ce au învățat și să folosească tehnologia în mod constructiv.
Dir. Prof. Sava Mihaiela
Dir. Prof. Sava Mihaiela

Școala Gimnazială nr. 1
Dor Marunt
Chiar dacă suntem o școală din mediul rural, pretindem să ni se ofere șanse egale la educație, iar un învățământ modern și de calitate se poate obține prin integrarea unor tehnologii moderne care să asigure alinierea la standardele europene.
Dir. Prof. Mariana Stan
Dir. Prof. Mariana Stan

Școala Gimnazială nr. 1
comuna Dragoș Vodă
Explorarea universului online produce schimbări importante în procesul instructiv-educativ, prin creşterea eficienţei activităţilor de învăţare, stimularea capacității de învăţare inovatoare și dezvoltarea unui stil cognitiv de muncă independentă.
Dir. Lucian Trica
Dir. Lucian Trica

Școala Gimnazială "Radu cel Mare" nr. 10
Târgoviște
Cel mai mare câștig al educației digitale rămâne facilitarea învățării independente. Societatea marcată de tehnologie contribuie la o însușire rapidă a cunoștințelor, a informațiilor și la dobândirea eficientă de către copii a competențelor necesare integrării și adaptării la contexte diverse.
Dir. Prof. Psiholog Gorgoteanu Monica
Dir. Prof. Psiholog Gorgoteanu Monica

Școala Gimnazială
Galicea Mare
În viața unui elev, internetul este un mijloc de a afla informații necesare atât pentru școală, cât și pentru cultura generală. Totodată, acesta este un mediu care îl poate ajuta la relaxare, joacă și comunicare cu ceilalți.
Prof. Velicu Fica
Prof. Velicu Fica

Școala Gimnazială "Dimitrie Luchian"
COMUNA PISCU
În doar cîteva secunde pot vizualiza cu elevii un preparat microscopic cu o rezoluție maximă, pot vizita un parc acvatic unde pot admira jocul delfinilor, pot ,,păși,, pe culoarele virtuale ale muzeului Louvre sau mă pot plimba pe străzile Londrei pentru a surprinde arhitectura clădirilor. Cu ajutorul tehnologiei, profesorii dezvoltă o gamă variată de instrumente de învățare-evaluare care cresc vizibil calitatea procesului didactic.
Dir. Prof. Vrînceanu Anișoara
Dir. Prof. Vrînceanu Anișoara

Școala Gimnazială
Com. Bahnea
Când vine vorba de educarea copiilor și a adolescenților în utilizarea noilor tehnologii, trebuie să ținem cont de un factor foarte important: în timp ce mulți din generația noastră au luat parte la apariția internetului, care s-a întâmplat de-a lungul vieții noastre, noile generații s-au născut cu el, pentru ei este ceva natural și intuitiv să fie mereu contectați.
Dir. Annamaria Gyorca
Dir. Annamaria Gyorca

Școala Gimnazială
Sîncraiu de Mureș
Internetul este astăzi una dintre principalele surse de informare folosite în activitatea didactică, a devenit o necesitate pentru elevi şi profesori deopotrivă, cei din urmă manifestând în ultima vreme o preocupare sporită pentru mediul online.
Dir. Alin Danciu
Dir. Alin Danciu

Școala Gimnazială "Lucian Blaga"
Farcasa
Elevii noștri nu mai sunt atrași de mijlocele didactice tradiționale, sunt “prinși de mirajul internetului », accesează diverse platforme pentru a căuta informații sau pentru a colabora cu colegii. Folosirea internetului în școală este absolut necesară pentru informarea elevilor, pentru pregătirea lecțiilor de către cadrele didactice, pentru legătura școală – familie – comunitate.
Dir. Prof. Constantin Gavriluț
Dir. Prof. Constantin Gavriluț

Liceul Tehnologic "Arhimandrit Chiriac Nicolae"
Localitatea Vînători-Neamț
Utilizarea tabletelor, a calculatorului şi a internetului permit o înţelegere mult mai bună a materiei într-un timp mai scurt, permit elaborarea de către cadrele didactice a unor teste, materiale pentru lecții ce dezvoltă creativitatea elevilor. Se pot realiza recapitulări, scheme atractive, animate care să ducă la reţinerea mai rapidă a informaţiei esenţiale, se pot realiza jocuri didactice în scopul aprofundării cunoştinţelor şi dezvoltării abilităţilor practice.
Prof. Elena Petrariu
Prof. Elena Petrariu

Școala cu clasele I-VIII "Gellert Sandor"
Micula
Aplicațiile interactive și jocurile educative sunt doar câteva dintre modalitățile prin care copiilor le pot fi predate noțiuni de geografie, istorie sau chiar matematică, ori alte materii la fel de interesante, într-o manieră captivantă, care să le stârnească curiozitatea și să îi determine să devină mai creativi și mai dornici de cunoaștere.
Dir. Dobos Csaba
Dir. Dobos Csaba

Școala Profesională "George Coșbuc"
Comuna Medieșu Aurit
Mediul online este o resursă pentru întreg sistemul de învățământ, în special pentru elevii din ciclurile primare și gimnaziale, prin faptul că presupune o oportunitate de a consolida informațiile noi primite în timpul lecțiilor desfășurate în mod tradițional la clasă. Îmbinarea armonioasă dintre învățământul tradițional și cel modern este una dintre cheile succesului în educația de azi.
Dir. Prof. Ing. Ion Stirbu
Dir. Prof. Ing. Ion Stirbu

Școala Gimnazială "Mitropolit Iacob Putneanul"
Comuna Putna
În contextul dezvoltării galopante a tehnologiei și a scăderii vârstei de începere a utilizării internetului, copiii trebuie să fie ajutați de către familie și școală să selecteze informațiile accesate în beneficiul educației. Prin platforme educative, programe și cu îndrumare de specialitate, internetul devine un factor de progres imediat în educație, stimulând și ușurând procesul instructiv.
Dir. Ciprian Florentin Cretan
Dir. Ciprian Florentin Cretan

Școala Gimnazială
Satchinez
Cu ajutorul internetului, elevii au acces la mult mai multe informații, cu mențiunea că trebuie să le caute în locuri sigure și potrivite pentru vârsta lor. Este important ca elevii să învețe nu doar cum să aibă acces la informații, ci cum să gestioneze mediul online, să analizeze, să critice și să transforme cele găsite în cunoștințe utile.
Dir. Prof. Călianu Liliana
Dir. Prof. Călianu Liliana

Școala Gimnazială "Ion C. Constantinescu"
comuna Roești
Confruntarea cu o varietate de informații și accesul nelimitat la resurse care mai de care mai complexe favorizează acumularea de cunoștințe multiple. Copiii sunt caracterizați de o curiozitate firească ce trebuie încurajată, dar și călăuzită cu atenție, astfel încât să știe să opereze o selecție riguroasă a informațiilor și să le gestioneze eficient.
Dir. Elena Stănișor
Dir. Elena Stănișor

Școala Gimnazială "Ion Diaconu"
sat Tulnici
Într-o lume tot mai tehnologizată, elevii trebuie să învețe să utilizeze internetul într-un cadru sigur, astfel încât să își poată dezvolta abilitățile digitale, atât de necesare secolului în care trăim. Ne dorim pentru elevii noștri un mediu propice care să permită dezvoltarea unor competențe noi, dar și utilizarea cu ușurință a internetului, într-un mod creativ și sigur.
Dir. Prof. Ciută Daniela
Dir. Prof. Ciută Daniela

Scoala Gimnaziala nr. 1
Băcani
Într-o lume în plină digitalizare, în care informația este disponibilă în mediul virtual sub toate aspectele ei, este important să îi învățăm pe elevi să acceseze aceste resurse și să le poată utiliza, dar și să distingă informațiile greșite sau nefolositoare. În același timp, o importantă atenție trebuie acordată educației comportamentului elevilor în acest mediu virtual, implementarea unui cod etic de utilizare a acestor resurse educaționale.
Prof. Antoaneta Grosu
Prof. Antoaneta Grosu