Niciun giga nu se pierde

50 GB bonus

cu o optiune PrePay de minimum 5 € credit

Oferă net școlilor

Dăruiește o parte din netul nefolosit școlilor din mediul rural și ajută-i pe elevi să se bucure de avantajele educației digitale. La fiecare 1000 GB cumulați din contribuțiile clienților, Orange va oferi unei școli 5 abonamente de internet nelimitat și 5 modemuri wireless.

Apasă pe hartă pentru a vedea școlile incluse în program și află aici mai multe despre acestea și despre programele noastre de educație digitală.

Contribuie și tu

Activează o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB din care poți dărui elevilor din mediul rural. Primele 3 donații îți aduc 60 de zile de extra valabilitate pentru bonus.

Oferă net

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă în perioada 4 septembrie – 4 noiembrie 2019.
Logheaza-te in My Orange si alege una dintre cele 3 valori disponibile: 2, 5 sau 10 GB. Primele 3 contribuții iți aduc fiecare câte 20 zile de extra valabilitate pentru netul bonus rămas. Aceasta perioadă se adaugă valabilității standard a bonusului, de 30 zile.
GB pe care îi oferi școlilor se scad din bonusul de 50 GB oferit la activarea unei opțiuni PrePay. Beneficiile din opțiunea ta rămân nemodificate.
Din campanie fac parte 20 de școli din rețeaua Digitaliada a Fundației Orange și din cea a Organizației Salvați Copiii.
Pentru fiecare 1000 GB daruiti de clientii PrePay, Orange va oferi unei școli câte 5 modemuri Huawei B525 și 5 abonamente de internet cu acces gratuit și nelimitat timp de 12 luni.
Pe lângă echipamentele care vor fi instalate în școli, Orange va pregăti 60 de profesori din școlile participante în cadrul unui training de educație digitală susținut de către specialiștii Salvați Copiii. Profesorii vor primi materiale de suport și instrumente de predare-evaluare pentru a putea îndruma mai bine elevii să folosească resursele online în siguranță și cu beneficii în educație.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus