Bonusuri pentru tine

Plătește o factură de minimum 30 lei din contul tău My Orange, iar numerele de pe codul de abonat pentru care plătești factură primesc unul, două sau toate cele 3 bonusuri. Oferta este valabilă până pe 31 august 2020 doar pentru abonații persoane fizice. Bonusul se alocă o singură dată la 30 zile, pe un cod de abonat pentru o plata efectuată.

Cum pot primi toate cele 3 bonusuri?

Platesti factura din contul tau My Orange

In perioada 1 iulie – 31 august 2020 plateste factura Orange utilizand oricare versiune a aplicatiei My Orange – direct de pe telefon folosind aplicatia pentru mobil, versiunea iOS sau Android, sau online de pe calculator sau tableta.

Ești abonat persoană fizică

Oferta se aplică doar plăților de factură aferente abonaților persoane fizice, excluzând abonații persoană jurídică, utilizatorii Yoxo și cei cu abonament reincarcabil.

Ai un abonament de voce sau date mobile activ si eligibil

Bonusurile pot fi alocate clienților cu abonamente Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentelor de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017. Excepție fac abonamentele Orange Young, Orange Senior, Orange Me 25.

Valoarea achitată este minimum 30 lei

Plățile în valoare de minimum 30 lei, efectuate o singură dată la 30 zile, pe un cod de abonat sunt eligibile pentru alocarea bonusurilor.

Exceptii alocare bonus

Abonamentele cu trafic net nelimitat

Primești bonus cel mai rapid net nelimitat dacă nu ai deja inclus în abonament.

Opțiunile care oferă trafic de internet nelimitat

Primești bonus cel mai rapid net nelimitat dacă nu ai deja active opțiuni cu net nelimitat.

Abonamentele cu minute și sms nelimitate

Primești minute și SMS național nelimitate dacă nu ai deja un abonament cu minute și SMS nelimitate incluse.

Ce trebuie să mai știu

Cum se consumă bonusurile ?

  • Bonusul cel mai rapid net nelimitat se consumă înainte de resursele din abonament, dar după alte bonusuri de net active. Dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum.
  • Bonusul minute și SMS mesaje naționale nelimitat se consumă înainte de beneficiile incluse în abonament. Poate fi folosit către orice rețea fixă sau mobilă din țară.
  • Bonusul minute internaționale se consumă după beneficiile incluse în abonament. Minutele internaționale pot fi folosite către aceleași destinații conform celor incluse în abonamentul activ cu excepția prefixelor afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe-abonamente.

Ce valabilitate au bonusurile?

Bonusurile din oferta se pot aloca o singură dată la 30 zile pentru plata facturii, de minimum 30 lei, și dacă sunt îndeplinite criteriile de eligibilitate. Valabilitatea bonusului este de 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus