Vreau să fiu răsplătit pentru loialitate

Orange Phone Credit

Vreau să fiu răsplătit pentru loialitate

  • Orange Phone Credit

PrePay Bonus

Vrei să te bucuri de avantajele unui program de loialitate chiar și cu o cartelă PrePay?

Cu programul de loialitate PrePay Bonus, primesti bonus Phone Credit la fiecare reincarcare a cartelei. In plus, primești reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit. Toate acestea fără să fii condiționat de contract.

Mai mult, atunci când îți reîncarci online cartela PrePay, ai beneficii suplimentare.

Beneficiile programului de loialitate PrePay Bonus

Orange Phone Credit

Euro credit Bonus Phone Credit (euro) Bonus Phone Credit (euro) la reîncărcare online
4 0.40 0.60
5 0.60 0.90
6 0.80 1.20
7-11 0.90 1.35
≥ 12 1.80 2.70

În plus, pentru că ești client Orange PrePay, până la 1 noiembrie 2018 primești o reducere promoțională de 20 de euro, în plus față de reducerea Phone Credit deja acumulată, la cumpărarea unui telefon Orange Rise 40 si o reducere promoțională de 15 de euro în plus față de reducerea Phone Credit deja acumulată, la cumpărarea unui telefon Orange Rise 31.

De exemplu, dacă vrei să cumperi telefonul Orange Rise 31 și ai reîncărcat cu 7 euro credit de 12 ori, ai o reducere de 10,8 euro din bonusul Phone Credit și, în plus, o extra reducere de 15 de euro. Astfel, poți cumpăra telefonul la un preț cu 25,8 euro mai mic.

Întrebări frecvente

Oferta promoțională pentru Orange Phone Credit este valabilă din 15 noiembrie 2016 până 1 noiembrie 2018.

  • Beneficiile din cadrul programului de loialitate PrePay Bonus se acordă pentru reîncărcări ale cartelei prin orice metodă: cu credit sau cu minute.
  • Bonusul Phone Credit cumulat poate fi folosit după ce ai făcut 6 reîncărcări de minim 4 euro credit fiecare, în ultimele 12 luni.
  • Dacă în ultimele 60 de zile nu ai reîncărcat contul PrePay, pierzi bonusul strâns. Bonusul cumulat este valabil 24 de luni de la acordare.
  • Poți strânge până la 200 de euro cu Orange Phone Credit, iar după această limită bonusul nu se va mai cumula.
  • Dacă îți faci reîncărcările din contul tău online, de pe www.orange.ro, primești automat cu 50% mai mult bonus Phone Credit în cont.

Poți folosi creditul cumulat în Orange Phone Credit de maxim două ori în 12 luni, dacă numărul tău PrePay este în perioadă activă, doar în Orange shop și la partenerii Orange și dacă între cele două momente există un minim de 6 reîncărcări de minim 4 euro.. La cumpărarea telefonului, trebuie să ai la tine SIM-ul Orange PrePay și un act de identitate.

Dacă îți reîncarci cartela cu minimum 4 euro credit, primești garantat un bonus în minute, mesaje, MB sau bonus Phone Credit la fiecare reîncărcare, în funcție de valoarea reîncărcată. Bonusul se acordă atât la reîncărcarea cu credit, cât și la cea cu minute. Excepție fac serviciile Transfer credit și Reîncărcare de urgență, pentru care nu se acordă bonus. Bonusul se consumă înainte de beneficiile incluse în opțiuni sau de creditul disponibil în cont.

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității acestora, apelează gratuit 333 sau *133# sau intră în contul tău.

Pentru a afla cât credit ai acumulat, apelează *100#, ramura "Contul Meu" sau intră în contul tău Orange.

sus