Vreau să fiu răsplătit pentru loialitate

Orange Phone Credit

Vreau să fiu răsplătit pentru loialitate

  • Orange Phone Credit

PrePay Bonus

Vrei să te bucuri de avantajele unui program de loialitate chiar și cu o cartelă PrePay?

Cu programul de loialitate PrePay Bonus, primesti bonus Phone Credit la fiecare reîncărcare a cartelei de minimum 6 euro credit. In plus, primești reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit. Toate acestea fără să fii condiționat de contract.

Mai mult, atunci când îți reîncarci online cartela PrePay, primești bonus Phone Credit cu 50% mai mult.

Beneficiile programului de loialitate PrePay Bonus

Orange Phone Credit

Euro credit Bonus Phone Credit (euro) Bonus Phone Credit (euro) la reîncărcare online
6 0.80 1.20
7-11 0.90 1.35
>12 1.80 2.70

Din 2 decembrie programul Orange Phone Credit vine cu noutăți. Creditul bonus se acordă pentru reîncărcările de minimum 6 euro credit și este valabil 24 de luni. Valoarea maximă a bonusului ce poate fi cumulat este de 200 euro credit. Bonusul poate fi folosit exclusiv în magazinul online Orange și se va pierde în cazul în care nu reîncarci lunar. Termenul maxim pentru reîncărcarea contului PrePay este sfârșitul lunii următoare ultimei reîncărcări. Beneficiile din cadrul programului de loialitate PrePay Bonus se acordă pentru orice tip de reîncărcare, începând cu luna a 3-a de la activarea cartelei SIM PrePay.

Orange Phone Credit
Euro credit Bonus Phone Credit (euro) Bonus Phone Credit (euro) la reîncărcare online
6 0.6 0.9
7 0.7 1.05
8 0.8 1.2
9 0.9 1.35
≥10 1 1.5

Întrebări frecvente

Oferta promoțională pentru Orange Phone Credit este valabilă până la 30 Noiembrie 2019.

  • Beneficiile din cadrul programului de loialitate PrePay Bonus se acordă pentru reîncărcări prin orice metodă: cu credit sau cu minute.
  • Bonusul Phone Credit cumulat poate fi folosit pentru cumpărarea unui telefon, după ce ai făcut 6 reîncărcări de minimum 6 euro credit fiecare în ultimele 12 luni. Se poate cumpăra un singur telefon intr-o tranzacție.
  • Dacă în ultimele 60 de zile nu ai reîncărcat contul PrePay, pierzi bonusul strâns. Bonusul cumulat este valabil 24 de luni de la acordare.
  • Poți strânge până la 200 de euro cu Orange Phone Credit, iar după această limită bonusul nu se va mai cumula.
  • Dacă îți faci reîncărcările de pe www.orange.ro din contul tău online, primești automat în cont un bonus Phone Credit cu 50% mai mare.

Poți folosi creditul cumulat în Orange Phone Credit de maximum două ori în 12 luni, dacă numărul tău PrePay este în perioadă activă, doar în magazinul online Orange, dacă între cele două momente există un minim de 6 reîncărcări de minimum 6 euro credit.

Dacă îți reîncarci cartela cu minimum 6 euro credit, primești garantat un bonus în minute, mesaje, GB sau bonus Phone Credit la fiecare reîncărcare, în funcție de valoarea reîncărcată. Bonusul se acordă atât la reîncărcarea cu credit, cât și la cea cu minute. Excepție fac serviciile Transfer credit și Reîncărcare de urgență, pentru care nu se acordă bonus. Bonusul se consumă înainte de beneficiile incluse în opțiuni sau de creditul disponibil în cont.

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității acestora, apelează gratuit 333 sau *133# sau intră în contul tău.

Pentru a afla cât credit ai acumulat, apelează *100#, ramura "Contul Meu" sau intră în contul tău Orange.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus