plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

 • 100 MB internet pe mobil
 • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »
! Cum te putem ajuta astazi?
 

Toţi clienţii PrePay care îşi activează noile opţiuni sau un nou SIM Orange PrePay vor beneficia de următoarele  tarife.

tarife naţionale
apel către orice reţea naţională 0,18 euro credit/minut
SMS către orice reţea naţională 0,05 euro credit
MMS către orice reţea naţională 0,14 euro credit
trafic internet prin 3G+ , 3G, EDGE şi GPRS 0,50 euro credit/MB
apel video în reţeaua Orange 0,17 euro credit/minut
apel video în alte reţele mobile 0,23 euro credit/minut
tarife internaţionale
Zona 0: Europa – reţele fixe, Moldova 0,30 euro credit/minut
Zona 1: Europa – reţele mobile, Israel, USA, Canada 0,50 euro credit/minut
Zona 2: restul lumii 0,81 euro credit/minut
Zona 3: Sateliţi 2,30 euro credit/minut
SMS către destinaţii internaţionale 0,12 euro credit

ce trebuie să ştii

 • resursele PrePay se consumă în funcţie de disponibilitatea în cont:
  • din beneficiile incluse în bonusurile primite în programul PrePay Bonus sau alte bonusuri promoționale cu valabilitate de până la 30 de zile, apoi din beneficiile incluse în opțiuni și din beneficiile incluse în bonusurile promoționale cu valabilitate mai mare de 30 de zile, în următoarea ordine: minute nelimitate în reţea, minute în reţea, mesaje nelimitate în reţea, mesaje în reţea, minute sau mesaje în reţea, mesaje nelimitate naţionale, mesaje naţionale, minute naţionale, minute sau mesaje naţionale, minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe, minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile, minute naţionale şi internaţionale către fix sau mesaje naţionale, trafic de internet, minute sau mesaje naţionale sau trafic de internet, minute şi mesaje naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile
  • ulterior se consumă din creditul plătit, provenit din reîncărcare sau de la achiziţionarea cartelei SIM Orange PrePay

 • taxarea se face la secundă, după primul minut de convorbire care este indivizibil.
 • poţi beneficia de tarife reduse pentru apeluri naţionale sau internaţionale dacă activezi una dintre opţiunile promoţionale
 • apelurile către numerele de interes general la nivel local (de exemplu numerele de taxi) consumă din minutele naţionale incluse în opţiuni
 • apelurile şi SMS-urile către numerele de interes public la nivel local  (de exemplu 19 xy) sau către numerele cu tarif special, mai mare decât cel al apelurilor naţionale (de exemplu: jocuri, concursuri, informaţii utile etc.) nu consumă din minutele sau SMS-urile incluse în opţiuni

cartela SIM

Valabilitate ] [ Primul apel... urmãtoarele apeluri ] informatii practice ]

Ia-ți o cartelă SIM Orange PrePay și ai inclusă opțiunea cu: minute și mesaje nelimitate în rețea + 150 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale + 50 MB trafic de internet pe mobil. Imediat după activarea cartelei poți folosi minutele, mesajele și MB incluși.

Activează o cartelă SIM Orange PrePay până la 30 iunie 2015 și primești promoțional opțiunea de 6 euro credit, care include:

 • nelimitat minute în rețea
 • nelimitat SMS în rețea
 • 500 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS-uri naționale (din care 200 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE)
 • 250 MB internet la viteze 4G

 

Dacă preferi credit sau doar internet în loc de minute și mesaje, urmează pașii de mai jos:
 • trimite SMS gratuit la 321 cu textul CREDIT, pentru a primi 5 euro credit
 • trimite SMS gratuit la 321 cu textul DATA, pentru a înlocui opțiunea inițială cu opțiunea cu 1 GB trafic de internet.

Modificările nu pot fi făcute dacă ai folosit deja din minutele, mesajele și MB incluși în opțiune.

ce trebuie să ştii despre cartela ta SIM Orange PrePay

 • conține numărul tău de telefon Orange și un credit inițial activ 60 de zile din ziua efectuării primului apel 
 • citește broșura cu tarifele Orange PrePay sau apelează gratuit 333, pentru a afla valoarea acestui credit 
  Creditul exprimat în euro credit scade în funcție de opțiunile achiziționate și apelurile efectuate. După epuizarea creditului sau expirarea celor 60 de zile poți apela numerele gratuite și poți fi apelat timp de încă 12 luni.
 • poţi înlocui cartela SIM gratuit, dacă aceasta se defectează

Înlocuirea cartelei SIM PrePay este gratuită în cazul în care clientul are o vechime mai mare de 1 an în rețeaua Orange, un consum mediu anual mai mare de 40 euro credit și nu a mai beneficiat în ultimii 2 ani de o înlocuire gratuită a cartelei SIM. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, înlocuirea cartelei SIM deteriorate sau care a fost furată sau pierdută este gratuită.
Înlocuirea cartelei SIM se poate face la orice Orange shop pe baza buletinului de identitate, contra sumei de 8,68 EUR (TVA inclus) sau prin cerere scrisă prin poșta, cu confirmare de primire pe adresa: Orange România, bd Lascar Catargiu, nr. 47-53, sector 1, București. În cererea scrisă trebuie specificată următoarea frază: „În cazul în care schimbarea cartelei nu se poate face gratuit sunt de acord să fie scăzută contravaloarea a 8,68 euro credit din contul meu PrePay.”

 • dacă timp de 3 luni nu primeşti  sau nu iniţiezi nici un apel taxabil, cartela ta SIM va fi dezactivată şi îţi vei pierde numărul de telefon, oferta de care beneficiezi şi creditul PrePay
 • dacă ai primit o cartelă SIM PrePay gratuită în cadrul unei promoţii Orange şi nu o activezi în cel mult 60 de zile, aceasta devine inutilizabilă. Dacă ai probleme la activarea cartelei în cele 60 de zile, poţi suna gratuit la 444 de pe orice număr Orange PrePay sau la 021 203 30 33 (tarif standard).
  Orange România nu îşi asumă responsabilitatea dacă soliciţi activarea cartelei după termenul de 60 de zile. Creditul inclus pe cartelele primite gratuit nu poate fi utilizat pentru a apela şi trimite SMS-uri sau mesaje multimedia către numere cu tarif special.

Este interzisă redirecţionarea cu titlu oneros prin intermediul serviciului PrePay a traficului generat de către un terţ. 
În situaţia în care se va constata redirecţionarea cu titlu oneros prin intermediul serviciului PrePay a traficului generat de către un terţ, Orange România va putea restricţiona accesul la serviciul PrePay respectiv  şi va putea modifica condiţiile de furnizare a serviciului fără o notificare prealabilă şi fără a fi obligată la plata de despăgubiri.

ce trebuie să ştii despre migrarea de la abonament către Orange PrePay

La Orange, îţi poţi păstra numărul de telefon obţinut în urma activării unui abonament, dacă la închiderea acestuia alegi să treci pe cartelă PrePay. Poţi obţine acest beneficiu în anumite condiţii stabilite de Orange şi cu respectarea condiţiilor contractuale referitoare la închiderea abonamentului.

Dacă optezi să treci pe PrePay, se va activa automat opţiunea disponibilă în oferta de achiziţie PrePay din ziua modificării contului. Vezi oferta curentă pe www.orange.ro/prepay/oferte-speciale/oferta-prepay-baza-ro.html.

Poţi alege să primeşti credit în locul ofertei comerciale din acel moment, respectiv 5 euro credit . Pentru asta, trebuie să trimiţi un SMS gratuit cu textul CREDIT la 321, imediat după activarea cartelei, pentru a se dezactiva opţiunea din ofertă şi a primi în schimbul acesteia creditul de 5 euro.
Contravaloarea a 6,2 euro cu TVA, reprezentând oferta PrePay pentru care optezi (opţiune sau credit), se va regăsi pe ultima factură ce se va emite pe codul tău de abonat, după transferul numărului de pe abonament pe cartelă PrePay.