×

Distracție cât e vara de lungă

Distracție cât e vara de lungă

Alege o opțiune PrePay de minimum 6 € credit și primești automat 100 GB bonus pentru 100 de zile.

În plus, pentru reîncărcările sau activările din My Orange ai extra bonus net național nelimitat timp de 7 zile. Bonusul poate fi activat oricând ȋn perioada de valabilitate a opțiunii, din contul My Orange.

Vezi opțiunile Orange PrePay aici.

Reîncarcă din My Orange Ia-ți 7 zile de net nelimitat

Întrebări frecvente

Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 31 august 2021 cu posibilitate de prelungire.

Bonusul 100 GB internet 4G valabil pentru 100 de zile se primește automat la activarea unei opțiuni de minimum 6 € credit din oferta curentă, pentru clienții PrePay existenți sau la activarea unei noi cartele SIM Orange PrePay.

Bonusul poate fi folosit național cu o opțiune activă de minimum 6 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Bonusul de 100 GB pentru 100 de zile se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate.

Poți verifica bonusul în aplicația My Orange sau prin apel la 333. În cazul în care nu ai deja un cont My Orange, creează-ți unul acum sau descărcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

Bonusul de net naƫional nelimitat 7 zile poate fi activat din My Orange de către utilizatorii PrePay care ȋn perioada campaniei au activat sau reȋncărcat din contul My Orange o opƫiune PrePay de minimum 6 € credit.

Bonusul poate fi activat oricând ȋn perioada de 30 de zile de valabilitate a opƫiunii, pentru fiecare reȋncărcare cu o opƫiune de minimum 6 euro credit efectuată din contul My Orange, dacă pe numărul PrePay nu este deja bonusul activ. În acest caz, activarea unui nou bonus poate fi realizată după expirarea celui existent.

Bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minimum 6 € credit şi se consumă ȋnaintea altor bonusuri sau a beneficiilor incluse în opțiunile active.

Poți verifica bonusul în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

Clienții PrePay existenți primesc automat bonus 50 GB internet 4G la activarea unei opțiuni de 5 € credit din oferta curentă.

Pentru opțiunile de 5 € credit activate sau reîncărcate din My Orange primești automat 100 GB bonus.

Bonusurile de 50 și 100 GB sunt valabile 30 de zile și pot fi folosite național, cu o opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming, cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Bonusurile de 50 GB și 100 GB acordate la activarea sau reîncarcarea unei opțiuni de 5 € credit se consumă înaintea beneficiilor incluse în opțiunile active.

Poți verifica bonusurile în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

sus