Acer Cloud Mobile

Acer Cloud Mobile


  rating 4,61 din 5
punctaj obtinut
din 44 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Andreea despre Acer Cloud Mobile


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Telefonul Acer MobileCloud S500 permite utilizarea serviciului HD Voice, oferind claritatea si calitatea cu adevarat revolutionara a sunetului in timpul unei convorbiri telefonice, astfel incat zgomotul de fundal este atenuat semnificativ, indiferent de mediul in care se afla clientul: in trafic, la concert, pe un santier sau pe stadion.

Jucator relativ nou pe piata smartphone-lor, cei de la Acer isi gasesc loc intre producatorii Samsung si HTC. Cel mai interesant telefon produs pana acum de Acer CloudMobile S500 a primit premiul de design iF, insa atuurile telefonului nu se limiteaza doar la aspect.

Acer CloudMobile S500 este la fel de puternic ca unSamsung Galaxy Nexus, Sony Xperia S un HTC One S, insa telefonul are un look deosebit, pentru care nu va fi confundat cu un Iphone5 sau un Samsung Galaxy.

Chiar daca nu vine cu sistemul de operare JellyBean, asta nu inseamna ca nu este performant. Acer CloudMobileS500vine cu un sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich, dotat cu un procesor dual-core de 1,5 GHz, Snapdragon. Iese in evidenta cu? ecranul HD de 4.3 inci compact cu display IPS, avand o rezolutie de1280 x 720 pixeli.

Memoria interna a telefonului Acer CloudMobile este un pic dezamagitoare, avand numai 8 GB, insa spre deosebire de principalii sai concurenti de la HTC One S, Samsung Galaxy Nexus? sau Sony Xperia Sacesta permite slot pentru card microSD de pana la 32GB.

Specificatiile telefonului includ si o camera de 8 MP si inregistrare video de 1080p, NFC si conectivitate HSPA, Wi-fi si Bluetooth. Astfel, pe spatele telefonului Acer CloudMobile S500 gasim o camera de 8 MP, 3264x2448 pixels, cu autofocus, LED flash, blit si inregistrare HD cu difuzorul extern, iar pe fata telefonului o sa gasim doar o camera VGA.

TelefonulAcer CloudMobileS500 are cateva butoane , cel de blocare/ deblocare a telefonului si butoanele pentru volum pe partea dreapta laterala, pastrand ca element interactiv, ecranul tactil.

Acer CloudMobile S500 este fara indoiala un telefon premium, mai degraba inteligent decat elegant, dar totusi un telefon cool. Nu pare iesit din comun daca este utilizat si in afara salilor de conferinta. Cu dimensiuni de 127 x 65.8 x 9.9mm (5 x 2.6 x 0.4 inci), cei de la Acer lasa foarte putin spatiu irosit, cum ar fi logo-ul firmei sau camera de pe spatele telefonului, in schimb tot ecranul este utilizabil, fiind 100%interactiv.

¿


PRO

¿

  • Ecran IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
  • Display HD cu rezolutie 720 x 1280 pixels, 4.3 inci
  • Procesor Dual-core 1.5 GHz Krait, 1GB RAM
  • Telefon conceput cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Camera foto performanta cu 8MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
  • Caracteristici superioare sunet – Dolby Mobile
  • Permite apeluri HD Voice
  • GPS siA-GPS ; NFC
  • Dimensiuni : 127 x 65.8 x 9.9 mm dimensions

CONTRA

  • Memorie interna de 8GB, 1GB RAM
  • Autonomie scazuta a bateriei de 1460mAh
  • Castile sunt incomode
  • Lipsa unui buton dedicat pentru captura fotografiilor

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

allexx33 pe 27.12.2012 02:59

Ca si terminal , daca aveti posibilitatea de a-l gasi pe stoc (in zona Galati-Braila am aflat ca va reveni in stoc dupa 27 decembrie) , achizitionati-l cu incredere....chiar daca are ca minusuri memoria ROM de 8 gb (se poate imbunatati cu un card de 32 gb care , in lipsa unui buget pt. un microSD nou , pe forumuri se vinde cu cca. 70-80 lei) precum si acumulatorul slab (la cata cerere are pe piata , sigur chinezii "destepti" vor introduce pe piata in curand acumulatoare pentru el cu performante mai bune , ca si in cazul altor terminale ).Vedeti in schimb plusurile sale.Comparati-l pe GsmArena cu alte terminale din categoria sa si va garantez ca se merita achizitionarea si sunt ferm convins ca este apreciat de cei care nu cauta un telefon alb cu mar pe spate ci de cei care cauta un device cu performante excelente la un pret rezonabil.?

?

allexx33 pe 27.12.2012 02:56

Un terminal cu un raport excelent calitate/pret . Numai ca , spre deosebire de concurentii sai (samsung galaxy , htc sau iPhone) , nu a beneficiat de o "propaganda" specifica....dovada ca eu unul am aflat abia acum despre acest device , moment in care as dori sa il achizitionez insa nu mai am de unde (exceptand piata "neagra" ) .?



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC Desire 500


rating 4,58 din 5

12 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S4 mini negru


rating 4 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

HTC One mini argintiu


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus