Alcatel Onetouch Pop C3

Alcatel Onetouch Pop C3


  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 1 review
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Robert despre Alcatel Onetouch Pop C3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Alcatel vine pe piata smartphone-urilor cu un telefon destinat celor ce vor sa se initieze in ecosistemul Android. Astfel, datorita unui raport foarte bun calitate/pret, Alcatel Onetouch Pop C3 este o alegere buna pentru cei care vor sa beneficieze de avantajele sistemului de operare Android, fara a fi nevoiti sa aloce un buget mai mare pentru acest lucru.

Ecranul este de tip TFT capacitiv cu o diagonala de 4 inch si rezolutie 480 x 800 pixeli, ce rezulta o densitate de 233 pixeli per inch. Unghiurile de vizualizare nu sunt la fel de mari ca in cazul display-urilor de tip IPS LCD sau SAMOLED, dar nu sunt deranjante avand in vedere ca este un telefon entry-level.

Pe marginea de sus gasim mufa jack audio de 3.5 mm si butonul de deblocare ecran, in partea dreapta avem butoanele de volum, iar in partea de jos mufa microUSB 2.0 pentru transfer de date si alimentare. Tastele de navigare sunt de tip capacitiv si se afla sub ecran, astfel ca spatiul display-ului este rezervat pentru continut. Pe spatele telefonului gasim camera foto de 3.2 MP si difuzorul, precum si microfonul de atenuare zgomote de fundal necesar pentru o calitate buna a apelurilor.

Pop C3 vine echipat cu un procesor Mediatek Dual-Core de 1.3 GHz si chipset grafic Mali 400, sustinute de memoria RAM de 512 MB, suficiente pentru a putea rula majoritatea aplicatiilor uzuale. Memoria interna este de 4GB, dar poate fi marita cu ajutorul unui card de memorie microSD de maxim 32GB.

Camera este punctul slab al telefonului, din cauza rezolutiei mici de 3.2 MP, dar si din lipsa flash-ului LED si autofocus, iar clipurile video se inregistreaza la o rezolutie de 480p cu 30 de cadre pe secunda. De asemenea, se observa si lipsa camerei frontale, astfel ca nu se pot initia apelui video.

Carcasa telefonului este construita dintr-un material plastic lucios cu marginile rotunjite ce sporesc ergonomia dispozitivului, fiind usor de tinut in mana si confortabil. Carcasa si bateria trebuie detasate pentru a avea acces la slotul de mini SIM si la cel de card microSD. Bateria este de capacitate 1300 mAh cu autonomie de pana la 13.5 h pentru apeluri in reteaua 2G si pana la 9.5 h in 3G.

Alcatel Onetouch Pop C3 este un telefon decent, punctul cel mai slab fiind camera, dar pentru un smartphone entry-level are specificatiile necesare pentru a rula aplicatiile de baza pentru un novice in utilizarea Android-ului.


PRO
  • Procesor Dual-core 1.3 GHz
  • Slot pentru card memorie microSD de pana la 32GB
  • Sistem de operare Android Jelly Bean versiunea 4.2.2
  • Chipset grafic Mali 400
  • Densitate buna de pixeli per inch
  • Microfon separat pentru atenuare zgomote de fundal

CONTRA
  • Camera de rezolutie 3.2 MP
  • Memorie interna 4GB
  • Lipsa camera frontala

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Alcatel Pixi 3


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Alcatel Idol 3


rating 4,33 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Trend Lite 2 Black


rating 3 din 5

2 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus