Allview Infinity Z Dual SIM Night Sky

Allview Infinity Z 32GB Dual SIM Night Sky


  rating 3 din 5
punctaj obtinut
din 1 review
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Mircea Iliuta despre Allview Infinity Z Dual SIM Night Sky


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Am cumparat caest model prin magazinul Digi. aveam acolo o reducere pe care nu vroiam sa o pierd si m-a incantat ideea ca au scos un telefon ce poate apela VoWiFi si VoLTE. Dupa cumparare si o upgradare au functionat ambele functii. astept sa ies din tara sa vad cum va fi apelarea peste WiFi ce sper sa diminueze utilizarea roamingului sau a aplicatiei Digi Oriunde. revenind la telefon, fiind prea nou am avut problema cu gasirea unei folii de sticla. noroc ca in pachet exista o folie de PVC care protejeaza cat de cat pana apar pe piata folii de sticla sau de silicon. in magazin la Allview se gaseste husa si aceeasi folie care nu e de sticla. Ma gandeam la AVI, ca un ajutor pentru cei care sunt mai in varsta in ideea de a prelua tastarea pe ecran. cel putin la modelul meu inca nu functioneaza ca in videoclip. daca ar fi functionat trebuia sa mai invat utilizatorul si partea cu comanda vocala. Cel putin scrisul se poate face exagerat de mare pentru cei in varsta. 

Forma telefonului este chiar placuta. lung si ingust. chiar daca este un ecran mare poti atinge cu un deget tot ecranul. Materialele folosite sunt bine inchegate, placut la vedere. inca nu am incercat sa il zgarai, fiind plastic probabil vor ramane urme rapid. 

Androidul functioneaza cursiv, procesorul octacore este suficient de puternic pentru o utilizare de varsta a 3. am probat si ceva jocuri si a functionat bine. L-am probat la inceput si cu Antutu.

Camera este buna, inca mai descopar functiile sale. displayul era bine daca era full HD desi e ok.

Utilizarea amprentei este usoara si fara probleme. 

Din pacate inca nu suporta apelarea 4G de la Orange (cea de la Digi functioneaza foarte bine) si asta e o problema ce tine de operator care s-a concentrat pe elita de Samsung, Sony si Lg. detin un A5 2017 care apeleaza 4G, mutand cartela sim in Huawei P10 Lite (cumparata din Orange Shop si care a a primit upgradare pentru apelare 4G nu o poate folosi nici pe Orange nici pe Digi) sau in acest Infinity Z muta din 4G inapoi in 3 G in momentul apelarii. Dar asta nu se pune in carca telefonului, asteptam echipa de la Orange sa se aplece si asupra telefoanelor mai ieftine pe care le comercializeaza.


CONTRA

O diferenta intre videoclip si utilizarea reala a lui AVI. sper sa functioneze si la mine. Am incercat la relatii clienti la Allview pana ce un tehnician a spus ca de fapt nu poate. zic eu INCA.

Nu este un telefon de nivel prea inalt, totusi are elemente inovatoare care il fac util, si comparandul cu altele de acelasi pret zic ca este mai bun. Si da merita utilizat.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

qazwax pe 11.01.2018 20:25

dupa postarea acestui review am avut placuta placere ca constat ca suporta in serviciu Orange atat VoLTE cat si WoWiFi. iar aplicatia AVI a primit ceva actualizari si , aceasta era greseala mea, deblocand aplicatia Google + acum functioneza ca in videoclip. 



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Allview Infinity Z Dual SIM Steel Grey


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Allview Infinity Z Dual SIM Steel Grey

Allview Infinity S Dual SIM Mocha Gold


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Allview Infinity S Dual SIM Mocha Gold

Allview Infinity S Dual SIM Night Sky


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Allview Infinity S Dual SIM Night Sky


top sales

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus