Apple iPhone 5c 8 GB Blue

culoare


Alb Blue Galben Roz Verde White
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 5 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Alin despre Apple iPhone 5c 8 GB Blue


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Odata cu lansarea unuia dintre cele mai asteptate telefoane ale anului, Iphone 5s, producatorul Apple vine cu vesti noi pentru clientii sai. Pentru prima data in istoria sa, Apple lanseaza doua telefoane concomitent, astfel isi face aparitia pe pietele internationale dispozitivul Iphone 5c!

Prin intermediul acestui telefon, producatorul incearca sa aduca viata si culoare, litera “c” de la final fiind o prescurtare pentru “culoare”. Telefonul este disponibil in 5 culori: albastru, alb, verde, roz si galben.

Ca specificatii tehnice acest model este aproape identic cu predecesorul sau, Iphone 5, dar intr-un nou invelis. Astfel, acesta iese in evidenta cu un procesor dual-core Apple A6 care ruleaza pe o frecventa de 1.3 GHz si un diplay Retina de 4.0 inch cu 326 ppi care ofera o rezolutie de 640 x 1136 pixeli si o reproducere a culorilor excelenta. Luminozitatea display-ului este foarte buna, acesta fiind capabil sa reproduca continutul afisat extrem de fidel si in conditii de soare puternic.

Acesti factori impreuna cu memoria RAM de 1 GB fac ca telefonul sa se miste impecabil pe noul sistem de operare iOS 7. Nu prezinta nici un fel de latenta in utlizarea sa, chiar daca incercam sa vizualizam filme HD dupa care sa trecem imediat la altceva în meniul principal, acesta nu afiseaza intarzieri de procesare.

In termen de conectivitate, dispozitivul se bucura si de conexiune 4G. Astfel, navigarea pe internet este o adevarata placere prin browser-ul nativ Safari. Trebuie mentionat si faptul ca acesta beneficiaza de suport HTML5 cu ajutorul caruia putem vizualiza pagini video în timp real fara probleme.

Camera foto nu prezinta imbunatatiri fata de iPhone 5, oferind o rezolutie de 8 Megapixeli. Aceasta este capabila sa captureze poze de calitate superioara cu o rapiditate foarte mare.

Ca si dimensiuni, Iphone 5c este per total mai mare si mai greu (cu putin ce-i drept) decat fratele sau mai mare Iphone 5s, astfel acesta are 124.4 mm lungime, 59.2 mm latime si are o grosime de 9 mm. Greutatea telefonului este de 132 grame. Calitatea de constructie a telefonului nu se ridica la standardele Apple. iPhone 5c oferit de catre Apple este un telefon care ofera performante solide. Cunoastem acest lucru deoarece am petrecut un an cu predecesorul sau iPhone 5. Cat de mult am incerca, nu putem gasi diferente intre cele doua dispozitive dincolo de invelisul acestora.


PRO

- iOS 7;

- Retina Display;

- Camera foto;

- Varietate de culori;

- Calitatea browsing-ului;

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Apple iPhone 5S 16GB gri stelar


rating 4,38 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 6s 16 GB Space Gray


rating 3,83 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 6s Plus 16 GB Space Gray


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Apple iPhone 6s Plus 16 GB Space Gray


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus