BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

razvanjbl despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Blackberry Hub poate fi naucitor la inceput daca iti activezi toate mailurile si conturile retelelor de socializare. Aparent “aruncarea” in acelasi loc a sms-urilor, apelurilor, notificarilor de tweeter, linked in, facebook, mailul de servici si inca vreo doua adrese personale….poate fi prea mult….dar modul in care BB le poate sorta si afisa iti permite un acces simultan si clar la toate notificarile de care ai nevoie.

Avand deja integrate intr-un singur loc principalele retele de socializare cu BBM si orice mail (Gmail, Hotmail, Yahoo) precum si permiterea inegrarii unor aplicatii 3rd party care implica mesaje, notiunea de mesaj/notificare se identifica cu HUB-ul. Stiind ca acolo le gasesti pe toate fara a mai fi nevoit de a intra in mai multe aplicatii pt a verifica mesaje.

Absenta iconitei de mail pe un BB te poate panica la inceput?

Un alt aspect de laudat este modul inteligent in care este organizata agenda telefonului. Initial am transferat toate contactele din telefonul care-l utilizam. Apoi pe masura ce ma autentificam in retelele de socializare, contactele din agenda se “merge”uiau cu informatiile persoanelor respective din linked in, facebook, etc. Astfel atunci cand intri pe un contact ai poza de profil automat introdusa in agenda alaturi de nr de servici, personal, adrese de mail, un mini CV din linked in, status update-ul de pe facebook si activitatea recenta, etc….

BB remember este ce lipsea de la un Blackberry…. Avand in vedere ca si in Outlook imi grupez mailurile pe subiecte/proiecte, aceasta functie imi este foarte utila. Gruparea in acelasi “folder” a mai multor elemente (poze, documente, mailuri, notes, etc) care au legatura cu acelasi proiect permite o mai buna organizare.

Blackberry mesenger a primit un urias upgrade prin adaugarea vide-chat-ului.

Din pacate m-am bucurat de serviciul de mail doar pt adresele personale, nereusind sa-l activez pe cel corporate (BES nu este posibil momentan – necesita upgrade la serverul de mail corporate - iar Active Sync-ul nu este inca functional pt terminalele BB10 in compania unde lucrez). Ramane de vazut cat de repede se vor alinia corporatiile ce folosesc BES (Blackberry Enterprise Server) la setarile necesare terminalelor Blackberry din generatia 10.

Aplicatiile disponibile in Blackberry World nu sunt foarte multe – strictul necesar as putea spune. Din ce utilizam in BB9900 duc lipsa in mod deosebit: Shazam, Endomondo, Kayak. Poate in timp vor aparea si update-uri pt BB10. Astept cu interes Skype.

Exista posibilitatea instalarii aplicatiilor de Android (o parte din ele deja in BB World) prin conectarea Z10 la PC (sideloading).

 


CONTRA

in afara de problema cu sincronizarea mailului corporate (dar care nu tine exclusiv de Z10) si de numarul (momentan) limitat de aplicatii....nimic contra?

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus