BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Liviu despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Desi este vorba de primul telefon al companiei canadiene ce ruleaza noul BB 10, BlackBerry Z10 s-ar putea sa arate familiar pentru multi dintre voi si asta pentru ca imprumuta ceva din limbajul de design al lui iPhone 5. Chiar si asa, Z10 este putin mai mare, avand un display de 4.2 inch.

BlackBerry Z10 se simte bine in mana, spatele fiind facut dintr-un material moale si cauciucat care ofera o buna aderenta. Am apreciat materialele folosite pentru noul BlackBerry, si mi-ar placea sa vad mai multe companii facand telefoane la fel de placute la atingere ca Z10.

Per total, Z10 arata excelent. Este construit cu grija (apropos, este facut in Mexic, si cateva unitati vor fi facute in Canada) si pare solid cand il tii in mana.

Asa cum am mentionat mai sus, Z10 are un display de 4.2 inch cu o rezolutie de 768 x 1280 pixeli ce reproduce culorile cu acuratete si ce ofera una din cele mai bune experiente touch.

In interiorul lui Z10 veti gasi un procesor dual-core tactat la 1.5 GHz (chiar daca BalackBerry nu a specificat despre ce processor este vorba, eu cred ca vorbim de un Qualcomm Snapdragon S4). Device-ul are 2 GB RAM alaturi de 16 GB de stocare interna (care pot fi extinsi folosind carduri microSD de pana la 32 GB).

Fireste, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, NFC, accelerometru, magnetometru, giroscpo, senzor ambiental, sunt toate in interiorul lui BlackBerry Z10, asa cum are trebui sa fie. Este un smartphone modern, si BlackBerry l-au echipat ca pe un smartphone modern.

Z10 are doua camera, una frontala de 2 MP, cu suport pentru inregistrare video la 720p si una montata in spate, cu senzor de 8 megapixeli si inregistrare video 1080p.

Bateria de 1800 mAh este intr-adevar impresionanta. Desi la inceput (cand a fost folosit intensiv) Z10 nu reusea sa treaca peste 12 ore de functionare, dupa cateva zile in care l-am folosit ca pe orice alt smartphone (web browsing, email, convorbiri, SMS, etc.) noul BlackBerry s-a comportat excelent, reusind sa "stea treaz" chiar si doua zile.

Exact cu m-am asteptat, calitatea convorbirilor si calitatea audio in general sunt excelete. In timpul convorbirii sunetul este tare si clar, iar speakerul audio nu se lasa nici el mai prejos. Viteza de download, atat pe abonamentul de date, cat si prin WiFi, nu este cu nimic sub ce ofera alte telefoane high-end, si este bine de stiut ca Z10 se descurca bine cand vine vorba de lucruri fundamentale ca acestea.


CONTRA

Iluminarea ecranului este sub ce poate oferi iPhone 5 sau Samsung Galaxy S3, chiar si cu luminiozitatea la maxiumum, iar tonul de culoare si saturatia tind spre nuante de galben/verde.

Nu vei observa niciuna din aceste diferente folosind exclusiv un BlackBerry Z10, dar acestea apar imediat ce il asezi langa alte telefoane high-end.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus